Renatamama3 08.03.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 U mnie też zakupowo ciuchowo ,córa obkupiona ,tuniczki , adidasy ,baleriny ,getry .Chłopaki po część ,starszemu muszę kupić ,adidasy i jakieś sztruksy lub dzinsy ale muszę z nim jechać bo on bardzo szczupły i ciężko mu kupić najmniejszy problem z dresowymi bo na gumie.Sobie kupiłam czarną sukienkę na święta ,2 torebi ,4 szale wsumie dla mnie i dla córy oraz buty sportowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pogoda robila sie calkiem przyjemna, a tu masz, znowu snieg. Zimno. Do poniedzialku musimy dokonczyc lazienke dla glazurnika, czyli dokonczyc poleczki, zaspoinowac, pogruntowac, zafoliowac, ufff. Nie moge sie doczekac plytek na scianach. Poniedziałek tuż tuż .U mnie od soboty obudowa kominka i też nie mogę się doczekać chodź w tą sobotę dopiero konstrukcja w ,przyszłą ,kamień ,pan może tylko w soboty bo w tygodniu ma duże zlecenie ,robi łazienki w jakimś hotelu teraz na jednym piętrze ma 10 zrobił 6 .Jak tylko się ociepli to M skończy klej kłaść na styropianie to ten sam pan przychodzi robić tynk i parapety a o podbitce nie myślę może jesień może przyszły rok ale będzie drewniana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 08.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Renata, Ty juz mieszkasz w domku czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Sylwia a możesz zdradzić ile Was kosztowała blacha? poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Stone Master seria Milano. CUDO, koniecznie wrzuć fotkę jak będzie już na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Cegla w lazience troche mnie zadziwia, odwazna z ciebie dziewczyna Eeeeetam, ja tylko planuję, a jest już masa osób co się odważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bara311 09.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 cześć dziewczyny, mam prośbę czy mogłybyście mi podać wymiar wnęki w kuchni na zabudowę-nie chcę spiżarki- a dzisiaj mają murować u nas ściany działowe plizzzzz pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) U mnie wyszła 155cm długości i 70cm głębokości ale spokojnie można zrobić płytszą Edytowane 9 Marca 2012 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bara311 09.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 wielkie dzięki Sylwia.Mówisz płytszą? I wtedy ciut więcej miejsca zostanie w wiatrołapie, hm a 60 cm głęboka wystarczy na lodówkę i piekarnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 szafka do zabudowy lodówki ma 60cm głębokości - lodówka ok.55 więc już przestrzeń na wentylację lodówki jest przewidziana w szafce. Gdyby mi ktoś doradził wcześniej tez bym takiej głębokiej wnęki nie robiła :/ lepiej na to konto mieć te 5 cm więcej w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 dla bezpieczeństwa zrób jakieś 63cm - 65cm bo jeszcze tynk dojdzie - ale niech się wypowie ten kto już kuchnię ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Eeee, no bez przesady - moje 70cm to uważam że za dużo - 5cm luki na wentylację to w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bara311 09.03.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 no właśnie ja bym chciała szafę w wiatrołapie, ale i też duża lodówka mi się marzy w kuchni taka dwudrzwiowa a te są szersze. Muszę dojść do jakiegoś kompromisu. Dziękuję dziewczyny za wypowiedzenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Renata, Ty juz mieszkasz w domku czy jeszcze nie? Mieszkam od 28 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Jaka u was pogoda u mnie pochmurno i chwilami kropi deszczyk. Edytowane 9 Marca 2012 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 CUDO, koniecznie wrzuć fotkę jak będzie już na ścianie. wrzucę ,najbardziej podeszła mi ta bo mam ogólnie brązo ,beże w salonie z dodatkami soczystej zieleni ala pistacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Jaka u was pogoda u mnie pochmurno i monętami kropi deszczyk. Piękne słońce, ptaszki ćwierkają, wiosna pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ja sobie robię zakupki na allegro ,roślinkowe .Kupiłam też pergole z jednej i drugiej strony wsadze róże pnącą też już kupiłam czerwoną i żółtą bedzie zdobiła wejście do bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Piękne słońce, ptaszki ćwierkają, wiosna pani Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Bedzie pieknie i romantycznie. Ja sobie robię zakupki na allegro ,roślinkowe .Kupiłam też pergole z jednej i drugiej strony wsadze róże pnącą też już kupiłam czerwoną i żółtą bedzie zdobiła wejście do bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts