Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

do tego trzeba doliczyc syfonuy i inne "zaworki" i zblizasz sie do 1000 (odplyw)

ja wiem ze wylewka musi byc ze spadeb. problem jest taki ze woda "drazy skale" czyli przy minimalnym "nie tak" stanie Ci np w fudze czy innym silikonie (ktory zagrzybieje). potem dostanie sie pod kafle a stamtąd znów-> "przezre" wszystko.

z tego co wiem sa szkła w płynie i inne folie, smarowidła itd. Tylko ze mój wójek zastosował chyba wszytsko co można a po 6 latach i tak my przemokło ;/ bo woda znajdzie szczelinę która nam do glowy nie przyjdzie. a jak zacznie sobie "latać" pod styropianem....

no i takie mam rozterki :D

Ale taka sama sytuacja może być i z wanną i z brodzikiem ,wystarczy ,że zrobi się przeciek w rurach od odpływu .

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak mówisz??

ja narazie żadnych nie oglądałam, nie macałam, te zobaczyłam w necie i spodobały mi się ale do zakupów jeszcze daleka droga i podejrzewam ze względy praktyczne nakażą inne kupić.

Sylwia powiedz jakie płytki wybraliście i meble do kuchni?

chciałam powiedziec ze widziałam dzisiaj takie drzwi z DRE z takim jakby fornirem. Zakochaliśmy się :) no i są pełne a nie plaster :)

u nas tak: drzwi do murowanego prysznica: 1600; odpływ 300 zł; wanna: 1200; bidet+sedes: 1000; umywalkax2: 800. no to mamy 5 tys sama armatura ;/

Ja mam zakupione 2 umywalki potzrebuję 4 sztuki ,dzieciaką daję 2 .Mam wanne i jeden stelaż z kibelkiem potrzebuję 3 sztuki .Ale ,żeby zamieszkać na początek wystarczy jedna łaziena ale bardzo bym chciała 2 ,żeby w nocy nie chodzić na dół .

ja tez bym chciala nie biegac ale na razie plan jest taki ze zamieszkamy na dole a powoli bedziemy konczyc gore :)

kuchnia bardzo ladna tylko jakos tak mnie sie zdaje ze miejsca w niej do poruszania sie nie za duzo.

no ale ta nasza koniczynkowa kuchnia juz tak ma.

wczoraj bylismy zwiedzac drzwi.

Mamy do wyboru drewniane za 7000 lub stalowe z JUWENT za 4000. wiecie coś moze na temat tej firmy? Malo opini w necie ;/ ceny liczone z doświetlami.

Mam juwenta od roku, narazie nic się z nimi nie dzieje, mam nadzieję że długo wytrzymają.

Za taką cenę nie ma co cudów wymagać ale mi się podobają.

Mam też męża w domu i myślę żeby to jakoś wykorzystać i pojechać na jakieś zakupy, tylko gdzie i po co???

Karola a te meble dla małej kupiłaś ?

A my zwozimy cement bo tańszy w liroy 7,80 a na składzie 10 zł ,mamy zamiar też kupić płyty g-k bo też promocja w liroy .Steleże do zabudowy poddaszy drożeją kupowaliśmy po 7,50 mc temu teraz dokupowaliśmy po 8,50 gościu mówi ,że będą szły w górę bo stal idzie do góry. Edytowane przez Renatamama3