Bara311 11.03.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kobitki, znowu mampytanie do Was- jakąmacie wysokość okna tarasowego, taką jak w projekcie 270cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Bedzie pieknie i romantycznie. Mam nadzieję ,że wejście będzie zachęcać do wstąpienia do nas ,miłych gości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ja dziś zaliczyłam Ikea ,kupiony narożnik ,stolik pod tv ,forma na tartę kilka doniczek tych z niby koronką i bierzniczek i pierdołki do kuchni .Narożnik i szafka będzie jutro już się cieszę na święta będzie gotowy salon na tip top ,jeszcze dywanik dokupię jak M wróci w zimie nam nie potrzebny bo chodzi podłogówka .A kominek się robi jest już ocieplony ,opłytowany w sobotę a może w piątek jak się pan wyrobi kładziemy kamień .Mam kinkiet i lampę do przesunięcia więc małe malowanie mnie czeka ale jedną warstwę zrobię wszędzie więc szybko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Hej:) Jaka pogoda jest w Polsce? Za 8 godzin bede w naszej stolicy. Trzymajcie kciuki za szczesliwa podroz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wczoraj wiosna, dzisiaj trochę bardziej pochmurno. Ale ciepło zaczyna się robić, dzieciaki wczoraj wyległy na podwórko. Glazurnik przełożył swoją wizytę u nas o kilka dni Współczuje ,wiem jak taka zmiana decyzji panów fagowców denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 13.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Cześć laseczki:) właśnie zdałam sobie sprawę, że się starzeję... tak właśnie tak... litery rozmazane, mimo, że nic nie piłam. Oj! okulista bankowo... Wieści z frontu: Czeka Pan z odwiertem studni, posadkarze i pan od balustrady... a tu deszcz jak na złość pada i dojazd drogą gminną nie jest możliwy.Osobiście próbowałam w sobotę i więcej nie spróbuję bo mnie w poprzek drogi postawiło, 5 cm od betonowego słupa. Dziękuję uprzejmie:) Mój mąż miał tylko frajdę, jadąc za mną drugim autem.Do tej pory jak sobie przypomni to się śmieje:) Wystawiłam dziś na sprzedaż moją chatkę;( Ciekawe czy uda nam się sprzedać... Mam upatrzone drzwi wew. , kafle i meble do łazienki na górze, deskę podłogową do salonu, kuchnię, stół do jadalni i oczywiście super piękny, wygodny narożnik do salonu. Siadając na nim w sklepie miałam ochotę zawołać: biorę go!, proszę zapakować ze mną w środku,( tak mi dobrze było:)) tylko keszu brak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Współczuje ,wiem jak taka zmiana decyzji panów fagowców denerwuje. Przełożył na czwartek, mam nadzieję że się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 czymam kciuki ,żeby się pojawił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.03.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) czymam kciuki ,żeby się pojawił . Edytowane 15 Marca 2012 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 14.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam wszystkich. U nas z nowości budowlano- wykończeniowych to nic bardzo się nie dzieje, razie tylko kupujemy a to kibelki a to prysznic, grzejniki no i właśnie mam do was pytanie odnośnie grzejnika do łazienki bo nie wiem jaki wybrać mam beżowe/kremowe płytki i jaką wybrać suszarkę białą czy chromowaną ? Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.03.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja bym dała w chromie - baterie na pewno będą chromowane i przycisk od stelażu podtynkowego również..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dzień doberek .U nas piękny dzień ,aż mnie wzieło na pranie przed świąteczne ,dywaniki ,zasłonki młodych i firany z salonu już wyprane i się suszą .Co to taka cisza sprzątanie przed świąteczne czy prace ogrodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 15.03.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Grzejnik wstawiam biały. Baterie są w chromie, drzwi prysznicowe w chromie, przycisk w chromie. Wystarczy tego chromu . co kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.03.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziewczynki Kochane, chyba nadszedł czas żeby się pożegnać. Może nie całkowicie, bo na pewno będę zaglądać, kibicować i w miarę możliwości coś doradzać. Od teraz właśnie, zaczyna się nowy etap w naszym życiu, zarówno prywatnym jak i zawodowym i na fm będzie mniej czasu. Trzymajcie kciuki za powodzenie. Chciałabym Wam baaardzo podziękować za wszelkie rady, za wspólnie spędzony czas. Dziękuję, że byłyście ze mną w trudniejszych momentach, dziękuję również, że dzieliłyście ze mną każdą, nawet najdrobniejszą radość. Mimo, że znamy się tylko wirtualnie, jesteście mi bardzo bliskie i cieszę się że połączyły nas nasze wymarzone domki:) Moja przygoda z muratorem na pewno się nie kończy. Koniczynka jest taka jaka miała być, o jakiej marzyłam, ale muszę poświęcić jeszcze sporo czasu, żeby zgrać wszystkie dodatki a inspiracje tu zawarte są bardzo cenne. Spełniły się nasze marzenia, jesteśmy bardzo szczęśliwi. Teraz wreszcie będziemy mieli czas na realizację innych planów a tych jest mnóstwo. Przed nami nowe wyzwania i cele. Wam moje Kochane życzę, abyście w swoich domkach były szczęśliwe z tymi, których kochacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 15.03.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 łooooooł, ale poważnie to zabrzmiało !! No nie znikaj tak nam, nie znikaj, kto nam będzie doradzał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Laski, jakie macie drzwi do garderoby? W projekcie otwór drzwiowy wynosi 1,2m i taki zrobiliśmy....tylko jakie tam drzwi wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 16.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Życzę powodzenia aby wszystkie inne cele i marzenia udało się zrealizować Wczoraj wyrwałam ósemkę, dzisiaj delikatnie mówiąc " umieram". Mam nadzieję że ból szybko minie bo za miesiąc kolejna. Z nowości budowlanych dzisiaj miał dotrzeć prysznic i kibelki. Pozdrwiam wszystkich. Nareszcie mamy wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dlatego lubię to forum, ono nie jest czysto budowlane...na pewno będę tu zaglądać, nie pozbędziecie się mnie tak szybko:D:P dobrze godosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts