Renatamama3 18.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Płytki są fajne mało popularne (ja dla mnie to zaleta) .W leroy u nas pojawiły się końskie oxsford te z czerwonymi listkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.02.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Moi fachowcy dzisiaj zaczęli pracę przy dociepleniu poddasza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Gosiu ja też mam Julke w grudniu skończyła 10 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Sylwia fajnie ,że się wstawili ,pewnie szybko zobaczysz rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.02.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Gosiu nie ty jedna czekasz na wiosnę. Ja avatarek zmieniłam na bardziej wiosenny żeby było mi weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.02.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Sylwia fajnie ,że się wstawili ,pewnie szybko zobaczysz rezultaty. Mam nadzieję, że tak będzie. Oby wzieli się konkretnie za robotę i nie ściemniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.02.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A moja Julka to na odwrót do komunii św, nie chciała iść bo sukienka .Uwielbia spodnie ,wspinanie po drzewach oraz sport, siniaki na porządku dziennym .Ja już w podstawówce wiedziałam ,że jak będę miała córe to będzie Julka a Mój synek to też Michał ma 8,5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ech, wiosna.....http://www.img.blizej.info/przedszkole5.sokolka/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.02.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Jak Walenty nie poleje, to na wiosnę masz nadzieję. Gdy na Św. Walenty mróz, chowaj sanie, szykuj wóz. Gdy mróz w lutym długo trzyma, wtedy już niedługa zima,lecz gdy w lutym z dachów ciecze, zima długo się przewlecze. Gdy luty bez mrozów i nieburzliwy, rok bywa słotny i nieurodziwy. Gdy luty ciepły i o wodzie, wiosna późna i o chłodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.02.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Jak Walenty nie poleje, to na wiosnę masz nadzieję. Gdy na Św. Walenty mróz, chowaj sanie, szykuj wóz. Gdy mróz w lutym długo trzyma, wtedy już niedługa zima, lecz gdy w lutym z dachów ciecze, zima długo się przewlecze. Gdy luty bez mrozów i nieburzliwy, rok bywa słotny i nieurodziwy. Gdy luty ciepły i o wodzie, wiosna późna i o chłodzie. Zgadzam się w 100% .Niech tak będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 No i mamy zimę ,śniegu napadało.A do mnie wczoraj dojechały 2 umywalki zamówione na allegro oraz zazdostka do kuchni .3 pokój prawie skończony 2 warstwy wełny i rury do rekuperatora rościągnięte zostało folie założyć .W poniedziałek zaczynamy w tych pokojach zakładać styropian pod wylewki .Została nam łazienka i sypialnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.02.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Mój dziś w pracy 24 wraca jutro koło 9 .A w czerwcu też ma zaplanowany wyjazd na 2 mc, martwi mnie to bo to dość długo ,już jeździł na takie delegacje ale max mc .Pocieszamy się tym ,że wpadnie troszkę dodatkowej kasy i mniejszy kredy weźniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.02.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam w niedzielny wieczór:)Nas prawie już zasypało. Pada od kilku godzin spokojny śnieg, którego jest coraz więcej. Ciekawe ile go się uzbiera do rana. Pozdrawiam PS W moim dzienniku są zdjęcia z pierwszych dwóch dni pracy przy dociepleniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Sywuś fajnie ,fajnie gratulki pewnie cieszy ,nam po ociepleniu tak fajnie przytulnie się zrobiło wkońcu ma się prawie sufity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.02.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Sywuś fajnie ,fajnie gratulki pewnie cieszy ,nam po ociepleniu tak fajnie przytulnie się zrobiło wkońcu ma się prawie sufity. Chwalimy się, chwalimy, a zdjęć nie zamieszczamy.... :D Czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.02.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Dziewczyny u Was też tak zimno???Jak tu myśleć o jakiś robotach w domku???Geodeta nam się przesunął bo w taką pogodę nawet palika w ziemie nie wbijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.02.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Rano -18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 U mnie teraz -11 C. I śniegu z 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.02.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Sywuś fajnie ,fajnie gratulki pewnie cieszy ,nam po ociepleniu tak fajnie przytulnie się zrobiło wkońcu ma się prawie sufity. To prawda sypialnie teraz są bardziej przytulne i nie tak wielkie jak na początku się wydawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Chwalimy się, chwalimy, a zdjęć nie zamieszczamy.... :D Czekamy na fotorelację Jakoś ostatnio aparatu nie brałam obiecuję ,że się zmobilizuje i zrobię.Wczoraj musieliśmy dokupić 2 wełny bo braknie nam na łazienkę. A u nas rano -8 a teraz - 3 i pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts