Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki dziewczyny, cieszę się że kolor i Wam się podoba, chociaż jak patrzę na zdjęcia, to w ogóle nie oddają wyglądu domku.

Na żywo bardziej to wszystko takie spójne i pasujące.

Dziś byli u nas znajomi, kupili domek i zaczynają urządzanie. Matko, jak się cieszę że te wszystkie poważne wybory już za nami...;)

Dobranoc.

I mi również podobają się nowości u Karolinki:)

Sylwuś co u Ciebie?? Jak tajemnica?? Możemy otwierać szampana?? Odezwij się i nie trzymaj nas w niepewności:) i pokaż kilka zdjęć kuchni...to nic, że niedokończona:)

Z szampanem jeszcze trzeba się wstrzymać:( Muszę nadal czekać do środy:(

W tym tygodniu powinnam trochę ogarnąc domek to zrobię zdjęcia. Na razie stoją same mebelki, nie ma jeszcze sprzętu, trochę wygląda to łyso. Jutro akcja schody i elektryk.

Ale się dzieje:) Tak lubię:)

Karolinko ja to nie mogę się wypowiedzieć o Twoim kolorków, mój laptop ma słabe kolory i nawet nie widać że to niebieski.

Musisz mnie na kawę zaprosić to wtedy zobaczę:p

W Nałęczowie byłam tylko na chwilę. W niedziele byłam już w domu. Było super, basen, bąbelki te sprawy:) Polecam:)

Karolinko ja to nie mogę się wypowiedzieć o Twoim kolorków, mój laptop ma słabe kolory i nawet nie widać że to niebieski.

Musisz mnie na kawę zaprosić to wtedy zobaczę:p

W Nałęczowie byłam tylko na chwilę. W niedziele byłam już w domu. Było super, basen, bąbelki te sprawy:) Polecam:)

Sylwia ten kolor to nie niebieski, prawdziwy grafit.

Wiem że na monitorze inaczej kolory wyglądają, ja jak je oglądam to jakby zupełnie inne były niż w rzeczywistości.

No dlatego pisałam czy długo będziesz w Nałęczowie bo bardzo chętnie bym się spotkała.

Sylwia ten kolor to nie niebieski, prawdziwy grafit.

Wiem że na monitorze inaczej kolory wyglądają, ja jak je oglądam to jakby zupełnie inne były niż w rzeczywistości.

No dlatego pisałam czy długo będziesz w Nałęczowie bo bardzo chętnie bym się spotkała.

Teraz jak byłam w Nałęczowie to nas pojechała większa grupa (15 osób). Następnym razem jak będę jechać swoim autem to wtedy dam Ci znać.

Grafit - musi być ciekawy! Brawo za odwagę:)

Witam wszystkich, u nas niestety dalej nic się nie dzieje. Dzisiaj dostaliśmy projekt dolnej łazienki, nawet mi się podoba. Teraz czekamy na górną.

U Ciebie Sylwia widzę że praca wrze. Aż miło :) my musimy na razie jeszcze trochę poczekać bo dach nam trochę cieknie więc regipsy muszą zaczekać.

Pozdrawiam wszystkich

A tam, nie tylko Tobie:P ja przez ostatnią chorobę zgubiłam 2kg i postanowiłam tego nie zmarnować i zacząć o siebie dbać. A jest jeszcze kilka kg do zrzucenia, a wiosna idzie...kiecki chciałoby się założyć i jakąś bardziej sexy bluzeczkę a nie szerokie cieplutkie dresy;) przeprosiłam się ze steperem, trzymajcie kciuki coby to słomiany zapał nie był:)

W tamtym tygodniu minął miesiąc odkąd chodzę na aerobik i mogę się pochwalić że oponka z brzuszka trochę znikła. Teraz zrobiłam sobie przerwę, jak dzisiaj moja sprawa się wyjaśni pozytywnie to będę kontynuować ćwiczenia a jak negatywnie to robię sobie urlop i jadę do męża na kilka dni:)

Sylwuś i jak tam?? Wiesz już coś?? Kciuki się przydały??

Nie udało się:( Pani dyrektor sama nie wiedziała kogo chce i nadal nikogo nie przyjęli. Trudno się mówi. Mam jeszcze inny plan, ale to po powrocie od męża. W piątek lecę do niego, bardzo się stęskniłam, to już 2 miesiące. To nasza najdłuższa rozłąka. Zawsze co 1,5 miesiąca się widzieliśmy. Tym razem też to będzie mój najkrótszy pobyt, bo tylko 10 dni.

Po powrocie mam już umówione, kolejne prace w domu.

Karolina, widzę nowy kolorek na ścianie, ale już się gubię :-) to jest grafit czy granat? :-)

Jak się sprawdza okap ze szkłem? Często trzeba myć?

pozdrawiam

Matilde to jest grafit. Ale tak samo jak i kolor na korytarzu na dole, na monitorze wygląda inaczej. ten grafit jest w takim miejscu że trudno uchwycić jego prawdziwy odcień. Do granatu mu daleko;)

Nie udało się:( Pani dyrektor sama nie wiedziała kogo chce i nadal nikogo nie przyjęli. Trudno się mówi. Mam jeszcze inny plan, ale to po powrocie od męża. W piątek lecę do niego, bardzo się stęskniłam, to już 2 miesiące. To nasza najdłuższa rozłąka. Zawsze co 1,5 miesiąca się widzieliśmy. Tym razem też to będzie mój najkrótszy pobyt, bo tylko 10 dni.

Po powrocie mam już umówione, kolejne prace w domu.

Sylwuś, przykro mi, że się nie udało. Ale nie ma co się zrażać, jak nie ta, to inna.

Teraz wykorzystaj czas na odpoczynek, bo po intensywnych działaniach bardzo Ci potrzebny.