Renatamama3 19.03.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 a fugę jaką będziesz dawać, szarą czy beż/białą? Jeszcze fugi nie kupiłam ale myślałam o taki raczej beżu bo takie mam sciany ale pewnie decyzję podejmę w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Halo, co tam, jak tam? Wiosna przyszła a tu tak pusto :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 U nas poddasze gotowe - przed nami montaż parapetów i wybory paneli i glazur.... jak na razie sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Za to sprawy ogrodowe nie wyglądają najlepiej..... Większość wsadzonych na jesień sosenek wygląda po zimie jak kiepsko - igły brązowe od czubka po korzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A tak, byłam i widziałam postępy w dzienniczku:) niezmiennie, ilekroć do Was zaglądam, zachwycam się Waszym ogrodzeniem. A takie wybory to już sama przyjemność. Samych trafnych decyzji Wam życzę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Tuje są bardziej delikatne a te moje sosenki to najmniej wymagające drzewka :/Cóż, poczekamy jeszcze jakiś czas, może odbiją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 20.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam wiosennie U nas nic się nie dzieje poza "wielkim błotkiem i bałaganem" na działce, mąż dokańcza bramy garażowe (zdjęcia będą później). Chciałoby się pójść coś robić ale na razie czekamy na dachowców bo coś dach przecieka tzn fuga i poddasze niestety musi czekać. Ja z moim Miłoszkiem chorujemy, dopadło nas coś paskudnego kichanie i smarkanie u nas na topie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.03.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja się sposobem nie podzielę bo niezależnie od metody katar u córy zawsze trwa tyle samo czyli ok. 10dni...... Ale równiez stosuję wodę morską i dmuchanie noska po niej jako formę oczyszczającą a przed spaniem otrivin. Dodatkowo wit.C więc działanie niemal identyczne jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 20.03.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 u nas wyjątkowo tego sezonu katar tak samo u mnie i u dziecka trwa około 3 tyg. więc wczoraj poszliśmy już do lekarza ale on stwierdził że to najprędzej na tle alergicznym więc musimy szukać teraz jakiegoś alergologa a tak jak wcześniej miał karat to 2 razy dziennie inhalacja z soli i berodual i po 2-3 dnia już było po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Hej odnośnie tujek i świerków to u ja stosuje nawóz osmocote. Jest dość drogi ale wydajny, stosuje sie go dwa razy w roku. W pierwszym sezonie tez kilka tujek mi sie nie przyjęło. Zauważyłam że na mojej działce drzewka sadzone na wiosnę szybciej rosną niż te jesienią. Z wieści budowlanych to tyle że zamówiłam płytę na podstopnice na schody. Jutro panowie będę przygotowywać salon, kuchnię i kominek do malowania. Znów podgonimy prace budowlane. No i będę mogła pochwalić się w końcu kuchnią. Aż wstyd że tak długo czekacie. Chociaz ja też niecierpliwię się do efektu końcowego. Buźki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Suuuper, nie mogę się już doczekać tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 21.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wanna rozmiarów słusznych.... można się umawiać na rodzinne moczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.03.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam wiosennie:DDziś urlopuję, więc mam chwilę żeby do Was zajrzeć.Widzę że roboty i zakupy idą pełną parą, super, tylko coś zdjęć nie pokazujecie... U nas z braku czasu, w domku nie działo się nic, ale już materiały kupione i może przed Świętami (jak mąż znajdzie chwilę) poddamy sypialnię małemu liftingowi.Będzie tapeta i zmiana koloru, dojdą szafeczki i reszta dodatków. W koniczynce zrobiło się wiosennie, kwieciście i trochę kolorowo. Teraz zajęliśmy się dekoracjami Wielkanocnymi, no i ogrodem. Sporo kwiatów nowo posadzonych, niektóre kwitną a niektóre przygotowują się do rozkwitu. Pięknie się robi. Pozdrawiam Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.03.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Przestawiłyście zegarki dziewczyny? Bo u mnie nie tylko zegarek przestawiony:)Jak zwykle miałyście racje. U nas w tym roku nastąpią wielkie zmiany. Może nie tak planowaliśmy, a wyszło nawet lepiej. Pozdrawiam przy słonecznej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Przestawiłyście zegarki dziewczyny? Bo u mnie nie tylko zegarek przestawiony:) Jak zwykle miałyście racje. U nas w tym roku nastąpią wielkie zmiany. Może nie tak planowaliśmy, a wyszło nawet lepiej. Pozdrawiam przy słonecznej niedzieli No właśnie przed chwilą na facebooku zobaczyłam co lubisz i się domyśliłam;) Faktycznie, spore zmiany i u Was:D Super, ogromne gratulacje:)!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 25.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 to super GRATULACJE!!! u nas Miłosz też opowiada że chce mieć dzidziusia ale musi jeszcze poczekać. coś ostatnio mało tutaj zaglądających. U nas też, nareszcie dostałam pracę wiec nie ma czasu teraz już na nic. na budowie nic się nie dzieje, zbieramy kasę na dalsze inwestycje. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 to super GRATULACJE!!! u nas Miłosz też opowiada że chce mieć dzidziusia ale musi jeszcze poczekać. coś ostatnio mało tutaj zaglądających. U nas też, nareszcie dostałam pracę wiec nie ma czasu teraz już na nic. na budowie nic się nie dzieje, zbieramy kasę na dalsze inwestycje. pozdrawiam ! Wroti w takim razie i dla Ciebie wielkie gratulacje:)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 No właśnie przed chwilą na facebooku zobaczyłam co lubisz i się domyśliłam;) Faktycznie, spore zmiany i u Was:D Super, ogromne gratulacje:)!!!! Dzisiaj na necie wszystkie poradniki przeczytałam, żeby choć trochę się podszkolić Bo zielona jestem w tym temacie. Trzy lata prawie czekaliśmy, aż się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.03.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 W tym ogromnym bałaganie zagubiłam aparat:( Pomóżcie szukac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts