mariomili 07.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wszystkim tu zaglądającymRadosnych Świąthttp://img.national-geographic.pl/images/1003/pics/shutterstock_wielkanoc_37d63d5b92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 10.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam wszystkie kobietki, nie udało mi się wam złożyć życzeń na Święta, brak czasu. Dzisiaj mam wolne, więc zaglądam. Święta minęły szybko, pogoda nie dopisała na spacery ale dzisiaj jest już w miarę ciepło więc można "zrzucać" świąteczne dodatkowe kilogramy. Dzisiaj od samego rana mąż mi poprawił humor, ekipa wchodzi za około 2 tyg na wykończeniówkę więc jestem szczęśliwa że może na kolejne święta w grudniu będziemy u siebie. :) Goga piękny wiosenny wystrój chałupki:) Mi też się marzą kiedyś takie pokrowce na krzesła w jadalni ale na razie muszę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.04.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Cześć kochane:) Nie uwierzycie dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy:) Przed świętami nie zdążyłam się pochwalić Na razie tylko będę do września, a później no wiecie same, będę czekała na swoją kruszynkę. Nie wiem jak to się stało ale moim celem było albo znaleźć pracę albo zajść w ciążę a udało się dwie rzeczy naraz:) Los płata nam dziwne figle:) Gosiu stół całkiem odmieniony i weselszy niż w poprzedniej wersji. Mam nadzieje że spędziliście przy nim fajne święta. A aparatu jak nie było tak nie ma. Nie mam już pojęcia gdzie on może być, zniknął jak kamień w wodę. Nie wiem czy gdzieś go zostawiłam czy po prostu gdzieś zgubiłam. W tym tygodniu kończymy schody i klatkę schodową. No i będzie można już robić generalny porządek. Meble będą przed weekendem majowym. No i w maju wprowadzimy się tak jak chcieliśmy. Bez pośpiechu i na spokojnie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Sylwia nie miałam chyba okazji pogratulować Ci 'osobiście' dobrej wiadomości a teraz i pracy:hug:Ale za fotki foch:P To nauczka że trzeba zdjęcia od razu pokazać koleżankom:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 10.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 To super, gratulacje. ja niestety mam umowę na pracę tylko do września "bo nie mam doświadczenia" ale gdzie mam go zdobyć jak nikt nie chce mnie zatrudnić ? chore ! A ogólnie Sylwia jak się czujesz? nie męczą Cię mdłości albo coś innego, bo jak ja sobie przypomnę swoje 3 pierwsze miesiące to..nie było ciekawie. Ale na szczęście minęły Mimi ma już 4 lata a ja nie planuję dzieciaczka narazie ( chyba że się samo jakoś zaplanuje) hihi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 11.04.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.04.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 To super, gratulacje. ja niestety mam umowę na pracę tylko do września "bo nie mam doświadczenia" ale gdzie mam go zdobyć jak nikt nie chce mnie zatrudnić ? chore ! A ogólnie Sylwia jak się czujesz? nie męczą Cię mdłości albo coś innego, bo jak ja sobie przypomnę swoje 3 pierwsze miesiące to..nie było ciekawie. Ale na szczęście minęły Mimi ma już 4 lata a ja nie planuję dzieciaczka narazie ( chyba że się samo jakoś zaplanuje) hihi :) Czuję się dość dobrze. Przez około tydzień byłam zmęczona i spać mi się często chciało. Trochę mnie pomęczyły mdłość, ale ogólnie jest ok. Mam mniejszy apetyty i nie smakuja mi mięsa. Staniki robią się jakieś ciasne(czy to nie za szybko??) Oby tak dalej i jakoś będzie. Nie mam zachcianek ani humorków. Ogólnie jest prawie normalnie ale nie długo szukują się zmiany, których do końca jeszcze nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 16.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam, u nas również pogoda deszczowa. od jutra wchodzi ekipa i coś będą dłubać co bardzo mnie cieszy, a poza tym praca praca i praca. Mąż wyjechał w delegację mamy go tylko na weekendy. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gosiu, wiosna przyszła, nie ma czasu na fm.Powiem Ci, że nigdy nie przypuszczałam, że będzie nam tak dobrze:DW domku cały czas coś się dzieje, sypialnia zmieniona, Kingi pokój prawie też, listwy na dole zamontowane, dużo drobiazgów doszło do domu.Teraz czas na taras i ogród. Poza tym ok, praca, praca- na szczęście jest jej sporo i być może zrobimy więcej niż w tym roku planowaliśmy.Rozglądam się za meblami do salonu i szafą do wiatrołapu. Chcę też kupić meble na taras. No i najważniejsze, mamy w końcu więcej czasu dla siebie i swoich zainteresowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.04.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 W domku cały czas coś się dzieje, sypialnia zmieniona, Kingi pokój prawie też, listwy na dole zamontowane, dużo drobiazgów doszło do domu. no ładnie, tylko czemu się nie dzieli z nami tymi nowościami??? ps: bez zdjęć się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 16.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dziewczyny, muszę się pożalić.. nie wiem już czy to ja jestem nienormalna czy świat wokół mnie zwariował. Nim wyprowadzę się z mojego obecnego domu , chyba zejdę na zawał... Do mojej znienawidzonej ciotki przyjechały wnuczki, które od ponad tygodnia, podczas naszej nieobecności, korzystają z piaskownicy, huśtawek i samochodzików moich dzieci. nie powiedziałam ani słowa, bo to nie one winne, że mają durną babkę. Ale dziś moja cudna rodzina przeszła samą siebie. Zadzwoniła moja babcia z pretensjami od ciotki / nie odzywam się z ciotką od roku, po tym jak zrobiła mi karczemną awanturę za 5 min postój auta na podjeździe/, jak mogłam schować dzieciom autka???? NIE SCHOWAŁAM TYCH PIER... AUTEK!!!! Dziewczynki po prostu nie odprowadziły ich na miejsce i od dwóch dni stoją sobie tam gdzie zostały porzucone. Szczękę opadła mi na podłogę, a serce boli do tej pory. jak można być takim. Mi nie wolno na jej podwórko wjeżdżać autem, moim dzieciom nie wolno bawić się na jej trawniku, mój pies na czas mojej nieobecności uwiązany jest na łańcuchu.A na samym końcu okazuje się że to ja ta zła jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 17.04.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzięki goga:):): Strasznie dużo nerwów mnie to wszystko kosztuje:) Czasami się boję żeby mnie to wszystko nie przerosło. Czasami wydaje mi się że kończą mi się wolne szufladki w głowie, Wczoraj buntowała się cała moja dusza. Dlaczego ja mam dbać o to by inne dzieci miały się czym bawić? Ile moja głowa byłaby lżejsza gdybym umiała nie przejmować się innymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ciężko tak, oj ciężko nie przejmować się ale trzeba posłać w eter parę siarczystych przekleństw żeby sobie ulżyć nieco i zająć się czymś miłym - dzieci przytulic, męża pogłaskać.... będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.04.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Grandzia, zgadzam się z Sylwią, szkoda nerwów, takich ludzi się nie zmieni. Jak będziesz już na swoim to odetniesz się od nich i odżyjesz. Ja tak zrobiłam, teraz inne życie. Żałuję tylko, że tak późno do tego dojrzałam. Co do zdjęć, to będą, będą, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzeena 19.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 witam was po bardzo długiej nieobecności. Ciesze się ze przybywa zamieszkałych koniczynek:) i że to tak szybko idzie. My już mieszkamy od października jest rewelacja cisza spokój nikt się nie czepia. Jak się wprowadzaliśmy to dużo rzeczy nie mieliśmy ale powolutku wszystkiego przybywało jeszcze co mnie dobija to przed domkiem wjazd i ogród już mi się marzy a przez ten deszcz nic nie można działac, przedwczoraj nam dopiero gaz puścili tak to mieliśmy butle turystyczną. a i teraz też mamy internet bo nie mieliśmy:P pozdrawiam was cieplutko. chciała bym wam pokazać zdjęcia tylko nie wiem jak bo macie jakieś albumy założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzeena 19.04.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 goga dzięki śliczny macie domeczek. Ja zrobie zdjęcia i prześle wam jak tylko bede miała więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.04.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Marzenka ja też zapraszam do siebie, chociaż zdjęcia poddasza nieaktualne, kolory z sypialni zniknęły, doszły tapety, listwy i różne dodatki.Jednak jasny dom to jest to, zupełnie inaczej się w nim czuję, wreszcie jestem baaaaardzo zadowolona z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Karolinko, jestem bardzo ciekawa zmian jakie wprowadziłaś. Kolory zniknęły z sypialni?? no dawaj kochana dawaj te fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.04.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Zniknęły:DZdjęcia będą w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts