Renatamama3 23.02.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 do tego trzeba doliczyc syfonuy i inne "zaworki" i zblizasz sie do 1000 (odplyw) ja wiem ze wylewka musi byc ze spadeb. problem jest taki ze woda "drazy skale" czyli przy minimalnym "nie tak" stanie Ci np w fudze czy innym silikonie (ktory zagrzybieje). potem dostanie sie pod kafle a stamtąd znów-> "przezre" wszystko. z tego co wiem sa szkła w płynie i inne folie, smarowidła itd. Tylko ze mój wójek zastosował chyba wszytsko co można a po 6 latach i tak my przemokło ;/ bo woda znajdzie szczelinę która nam do glowy nie przyjdzie. a jak zacznie sobie "latać" pod styropianem.... no i takie mam rozterki Ale taka sama sytuacja może być i z wanną i z brodzikiem ,wystarczy ,że zrobi się przeciek w rurach od odpływu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 23.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 zgadza się ale i ile wieksze prawdopodobienstwo? mnie to zaczelo zastanawiac jak w 2 sklepach z armatura i plytkami panowie zaczeli nam odradzac ten pomysl ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 23.02.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dziewczyny, a jakie Wy parapety wew. montujecie? W kolorze okien (u nas złoty dąb) czy pod kolor podłogi czy może białe po prostu? No i idąc za ciosem konglomarat, PCV czy drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 23.02.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 my w kolorze okien. nie chcemy dodatkowego koloru wprowadzac zeby było łatwiej aranzowac wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 23.02.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 tak mówisz?? ja narazie żadnych nie oglądałam, nie macałam, te zobaczyłam w necie i spodobały mi się ale do zakupów jeszcze daleka droga i podejrzewam ze względy praktyczne nakażą inne kupić. Sylwia powiedz jakie płytki wybraliście i meble do kuchni? chciałam powiedziec ze widziałam dzisiaj takie drzwi z DRE z takim jakby fornirem. Zakochaliśmy się no i są pełne a nie plaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Hej dziewczyny szukają dziś inspiracji natrafiłam na kuchnie z domku z koniczynki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 http://images45.fotosik.pl/660/830ca6a1ea22d9aamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 u nas tak: drzwi do murowanego prysznica: 1600; odpływ 300 zł; wanna: 1200; bidet+sedes: 1000; umywalkax2: 800. no to mamy 5 tys sama armatura ;/ Ja mam zakupione 2 umywalki potzrebuję 4 sztuki ,dzieciaką daję 2 .Mam wanne i jeden stelaż z kibelkiem potrzebuję 3 sztuki .Ale ,żeby zamieszkać na początek wystarczy jedna łaziena ale bardzo bym chciała 2 ,żeby w nocy nie chodzić na dół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ja tez bym chciala nie biegac ale na razie plan jest taki ze zamieszkamy na dole a powoli bedziemy konczyc gore kuchnia bardzo ladna tylko jakos tak mnie sie zdaje ze miejsca w niej do poruszania sie nie za duzo. no ale ta nasza koniczynkowa kuchnia juz tak ma. wczoraj bylismy zwiedzac drzwi. Mamy do wyboru drewniane za 7000 lub stalowe z JUWENT za 4000. wiecie coś moze na temat tej firmy? Malo opini w necie ;/ ceny liczone z doświetlami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.02.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No my musimy zrobić górę bo na dole tylko salon i gabinet i to mały ,a dzieciaków 3 no i my .Panele i szafe do naszej sypialni już mamy .Panele do dzieciaków też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.02.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 no tak, w waszej sytuacji to nie przejdzie:) my z jednym i to ciągle w "mama hotel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mamy do wyboru drewniane za 7000 lub stalowe z JUWENT za 4000. wiecie coś moze na temat tej firmy? Malo opini w necie ;/ ceny liczone z doświetlami. Karolinka ma Juwenty i na razie jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.02.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 dzieki lece do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mam juwenta od roku, narazie nic się z nimi nie dzieje, mam nadzieję że długo wytrzymają. Za taką cenę nie ma co cudów wymagać ale mi się podobają.Mam też męża w domu i myślę żeby to jakoś wykorzystać i pojechać na jakieś zakupy, tylko gdzie i po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mam juwenta od roku, narazie nic się z nimi nie dzieje, mam nadzieję że długo wytrzymają. Za taką cenę nie ma co cudów wymagać ale mi się podobają. Mam też męża w domu i myślę żeby to jakoś wykorzystać i pojechać na jakieś zakupy, tylko gdzie i po co??? Karola a te meble dla małej kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.02.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) A my zwozimy cement bo tańszy w liroy 7,80 a na składzie 10 zł ,mamy zamiar też kupić płyty g-k bo też promocja w liroy .Steleże do zabudowy poddaszy drożeją kupowaliśmy po 7,50 mc temu teraz dokupowaliśmy po 8,50 gościu mówi ,że będą szły w górę bo stal idzie do góry. Edytowane 25 Lutego 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Steleże do zabudowy poddaszy drożeją kupowaliśmy po 7,50 mc temu teraz dokupowaliśmy po 8,50 gościu mówi ,że będą szły w górę bo stal idzie do góry. ajajaj, same dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.02.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 My do tej pory kupiliśmy 72 sztuki podstawowej UD 60 plus 30 szt przyściennych .Więc wydaje się ,że tylko złotówka ale na takiej ilości robi się 100 zł a za tą RÓŻNICĘ można kupić 8 płyt g-k . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 My na razie bez zapasów.....Chyba jeszcze śpimy snem zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.02.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Sylwia też zapasów w stelaże nie robiliśmy bo kupowaliśmy z lokalnego składu wynegocjowaliśmy cenę jak na allegro ,kupiliśmy 3 paczki po 12 sztuki pakowane i przyścienne ,mąż pojechał jak mu się skończyły gość mu mówi ,że 9 zł a do oddania przy 3 paczkach 8,50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts