Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a my juz nie mamy gdzie trzymac zapasów. WOjtek zrobił porządek względny zeby posadzki dało się połozyć.

za to dramat z drzwiamy zewn. te co mi sie podobają są albo kolo 10 tys albo z Lukplastu, ktorego u nas nie ma nigdzie;/

a to co jest w normalnej cenie mi sie nie podoba;/

a oczekiwanie to wszedzie 5-6 tyg wiec trzebaby cos zamowic....

a my juz nie mamy gdzie trzymac zapasów. WOjtek zrobił porządek względny zeby posadzki dało się połozyć.

za to dramat z drzwiamy zewn. te co mi sie podobają są albo kolo 10 tys albo z Lukplastu, ktorego u nas nie ma nigdzie;/

Beatko Łukplast robi swoje drzwi na profilach Aluplasta, a na tych profilach to wiele firm w całej Polsce działa, więc na pewno w Twoim rejonie również.

ja tez bym chciala nie biegac ale na razie plan jest taki ze zamieszkamy na dole a powoli bedziemy konczyc gore :)

kuchnia bardzo ladna tylko jakos tak mnie sie zdaje ze miejsca w niej do poruszania sie nie za duzo.

no ale ta nasza koniczynkowa kuchnia juz tak ma.

wczoraj bylismy zwiedzac drzwi.

Mamy do wyboru drewniane za 7000 lub stalowe z JUWENT za 4000. wiecie coś moze na temat tej firmy? Malo opini w necie ;/ ceny liczone z doświetlami.

tu masz wzory oknoplusa http://www.oknoplus.com.pl/50/drzwi-zewnetrzne-pcv-i-alu/

Co tu tak cicho ale zimno plus tego ,że świeci słonko ,u nas dziś do południa był napięty dzień rano do banku o 9 pan z piachem na wylewki i do US pani wzywała wyjaśnić kilka rzeczy mamy donieś ksera przelewów za towar ,spędziliśmy tam 1,5 godziny ale pani mówi ,że ona skończyła nasz Vat czeka na te kwity i daje do kierowniczki .Mam nadzieję ,że kasa jeszcze w marcu lub w połowie kwietnia wpłynie .

Co tu tak cicho ale zimno plus tego ,że świeci słonko ,u nas dziś do południa był napięty dzień rano do banku o 9 pan z piachem na wylewki i do US pani wzywała wyjaśnić kilka rzeczy mamy donieś ksera przelewów za towar ,spędziliśmy tam 1,5 godziny ale pani mówi ,że ona skończyła nasz Vat czeka na te kwity i daje do kierowniczki .Mam nadzieję ,że kasa jeszcze w marcu lub w połowie kwietnia wpłynie .

Cicho bo pracowac trzeba, u mnie sezon w pełni, aż się nie mogę doczekać kiedy wreszcie bedzie można ruszyc z robota bo jest za co:)

Jak tylko bedzie cieplej to podłącza nam kanalizację- 159 zł bedzie nas kosztować:) bedziemy mieli już wszystkie media w domku.

Geodeta nie 3 tys a 1,5:):):) dobrze mieć znajomych tu i ówdzie.

Powiem wam ,że mam zgryza pani urzędniczka w Us powiedziała ,że księgowa na naszą niekorzyść wyliczyła nam Vat zwrot bo po jej obliczeniach wychodzi 8.800 a księgowa 7.500 mam zwrócić uwagę księgowej czy nie .

zwrócić, może czegos nie dopatrzyła a 1300zł to spora kwota

Edytowane przez Karollinka

Cicho bo pracowac trzeba, u mnie sezon w pełni, aż się nie mogę doczekać kiedy wreszcie bedzie można ruszyc z robota bo jest za co:)

Jak tylko bedzie cieplej to podłącza nam kanalizację- 159 zł bedzie nas kosztować:) bedziemy mieli już wszystkie media w domku.

Geodeta nie 3 tys a 1,5:):):) dobrze mieć znajomych tu i ówdzie.

To ci dobrze a co robisz ,że sezon w pełni bo raczej od stycznia do marca to sezon martwy ,tak mówi koleżanka co ma działalność .

Nie, nie spodobały się jej. Najpierw sami jeździliśmy oglądac, potem już zdecydowani na zakup pojechaliśmy z kasą i z nią, no i w sklepie oznajmiła że nie chce, nie i koniec.

Jako że chce białe kupic to oglądamy różne inne i jak narazie podobaja jej sie z meblika te nowe, na żywo nie widziałam wiec nie wiem, ale chciałabym jej kupić juz i mieć z głowy.

Moja ma swoje zdanie na każdy temat, w końcu to ma sie jej podobać. Wiemy że mają być białe i sporo elementów musi byc bo pokój spory.

Mi te z voxa sie podobaja, mąż twierdzi że dobrze że Kinga nie chce ich bo cena nie mała a jakość nie najlepsza. Brałam jeszcze tommeble pod uwagę ale na forum czytałam sporo negatywnych opinii.