sylwiapaweł 24.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Cześć dziewczyny:) Wracam do żywych po 2 dniach walki z gorączką i ostrą anginą. zdrówka życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 powiem szczerze, że trudno znaleźć coś w ramach inspiracji..... Balustrady z kwasówki są niemal wszystkie takie same, ewentualnie z wypełnieniem: http://rafmar.com.pl/uploads/images/Gallery/balustrady/Obraz-1309.jpg Nie, nie ja nie chcę z wypełnieniem. Ma być prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Gosiu może i dużo tego, ale u mnie na wsi nikt nie ma. Wszędzie są barierki kute, i każdy kto robi nowe czy to barierkę czy ogrodzenie to bardziej okazałe i wymyślne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.02.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 my zrobimy balustrady wzorem identyczne jak ogrodzenie więc wybory mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Czy wiecie może (albo widziałyście gdzieś) o jakieś alternatywie dla kwasówki, coś co będzie w miarę nowocześnie wyglądać a będzie odrobinę inne od wszechobecnej kwasówki. może standardowe, kute balustrady ale w prostej formie? http://www.wipol-pl.eu/images/galeria/balustrady/31.JPGhttp://kowalstwo.com.pl/img/kowalstwo/produkty/balustrady-balkonowe-schodowe-3/kowalstwo-szczecin-balustrady-balkonowe-schodowe_1.jpg albo połączenie kwasówki z drewnem, tak jak przy schodach wew.? ta z kwasówki jest ładna http://www.kowalmet.com.pl/uploads/images/balustrady-balkonowe/001.1-balustrady-balkon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 my zrobimy balustrady wzorem identyczne jak ogrodzenie więc wybory mam z głowy No właśnie, ja też muszę pomyśleć nad jakimś pasującym ogrodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ano u nas podobnie jeśli budownictwo starsze, ale w nowych domkach już widuje właśnie takie barierki, już nie mówiąc o mieście powiatowym naszym;) i w dodatku w urzędach tam to dopiero kwasówki jest od groma;) ale i my pewno się na nią zdecydujemy, bo co innego?? No właśnie, wielkiego wyboru nie ma. Ja kutych nie chcę a kwasówka bardzo mi się podoba więc taką zrobimy. U nas w wiosce we wszystkich nowych domach też są kute, bardzo ozdobne, my będziemy pierwsi z taką prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dzieciaki na razie oki. trzymam je na dystans od siebie:P choć z Julką jest ciężko bo to mamina przytulanka jest;) antybiotyk musiał być, aaa tam, ja już stara to mogę jeść antybiotyki i nic mi nie będzie. Uważam tylko na dzieciaki i jak już jesteśmy u lekarza to zawsze się upewniam, czy aby na pewno antybiotyk jest konieczny. Choć u naszej pediatry czasy przepisywania antybiotyków na wszelki wypadek już minęły. Boję się tylko jak to będzie jak dzieciaki pójdą do przedszkola, wtedy to dopiero będzie jazda, jak będą łapać wszystko od innych dzieciaków. Planujemy od września dać oboje do przedszkola, o ile się dostaną, bo u nas niestety to nie takie proste, mimo, że przedszkole wiejskie:( Moja mała raz w życiu miała antybiotyk, ja chyba już kilka lat nie byłam u lekarza ale gdybym się rozchorowała i byłby konieczny to też nie miałabym problemu z braniem. Nie faszeruje się innymi lekami więc raz na kilka lat na pewno by nie zaszkodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nie orientowałam się jeszcze, bo myślałam że będziemy robić jesienią, ale mąż chce już i mam znaleźć wzór i damy do wyceny.Pojęcia nie mam nawet ile może to kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Gosiu nie strasz, mam nadzieję, że jednak nie dużo tych tysięcy wyjdzie za barierkę. O ogrodzenie będziemy się martwic później;) Co do bezpieczeństwa, to moja Córcia już duża, także myślę że nie będzie miała głupich pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 24.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 my też musimy się zastanowić.... poziome w żadnym wypadku nie wchodzą w grę. Mój młodszy syn ma takie chochliki w oczach, robi wszystko odwrotnie. Nie raz przeżyłam chwile grozy... Piorun jeden nie boi się niczego i nie słucha się wcale:) to nie to co starszy.. przezorny i zapobiegliwy od urodzenia. jeden jest przeciwieństwem drugiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 24.02.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Może kiedyś doczekamy się 3 dzieciątka, tak jak mi się marzy, wszystkie pomysły będą jak znalazł ma być nie tylko ładnie jak i bezpiecznie:)też bym chciała.... ale jak mężowi wspominałam, to zarządził celibat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No tak, moja to już przecież dorosła prawie nastolatka jak o sobie mówi.Dużą mamy już Pannę, mój tata jak ją widzi raz w tygodniu to nie może się nadziwić że tak się zmienia. Nie w głowie jej brykanie po balkonach, to rasowa kobietka;)Jak będziemy mieli drugie dziecko, to wtedy będziemy myśleć o większym bezpieczeństwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 24.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Podpytuj, podpytuj, fm to skarbnica wiedzy. Co do ceny, to nie wiem jak inne dziewczyny płaciły, ale ja za murowanie domu plus balkony, schody, kominy i robota dachu zapłaciłam 25 tys. To może jakiś kontakcik ?? Pamiętasz jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jeśli chcesz to jak najbardziej, nie wiem tylko czy oni budują w innych krańcach Polski, a Wy skąd jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Oj moje małe też charakterne, przebojowe, uparte i niepokorne:)Da sobie radę w życiu:D Wiem Gosiu, że dzieci mają przeróżne pomysły, ale takie już ok 10 lat są mądrzejsze i rozumniejsze. Niestety przed wszystkim nie da się uchronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 24.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jeśli chcesz to jak najbardziej, nie wiem tylko czy oni budują w innych krańcach Polski, a Wy skąd jesteście? Wioska pod Grodziskiem Mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.02.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 To może jakiś kontakcik ?? Pamiętasz jeszcze ? My podobnie płaciliśmy jak Karolinka. Tyle że od nas z lubelskiego trochę daleko do Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hej Dziewczyny:D Są jakieś zdjątka? Kominek Karolinki? Kuchnia Sylwi? Chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 24.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam wszystkich, trochę przegapiłam waszych pogaduszek ale załatwiałam sprawy zdrowotne, bo po 7 latach noszenia aparatu stałego na zębach jedna pani doktor powtarzała że dalej tak trzeba i zmieniłam lekarza i okazało się że tylko operacja no i dzisiaj dostałam decyzje że w listopadzie odbędzie się mój zabieg. Trochę się boje ale i trochę ciesze :) Sylwia jak tam, masz już kuchnie ?? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts