Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mój kominkarz nas ostrzegał przed dawaniem kominka wczesniej. wiec mamy koze i nią palimy. i powiem Wam, ze mimo ze jest drewno i jest wegiel to i tak zdarza się ze wrzucaja do kozy plastiki i inne smieci ;/ wiec co dopiero byloby z kominkiem....

u nas tez pada, pogodowy koszmarex...

Czy ktos zna kafelkarza polecanego we wrocławiu?

U nas też leje, na szczęście nigdzie się nie muszę ruszać.

Renatko z takimi fachowcami przynajmniej stresu nie ma że coś źle zrobią, a jaka oszczędność.

No samo ocieplanie poddasza chcą min 5 tys .Za to mam wkład do kominka ,kafle do łazienki i cement na wylewki jak dla mnie sporo .Ja nie raz do męż mówie nie można tego szybciej odpowiada można ale jak chcesz grzyba po 2-3 latach lub pękanie płyt .

No samo ocieplanie poddasza chcą min 5 tys .Za to mam wkład do kominka ,kafle do łazienki i cement na wylewki jak dla mnie sporo .Ja nie raz do męż mówie nie można tego szybciej odpowiada można ale jak chcesz grzyba po 2-3 latach lub pękanie płyt .

Zgadza się, ja też tak przeliczam. Gdybyśmy brali ekipy to już mielibyśmy tynki a tak wolniej to idzie niestety. Mój mąż poszedł na doszkalanie tynkarskie:):) ale się zawziął chłopak:)

jakies przeziebienie mnie znow chwyta ;/ siedze w domu i sie kuruje. poza tym wszystko wysmienicie:) jestesmy juz calkowicie pezygotowani choc mamy jeszcze 1,5 miesiaca :)

To się kuruj kochana .1,5 mc to jeszcze troszkę czasu ,fajnie tak na wiosnę można sobie na spacerki chodzi szybko,moja 2 z zimy i kisiliśmy się w domku po mc .

A jak myślicie drzwi z szybkami bardzo są uciążliwe w codziennym użytkowaniu? Bo nie mam pojęcia na jakie się zdecydować. Całościowe gładkie pewnie tylko się przetrzec szmatka i czyste. A z szybkami podobają mi się, ale tak się zastawiam czy nie będzie z nim problemu? U nas w domu sami dorośli a jak to jest jak mieszka się z małymi dziećmi.

A jak myślicie drzwi z szybkami bardzo są uciążliwe w codziennym użytkowaniu? Bo nie mam pojęcia na jakie się zdecydować. Całościowe gładkie pewnie tylko się przetrzec szmatka i czyste. A z szybkami podobają mi się, ale tak się zastawiam czy nie będzie z nim problemu? U nas w domu sami dorośli a jak to jest jak mieszka się z małymi dziećmi.

Na drzwiach pełnych mniej widać palce mam jedne pełne przetre i ok mam z szybkami tu gorzej i kurz i palce ale wole z szybkami bo tochce światła z pokoji pójdzie na korytarz i klatke a tak to ciemno .