sylwiapaweł 24.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 aaaa, chyba że tak, o łazience nie pomyślałam. Widziałam w necie takie rozwiązanie z firanką ale to do pokoju: http://www.studiofirany.pl/wp-content/uploads/2011/09/zaslony-drobne2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Rozwiązanie fajne faktycznie do pokoju. Tyle że u mnie połowa okna jest w łazience a druga połowa w pokoju. Chyba będzie konieczne zamontowanie plisy. Tylko cena boli. Jeszcze zostało mi wybranie rolety rzymskiej do kuchni. Nie mogę się zdecydować na kolor:) Chociaż ja tak zawsze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 24.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 hello:) żyję, czuję się świetnie. Komunia I klasa, goście zadowoleni, dzieci się wybiegały za wszystkie czasy. Ugościliśmy 30 osób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.05.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 hello:) żyję, czuję się świetnie. Komunia I klasa, goście zadowoleni, dzieci się wybiegały za wszystkie czasy. Ugościliśmy 30 osób:) No proszę, czyli da się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 30.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 śpieszę z nowinkami: w przyszłym tyg. podpisujemy umowę przedwstępną na sprzedaż mojej starej chatki. Może niebawem czekać nas przeprowadzka na budowę ? dobrze że będzie lato.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 01.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Witam wszystkich, nikt nic nie pisze nic się nie dzieje ;/ u nas teraz odbywa się kopanie szamba, jutro mają wstawić beton, a poza tym przestój w domu nic narazie nie robimy. Sylwia jutro już przeprowadzka, mi też mój mąż obiecywał że w czerwcu będziemy mieszkać tylko nie dodał w którym roku Można Ci zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Wroti, dzieje się, oj dzieje, u nas bardzo dużo:) Aktualnie akcja schody wejściowe i balkony. Ale będzie piknie. Już się nie mogę doczekać kiedy skończą. W czerwcu mamy jeszcze ogrrromny młyn zawodowy (nasz biznesik kwitnie) za to 1 lipca wyjeżdżamy odpoczywać:rotfl: Mamy tylko jeden miesiąc w ciągu roku żeby odetchnąć i mamy zamiar to wykorzystać maksymalnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 02.06.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 To super. A czym wykończacie schody wejściowe? Płytkami ? A jeśli można spytać to jaki macie biznes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Na schodach są płytki, szare oczywiście;)O biznesiku nie będę tu pisać, podeślę Ci link do strony jak ją ukończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 O biznesiku nie będę tu pisać, podeślę Ci link do strony jak ją ukończymy. Ja też chce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 02.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ok będę czekać Ja też muszę wybrać płytki ale jak narazie do wiatrołapu i do kuchni. A przed dom i na taras myślałam bardziej o kostce, jakoś bardziej do mnie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Mario ok;)My plytki mamy typowe na schody, korzilius. One sa takie ciut chropowate, takie bardziej jak kostka.Ciekawe jak tam Sylwia, czy dzis spedzi juz noc w koniczynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 hejka przywitać się przyszłam , a tu proszę, płytki tarasowe na tapecie. Karolinka napisz o nich coś więcej.mam tylko dwa , wymagania względem płytek zewnętrznych: -nie mogą być śliskie -mega łatwe w utrzymaniu czystości(czyt. brudne a nie widać ) ja też chcę link do stronki biznesowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ja za Atijką przydreptałam:)Są jakieś nowe zdjątka gdzieś? Jakiś nowy link? Też poproszę ofkors;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mario ok;) My plytki mamy typowe na schody, korzilius. One sa takie ciut chropowate, takie bardziej jak kostka. Ciekawe jak tam Sylwia, czy dzis spedzi juz noc w koniczynce Mam już dwie noce za sobą. W sobotę 2 czerwca oficjalnie się wprowadziliśmy. Chociaż jeszcze ciągle mi się coś przypomina że czegoś zapomniałam z domu poprzedniego wziąć. No i mieszają mi się domy, bo stary i nowy jest mój a na jeden i drugi mówię dom. Trudna sprawa, ciężko nam się połapać. Chociaż jedno wiem, że warto było czekać 3 lata na ten dzień. Ciągle jeszcze dokupujemy i dopracowujemy szczegóły, ale mimo wszystko jesteśmy dumni i szczęśliwi na swoim. Niedługo jak zakończymy prace budowlane to będziemy mogli zając się tylko przygotowywaniami do przyjścia naszego dzidziusia. Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.06.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Mam już dwie noce za sobą. W sobotę 2 czerwca oficjalnie się wprowadziliśmy. Chociaż jeszcze ciągle mi się coś przypomina że czegoś zapomniałam z domu poprzedniego wziąć. No i mieszają mi się domy, bo stary i nowy jest mój a na jeden i drugi mówię dom. Trudna sprawa, ciężko nam się połapać. Chociaż jedno wiem, że warto było czekać 3 lata na ten dzień. Ciągle jeszcze dokupujemy i dopracowujemy szczegóły, ale mimo wszystko jesteśmy dumni i szczęśliwi na swoim. Niedługo jak zakończymy prace budowlane to będziemy mogli zając się tylko przygotowywaniami do przyjścia naszego dzidziusia. Sylwia gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.06.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 M właśnie wykańczamy schody wewnętrzne ,m też kładzie klej na styro bo tynk czeka.Ja walczę z chwastami i rabatkami.Trawkę kosiliśmy już od posadzenia 3 razy a sadziliśmy równy mc temu.U nas pada ,zamówiłam na allegro kilka irysów i między mżawką a ulewą sadzę .yuczka widziałam w Twojej galerii ,że też walczysz w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.06.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mam już dwie noce za sobą. W sobotę 2 czerwca oficjalnie się wprowadziliśmy. (...)Niedługo jak zakończymy prace budowlane to będziemy mogli zając się tylko przygotowywaniami do przyjścia naszego dzidziusia. Buziaki:) Sylwia OGROMNE GRATULACJE!!!! Niech Wam się dobrze mieszka!!! I pomiziaj brzuszk od cioci:) yuczka widziałam w Twojej galerii ,że też walczysz w ogrodzie. Byłaś i się nie odezwałaś?http://www.emoty-gg.eu/mini/11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 21.06.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Wstawiłam kilka zdjęć, panowie kończą ocieplanie poddasza, kładą gładź i mają robić łazienki, nie mogę się już doczekać. Czy u was też jest tak duszno ? Nie można normalnie funkcjonować. Nareszcie udało mi się urlop zaplanować jedziemy w sierpniu na 5 dni nad jakieś bajorko z moimi chłopakami. Jeszcze 2 miesiące .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.06.2012 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Wstawiłam kilka zdjęć, panowie kończą ocieplanie poddasza, kładą gładź i mają robić łazienki, nie mogę się już doczekać. Czy u was też jest tak duszno ? Nie można normalnie funkcjonować. Nareszcie udało mi się urlop zaplanować jedziemy w sierpniu na 5 dni nad jakieś bajorko z moimi chłopakami. Jeszcze 2 miesiące .... Wroti to super że takie postępy u Was, ja już zapomniałam co to budowa, teraz się upajam swoim domkiem:D Duszno jest, ale ja tak naprawdę tego nie odczuwam, w pracy klimatyzacja, w domku mamy salon od północnego zachodu i cały dzień jest chłodno. Ja jeszcze tydzień w pracy, w piątek pakowanie, w sobotę wyjazd:D Może zbiorę się i pokażę wam schody wejściowe i balkony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts