Renatamama3 27.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 http://images50.fotosik.pl/670/7391c1b9a9e5fb2emed.jpg pokój córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.02.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 a my juz nie mamy gdzie trzymac zapasów. WOjtek zrobił porządek względny zeby posadzki dało się połozyć.za to dramat z drzwiamy zewn. te co mi sie podobają są albo kolo 10 tys albo z Lukplastu, ktorego u nas nie ma nigdzie;/a to co jest w normalnej cenie mi sie nie podoba;/a oczekiwanie to wszedzie 5-6 tyg wiec trzebaby cos zamowic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) My gromadzimy mąż przywiózł, już cement na wylewki 230 na plus jesteśmy . Edytowane 27 Lutego 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.02.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 a my juz nie mamy gdzie trzymac zapasów. WOjtek zrobił porządek względny zeby posadzki dało się połozyć. za to dramat z drzwiamy zewn. te co mi sie podobają są albo kolo 10 tys albo z Lukplastu, ktorego u nas nie ma nigdzie;/ Beatko Łukplast robi swoje drzwi na profilach Aluplasta, a na tych profilach to wiele firm w całej Polsce działa, więc na pewno w Twoim rejonie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.02.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Cześć z ranka jeśli chodzi o drzwi to pytałaś w oknoplaście lub oknoplusie wiem ,że robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.02.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ja tez bym chciala nie biegac ale na razie plan jest taki ze zamieszkamy na dole a powoli bedziemy konczyc gore kuchnia bardzo ladna tylko jakos tak mnie sie zdaje ze miejsca w niej do poruszania sie nie za duzo. no ale ta nasza koniczynkowa kuchnia juz tak ma. wczoraj bylismy zwiedzac drzwi. Mamy do wyboru drewniane za 7000 lub stalowe z JUWENT za 4000. wiecie coś moze na temat tej firmy? Malo opini w necie ;/ ceny liczone z doświetlami. tu masz wzory oknoplusa http://www.oknoplus.com.pl/50/drzwi-zewnetrzne-pcv-i-alu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Co tu tak cicho ale zimno plus tego ,że świeci słonko ,u nas dziś do południa był napięty dzień rano do banku o 9 pan z piachem na wylewki i do US pani wzywała wyjaśnić kilka rzeczy mamy donieś ksera przelewów za towar ,spędziliśmy tam 1,5 godziny ale pani mówi ,że ona skończyła nasz Vat czeka na te kwity i daje do kierowniczki .Mam nadzieję ,że kasa jeszcze w marcu lub w połowie kwietnia wpłynie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Powiem wam ,że mam zgryza pani urzędniczka w Us powiedziała ,że księgowa na naszą niekorzyść wyliczyła nam Vat zwrot bo po jej obliczeniach wychodzi 8.800 a księgowa 7.500 mam zwrócić uwagę księgowej czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Cześć z ranka jeśli chodzi o drzwi to pytałaś w oknoplaście lub oknoplusie wiem ,że robią . Oknoplast współpracuje z juwentem własnie. My tam kupowalismy drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Co tu tak cicho ale zimno plus tego ,że świeci słonko ,u nas dziś do południa był napięty dzień rano do banku o 9 pan z piachem na wylewki i do US pani wzywała wyjaśnić kilka rzeczy mamy donieś ksera przelewów za towar ,spędziliśmy tam 1,5 godziny ale pani mówi ,że ona skończyła nasz Vat czeka na te kwity i daje do kierowniczki .Mam nadzieję ,że kasa jeszcze w marcu lub w połowie kwietnia wpłynie . Cicho bo pracowac trzeba, u mnie sezon w pełni, aż się nie mogę doczekać kiedy wreszcie bedzie można ruszyc z robota bo jest za co:) Jak tylko bedzie cieplej to podłącza nam kanalizację- 159 zł bedzie nas kosztować bedziemy mieli już wszystkie media w domku. Geodeta nie 3 tys a 1,5:):) dobrze mieć znajomych tu i ówdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Powiem wam ,że mam zgryza pani urzędniczka w Us powiedziała ,że księgowa na naszą niekorzyść wyliczyła nam Vat zwrot bo po jej obliczeniach wychodzi 8.800 a księgowa 7.500 mam zwrócić uwagę księgowej czy nie . zwrócić, może czegos nie dopatrzyła a 1300zł to spora kwota Edytowane 1 Marca 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Cicho bo pracowac trzeba, u mnie sezon w pełni, aż się nie mogę doczekać kiedy wreszcie bedzie można ruszyc z robota bo jest za co:) Jak tylko bedzie cieplej to podłącza nam kanalizację- 159 zł bedzie nas kosztować bedziemy mieli już wszystkie media w domku. Geodeta nie 3 tys a 1,5:):) dobrze mieć znajomych tu i ówdzie. To ci dobrze a co robisz ,że sezon w pełni bo raczej od stycznia do marca to sezon martwy ,tak mówi koleżanka co ma działalność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja mam takie zajęcie że teraz jest ruch od poczatku roku i przy dobrych wiatrach będzie do września, potem mam inne zajęcie gdzie jest młyn od sierpnia do listopada, a poza tym na cały etat mam pracę spokojna i przyjemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 zwrócić, może czegos nie dopatrzyła a 1300zł to spora kwota Jak dla mnie spora ,przy wykończeniówce to przyda będzie na stelaż plus kibelek i umywalke z szafeczką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Karola a mebelki dla małej kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie, nie spodobały się jej. Najpierw sami jeździliśmy oglądac, potem już zdecydowani na zakup pojechaliśmy z kasą i z nią, no i w sklepie oznajmiła że nie chce, nie i koniec. Jako że chce białe kupic to oglądamy różne inne i jak narazie podobaja jej sie z meblika te nowe, na żywo nie widziałam wiec nie wiem, ale chciałabym jej kupić juz i mieć z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No to masz zadanie poszukać mebli które księżniczce się spodobają .Moja do gadania nie miała pojechałam i kupiłam 2 koody białe ,łóżko sobie wybierze ,safy mieć nie będzie bo ma garderobe ,zostaje jeszcze biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Moja ma swoje zdanie na każdy temat, w końcu to ma sie jej podobać. Wiemy że mają być białe i sporo elementów musi byc bo pokój spory.Mi te z voxa sie podobaja, mąż twierdzi że dobrze że Kinga nie chce ich bo cena nie mała a jakość nie najlepsza. Brałam jeszcze tommeble pod uwagę ale na forum czytałam sporo negatywnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Kindze podobaja sie te: http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/76/bianco-fiori/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Moja młoda chce konie na ścianie i koniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts