sylwiaradek 09.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 cześća u nas płyty już położone na całej górze, teraz tylko czekam na pogodę i kolejny etap prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Sylwia pokaż zdjęcia koniecznie. Dobrze że zaczeliście tak wcześnie robić to wiosną już z wykończeniówką możecie lecieć. Co po płytach planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.03.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Teraz musimy czekać na pogodę bo chcemy zrobić gładź, zakryć wszystkie dziury po hydrauliku no i wtedy będziemy mogli zacząć wykończeniówkę. Zdjęcia jak będę w domku to zrobię. Chociaż to jeszcze nie jest koniec. Na razie są same płyty. Boimy się szpachlowania bo nadal w nocy są mrozy i może coś popękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.03.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dokładnie i dlatego mam nadzieje że tylko na kilka dni zamykamy budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 U nas prace na najbliższe dni to styro u nas w sypialni ,garderobie i łazience ,styro parter ,podłogówka i mam nadzieję ,że z końcem marca wylejemy wylewki ,mam nadzieję ,że już wtedy w nocy temperatura będzie 0 .Po wylewkach łatanie dziur ,płyty gipsowe .Chcemy wygładzić ściany papierem ściernym i malowanie na biało później kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 09.03.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dostalam wycene na schody jesionowe + barierki... 10 tys ;/ dzizas My wylewni robimy 16-17 (tzn taki jets plan ) ale u nas juz 12 stopni dzisiaj. no i caly czas suszymy kozą. za 10 dni ma byc juz wiosna- tak obiecują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Mąż właśnie skończył łazienkę i kończy przedpokój ,ja byłam tylko chwilkę bo mam koleżanke u córy więc muszę siedzieć i pilnować .Też bym chciała Beatko zrobić wtedy co ty ale chyba nie damy rady bo sami układamy styropian i jeszcze podłogówka salon ,kuchnia ,wiatrołap i łazienka .Ale mąż dziś dzwonił popytać za wylewkarzami 10 zł m2 .U nas też 12 stopni ale w nocy chłodno . Edytowane 9 Marca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No gratulki cena super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.03.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No i jesteśmy po wizycie pana od schodów, zdecydowaliśmy się na schody z drewna bukowego, pan wycenił je na 3 tys ze spocznikiem, materiał+robocizna:D ale bez barierki. Jesteśmy wstępnie umówieni na montaż w maju, ale przed schodami musimy zdążyć ze szpachlowaniem poddasza i położeniem płytek w łazienkach, kuchni i wiatrołapie, nareszcie coś zaczyna się dziać A Gosiu nie za szybko zdecydowaliście się na schody? Przed schodami chyba robi się podłogi i prawie przed samym malowaniem montuje sie schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziewczyny a ile płaciłyście za metr wylewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziewczyny a ile płaciłyście za metr wylewki ? My płaciliśmy 11 zł/m ale sami układaliśmy styropian na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 No i jesteśmy po wizycie pana od schodów, zdecydowaliśmy się na schody z drewna bukowego, pan wycenił je na 3 tys ze spocznikiem, materiał+robocizna:D ale bez barierki. Jesteśmy wstępnie umówieni na montaż w maju, ale przed schodami musimy zdążyć ze szpachlowaniem poddasza i położeniem płytek w łazienkach, kuchni i wiatrołapie, nareszcie coś zaczyna się dziać Gosiu my mamy taką samą cenę na schody, całkiem atrakcyjna. A barierka będzie taka http://img198.imageshack.us/img198/3464/dsc07777o1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 My płaciliśmy 11 zł/m ale sami układaliśmy styropian na poddaszu. No my też sami układamy styropian tylko wejdą i wyleją .Pan powiedział ,że 11 metr z układaniem 10 bez układania 2 10 zł i nic z ceny nie chciał zejść czy bedzie układał styropian czy nie to 10 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziewczyny a ile płaciłyście za metr wylewki ? My płaciliśmy 11zł i styropian też sami układaliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 10.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Anetko co słychać?? tylko nie znikaj znów na dłużej, w kupie raźniej;) juz nie znikam, wkoncu budowa ruszyla wiec bede czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 witaj Anetko, co teraz planujecie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 witaj Anetko, co teraz planujecie robic? No właśnie bo ostatnie zdjęcia to kominek i styropian na podłodze bez wylewek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Gosiu to teraz przed wami pracowita wiosna. A tym bardziej że od weekendu ma zacząć się prawdziwa wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 No to mamy bardzo podobny gust, bo mi też się takie właśnie podobają, bardzo podobną pani na targach budowlanych wyceniła nam na 650zł/mb, w sumie my potrzebować będziemy niewiele bo tylko od samej góry w dół do spocznika, więc myślę, że za barierkę nie wyjdzie więcej jak za schody hihihi;) nam za barierkę powiedział 1,5 tys więc w sumie za całość 4,5 tys wyjdzie, a może coś się uda utargować jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Gosiu to teraz przed wami pracowita wiosna. A tym bardziej że od weekendu ma zacząć się prawdziwa wiosna. U mnie dziś zima ,miałam iść na budowę pozamiatać naszą sypialnie i folie rozłożyć ale zrezygnowałam .Mam nadzieję ,ż weekend przywita nas wiosna znowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts