Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy wiecie może (albo widziałyście gdzieś) o jakieś alternatywie dla kwasówki, coś co będzie w miarę nowocześnie wyglądać a będzie odrobinę inne od wszechobecnej kwasówki.

może standardowe, kute balustrady ale w prostej formie?

http://www.wipol-pl.eu/images/galeria/balustrady/31.JPGhttp://kowalstwo.com.pl/img/kowalstwo/produkty/balustrady-balkonowe-schodowe-3/kowalstwo-szczecin-balustrady-balkonowe-schodowe_1.jpg

albo połączenie kwasówki z drewnem, tak jak przy schodach wew.?

ta z kwasówki jest ładna

http://www.kowalmet.com.pl/uploads/images/balustrady-balkonowe/001.1-balustrady-balkon.jpg

Ano u nas podobnie jeśli budownictwo starsze, ale w nowych domkach już widuje właśnie takie barierki, już nie mówiąc o mieście powiatowym naszym;) i w dodatku w urzędach tam to dopiero kwasówki jest od groma;) ale i my pewno się na nią zdecydujemy, bo co innego??

No właśnie, wielkiego wyboru nie ma. Ja kutych nie chcę a kwasówka bardzo mi się podoba więc taką zrobimy.

U nas w wiosce we wszystkich nowych domach też są kute, bardzo ozdobne, my będziemy pierwsi z taką prostą.

Dzieciaki na razie oki. trzymam je na dystans od siebie:P choć z Julką jest ciężko bo to mamina przytulanka jest;) antybiotyk musiał być, aaa tam, ja już stara to mogę jeść antybiotyki i nic mi nie będzie. Uważam tylko na dzieciaki i jak już jesteśmy u lekarza to zawsze się upewniam, czy aby na pewno antybiotyk jest konieczny. Choć u naszej pediatry czasy przepisywania antybiotyków na wszelki wypadek już minęły. Boję się tylko jak to będzie jak dzieciaki pójdą do przedszkola, wtedy to dopiero będzie jazda, jak będą łapać wszystko od innych dzieciaków. Planujemy od września dać oboje do przedszkola, o ile się dostaną, bo u nas niestety to nie takie proste, mimo, że przedszkole wiejskie:(

Moja mała raz w życiu miała antybiotyk, ja chyba już kilka lat nie byłam u lekarza ale gdybym się rozchorowała i byłby konieczny to też nie miałabym problemu z braniem. Nie faszeruje się innymi lekami więc raz na kilka lat na pewno by nie zaszkodził.

my też musimy się zastanowić.... poziome w żadnym wypadku nie wchodzą w grę. Mój młodszy syn ma takie chochliki w oczach, robi wszystko odwrotnie. Nie raz przeżyłam chwile grozy... Piorun jeden nie boi się niczego i nie słucha się wcale:) to nie to co starszy.. przezorny i zapobiegliwy od urodzenia. jeden jest przeciwieństwem drugiego:)

No tak, moja to już przecież dorosła prawie nastolatka jak o sobie mówi.

Dużą mamy już Pannę, mój tata jak ją widzi raz w tygodniu to nie może się nadziwić że tak się zmienia.

Nie w głowie jej brykanie po balkonach, to rasowa kobietka;)

Jak będziemy mieli drugie dziecko, to wtedy będziemy myśleć o większym bezpieczeństwie.

Witam wszystkich, trochę przegapiłam waszych pogaduszek ale załatwiałam sprawy zdrowotne, bo po 7 latach noszenia aparatu stałego na zębach jedna pani doktor powtarzała że dalej tak trzeba i zmieniłam lekarza i okazało się że tylko operacja no i dzisiaj dostałam decyzje że w listopadzie odbędzie się mój zabieg. Trochę się boje ale i trochę ciesze :) :) Sylwia jak tam, masz już kuchnie ??

Pozdrawiam,