sylwiaradek 28.03.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja z reguły jestem bardzo optymistyczną osobą, rzadko marudzę, ale w ciąży to mi się poprzestawiało. A ja lubię sobie ponarzekać czasami:) Taka moja natura, a później odrazu mi lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.03.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wcześniej omijałam tematy jak urządzić pokój dziecięcy i nawet nie myślałam że jeszcze w tym roku ten temat będzie nas dotyczył A najładnijeszy pokój moim zdaniem czeka już na naszego maluszka:) No widzisz jak czasem życie przyjemnie weryfikuje nasz plany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Sylwia nasz kolejno rozkłada się ze 160cm-205cm-250cm. Powiem szczerze, że na co dzień stół jest złożony, nawet jak mamy gości (4 obcych, czyli z nami 6 osób, dzieciaków nie liczę bo one dawno śpią) to jest wygodnie przy tych 160cm. Natomiast jeden raz na parapetówie rozkładałam stół do 250cm, super wygodnie, wszyscy się pomieścili. Ja musiałam mieć opcję jeszcze większą niż 205cm, w święta czy inne rodzinne spędy potrzebuję większego stołu więc czasami się przydaje;) A jak rozłożyłaś na 250 to ile osób wtedy siedziało przy nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 16 osób Ja nie mam dużej rodziny ale czasami na święta itp imprezy może się uzbierać z 15 osób:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.03.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Sylwia posyłam ci meila- zerknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Sylwia posyłam ci meila- zerknij. Nie dostałam maila:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.03.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie dostałam maila:( Już powinnaś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Już powinnaś mieć. No nie mam, Na wp.pl wysłałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.03.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 tak, na maila wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.03.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 tak, na maila wysłałam Dzięki już mam:) Poczytam później odpisze jak zapoznam się ze stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.03.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ok, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ogrodzenie będziesz miała takie samo jak balustradę? Tak też drewniane takie albo takie ala foszty ,drzewo pocięte pościągana kora . A chorwacja pewnie na 80 % bedzie ewentualnie Bługaria ale dopiero w 2 połowie sierpnia wię spokojnie .Nasza forumowa kala ma propozycję do Chorwacji i może u niej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 28.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam, Sylwia bardzo chciałabym zobaczyć waszą strukturę bo sama czegoś szukam ale poczekam cierpliwie na odnalezienie aparatu U nas niestety wszystko stoi, wszyscy wróciliśmy do pracy mąż po dość długiej przerwie ja też pracuje Miłosz do przedszkola. Mimo wiosny i takiej pogody chyba mam jakąś depreche ;/ nic mi nie pasuje, ciągle marudzę, beznadzieja. :( Pozdrawiam cieplutko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wroti na taki nastrój pewnie ma też wpływ to że został przesunięty czas. Ja zawsze potrzebuję kilku dni żeby sie przyzwyczaić do nowych godzin wstawania:) Ja do tej pory zawsze mialam porządek i lubię żeby wszystko mialo swoje miejsce, ale ostatnio powiem że wszystko mi się wywróciło do góry nogami i nawet po lubiłam trochę taki nie ład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hmmm... co ja tu widzę Sylwia, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 29.03.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dziewczyny, mam taki bałagan w domu że coś mi się robi. Jak wróce z pracy to pewnie nic mi się nie będzie chciało, a za pasem święta a ja jeszcze nic nie tknęłam. Na budowie to samo zdało by się pójść i trochę ogarnąć a ja mam takiego lenia niechcieja że szoook. No ale teraz wracam do pracy co by szef nie widział :D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.03.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A ja dziś się zmobilizowałąm i łązienkę wypucowałam .I dopadł mnie leń ale może jak wrócę z dzieciakami ze szkoły to jeszcze troszkę pokopię na ugorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 30.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a ja od dwoch dni mam posadzki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 31.03.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam wszystkich. Pogoda u nas beznadziejna wręcz okropna, dlatego postanowiłam dzisiaj iść do fryzjera i chyba nie jestem zadowolona. ;/ miałam już tak długie włosy a tak mnie obchytoliła że szoook. teraz najlepiej miesiąc dwa nikomu się nie pokazywać. Porażka. Jak to moja mama stwierdziła że wszystkie "wiejskie" fryzjerki to mogą psy jednynie strzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.03.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ja niestety też muszę dołączyć do grona osób u których pada deszcz a nawet śnieg. Dzisiaj moja siostra robi malowanie pokoju i wogóle nie chce schnąć farba:( Ja byłam w czwartek u fryzjera trochę zmieniłam fryzurkę ale też nie jestem do końca zadowolona. Chociaż włoski teraz tej długości łatwiej mi ułożyć niż wcześniej. Mój mąż też lubi jak ma długie włosy. Chociaż ona z czasów nastolatki mnie nie znał ale mówi że lubi mnie z takimi. Raz jak za mocno ściełam to złościł się caly wieczór. Choć pocichu wam powiem że ma trochę racji, sama źle się czułam z mocno krótkimi. Miłego weekendu trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts