sylwiapaweł 16.02.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 opoczno flower piękna, widziałam na żywo, wygląda naprawdę super, hanabi/hiro piękne w internecie, na żywo całkiem zwyczajne a droooogie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja też myślałam nad opoczno Organza i flower też brałam po uwagę jak się zdecydujesz na organze to jest kilka inspiracji na forum gotowych już łazienek a ciut tańsze a ten sam wzór to końskie płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 http://images41.fotosik.pl/629/f71daaf41c8a33c8med.jpg upatrzyłam do córy takie tapety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.02.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ha, ha, to moje typy były jeszcze do niedawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Sylwia tapetki ? ja się skłaniam na serduszka bo moja to już panienka 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.02.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Trzeba jednak uważać z tymi serduszkami, bo na całej ścianie mocno przytłaczają. Gdzieś widziałam pokój tak wytapetowany, jak dla mnie to za dużo tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Chciałam na jedną ścianę tam gdzie będzie łóżko .PASY jak dla mnie to już oklepane nawet miałw w przedpokoju i 2 lata temu zerwałam i pomalowałam na zielono ,już mi się pasy znudziły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.02.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 oklepane, tak jak beżowo-brązowe łazienki, białe kuchnie czy białe meble do pokoju córki ale mimo wszystko wciąż się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No niby tak może dla tego ,że ja to miałam 5 lat temu no i się znudziło opatrzyło .Białej kuchni nikt z moich znajomych nie ma raczej wenge i brązy królują .Co do łazienek to racja wszyscy co robili remonty 2-3 lata temu to brązo-beży U mnie na pewno takiej nie będzie będzie szaro -kremowa a 2 i 3 łazienka jeszcze nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Najważniejsze jest to żeby urządzić swoje wnętrza tak żebyśmy w nich się czuli dobrze i żeby nam się za miesiąc nie znudziły. A moda coraz się zmienia i nie wielu z nas może pozwolić sobie żeby za nią nadążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Masz Sylwia racje moda, modą co rok to coś nowego najlepiej urządzić się tak ,żeby dobrze się czuć u siebie .Mi to nawet nie chciało by się non stop robić remontu ,malowanie to pikuś ale zmiana kafli to już horror . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.02.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ha ha, nie wiem czy ktokolwiek tak robi... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Sylwia znam takich dom ok 20 lat co roku coś robią a wprowadzili się do wykończonego domu .3 lata temu zostawili odnowiony dom córce ,sobie i 2 córce wybudowali jeszcze nowocześniejszy .Sam dach zmieniali już 3 razy był czerwony a teraz czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) hej dziewczyny:) po wczorajszym rajdzie płytkowym wiem, że nic nie wiem hihihi tzn coś wiem, stella niestety odpadła bo mężowi się nie podoba, a jakby nie było to wszyscy z łazienki korzystać będziemy. Organze znalazłam i powiem, że na kolana mnie nie powaliła aczkolwiek jest opcja, że ją kupimy. W internecie podoba mi się kolekcja flower ale jej niestety nie znaleźliśmy, pozostaje mi szukać dalej, chyba, że przekonam M do kupna flower bez oglądania jej na żywo:) Mój mąż też nie polubił tej kolekcji:) :DPrzynajmniej już wiesz co odpada a co nie. Zawsze to krok dalej:) Edytowane 17 Lutego 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 hej dziewczyny:) po wczorajszym rajdzie płytkowym wiem, że nic nie wiem hihihi tzn coś wiem, stella niestety odpadła bo mężowi się nie podoba, a jakby nie było to wszyscy z łazienki korzystać będziemy. Organze znalazłam i powiem, że na kolana mnie nie powaliła aczkolwiek jest opcja, że ją kupimy. W internecie podoba mi się kolekcja flower ale jej niestety nie znaleźliśmy, pozostaje mi szukać dalej, chyba, że przekonam M do kupna flower bez oglądania jej na żywo:) Gosiu flower jak dobrze kojarze to widziałam w Merkury Market w Dębicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mój mąż też nie polubił tej kolekcji:) :DPrzynajmniej już wiesz co odpada a co nie. Zawsze to krok dalej:) Bo faceci muszą mieć kolor przynajmniej mój mąż na stelle powiedział ,że jest bezpółciowa czyli nijaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Końskie są śliczne ale strasznie mało ich po sklepach oxsford prześliczne ,ja tak niczego się nie boje jak tych łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Verona też boska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Lecę oglądań te "końskie" kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Fajne, fajne, a Verona najfajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts