Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Syliwa ciesz się mężem .Zbieraj inspiracje ,może coś fajnego tam upolujesz .Gosiu i jak gofry też robiłam kilka razy ale nigdy nie wyszły takie jak lubię ,w budkach nad morzem też nie wszędzie dobre .A u mnie od soboty akcja obudowa kominka wczoraj kupiłam cegiełki ,wełnę do ocieplenia kratkę i mężowi sprawiłam frajdę bo kupiłam mu piłe elektryczną do cięcia drewna Boscha .W tym mc wymienimy stolik pod telewizor i jak starczy kasy to narożnik do salonu ,ale muszę czekać na ile wyceni mechanik drobne remonty w autku i wtedy może zaszaleję .

Opadłam trochę z sił..., mam dosyć wszelkich wyborów ;). Też wam się to czasem zdarza?

Mimo, że cały czas coś robimy, dokupujemy, szyjemy, upiększamy, to nawet weny i siły nie mam na fm.

tez tak miewam - kiedyś zniknęłam z FM na 3 miesiące - jakoś mi się nic nie chciało....

a u nas dzisiaj ruszyła zabudowa poddasza :)

tez tak miewam - kiedyś zniknęłam z FM na 3 miesiące - jakoś mi się nic nie chciało....

a u nas dzisiaj ruszyła zabudowa poddasza :)

Sylwia no to super, może tchniesz ducha w koniczynkowy wątek;)

Ja podczytuję ulubione tematy, ale odzywać mi się nie chce. Ja wena wróci to pokażę Wam upiększony domek.

To nie tak, że znudziła mi się całkiem tematyka wnętrzarska, ale mam tyle rzeczy na głowie, że zwyczajnie nie ma na nic czasu, a sezon dopiero się zaczyna....

Ale, ale, jeszcze tylko 4 miesiące do wyjazdu wakacyjnego!:D Jak wytrwamy, to później już z górki;)

Widzę że Ci się koncepcje zmieniają, skoro chcesz cegłę;)

I to są właśnie plusy wolniejszego wykańczania domu, przemyślisz 100 razy wszystkie pomysły i świadomie i pewnie wybierzesz najlepszy.

Ja narazie odpuszczam tematykę wnętrz, teraz na topie są dodatki, ale niedługo ponownie muszę powrócić do płytek bo czas coś wybrać do drugiej łazienki.

Cegła podobała mi się od zawsze tylko jakoś tak nie miałam śmiałości.... ale im dłużej się wgapiam na ceglane realizacje tym bardziej mi się takowych chce. Odnośnie górnej czarno-białej łazienki też jestem stała w zamiarach, wymyślona kiedyś sypialnia nie podlega w ogóle dyskusji jedynie kuchnia ze śniezno białej ewoluowała do biało-drewnianej. Poza tym bez większych ekscesów ;)

ha ha, ja bez przerwy buszuję po wnętrzarskich wątkach - kuchnie, klatki schodowe, łazienki, inspiracje w szarości..... ach i mój ulubiony - cegła we wnętrzach ;)

U mnie już nie długo cegła zagości w salonie czeka w kartonach ,będzie obudowany kominek i barek i kiedyś ściana na klatce schodowej.