Renatamama3 18.03.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 robia sie http://img543.imageshack.us/img543/7052/100mediaimag0143.jpg jutro jade na budowe bo musze zadecydowac gdzie dac grzejnik wiszacy w lazience, pomozecie mi Super gratulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.03.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jutro jade na budowe bo musze zadecydowac gdzie dac grzejnik wiszacy w lazience, pomozecie mi pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 18.03.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja proponuję troszke bardziej w prawo/skos czy to prawda ze jaks ie liczy powierzchnie tynków do zapłaty to sie nie odlicza okien? a co z naszymi wykuszami? bo balkon to juz chyba tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja proponuję troszke bardziej w prawo/skos czy to prawda ze jaks ie liczy powierzchnie tynków do zapłaty to sie nie odlicza okien? a co z naszymi wykuszami? bo balkon to juz chyba tak? Tak liczą wszystko razem z oknami ,tak samo z ociepleniem .Bo obróbki przy oknah drzwiach są pracochłonne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 czy to prawda ze jaks ie liczy powierzchnie tynków do zapłaty to sie nie odlicza okien? a co z naszymi wykuszami? bo balkon to juz chyba tak? Prawda że tak jest. Choć u nas pan odejmował drzwi i okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Znalazłam wykonawcę mebli kuchennych, szaf wnękowych i półek w garderobie. No i za w miarę rozsądną cenę Karolinko my się chwalimy zdjęcia wstawiamy a ty gdzie się ukrywasz? Czekamy na relację czy udało Wam się położyć płyty na poddaszu? Sylwia fotki będą jak tylko znajdę czas żeby pójść na budowę. Wstyd sie przyzanć ale efektu jeszcze sama nie widziałam. Młyn u nas totalny, nie tylko na budowie, ale cały czas coś robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.03.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Sylwia fotki będą jak tylko znajdę czas żeby pójść na budowę. Wstyd sie przyzanć ale efektu jeszcze sama nie widziałam. Młyn u nas totalny, nie tylko na budowie, ale cały czas coś robimy. Tak myślałam że zajęta jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zajęta bardzo a to dopiero początek sezonu, za dużo wzielismy na siebie obowiązków i teraz czasu na nic nie ma, ale najwazniejsze że cały czas do przodu. Za jakieś 3 lata będzie spokojniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jaka u was pogoda u mnie dziś i wczoraj brzydko momętami pada .Wczoraj miałam wycene systemu alarmowego na parter . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.03.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Fajnie, że momentami bo u mnie leje prawie bez przerwy:( koło budowy bajora takie że.... bez kostki nie ma szans mieszkać Wczoraj to 60 % dnia padało a dziś 10% więc jeszcze znośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 U nas tez pada, a do tego wieje.Jutro mieliśmy zaczynać ogród sadzic ale na działkę się nie da wejść, więc trzeba cos innego wymyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jaka u was pogoda u mnie dziś i wczoraj brzydko momętami pada .Wczoraj miałam wycene systemu alarmowego na parter . Renatko i ile wam policzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.03.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Renatko i ile wam policzyli? Za dół czyli kuchnia salon ,jadalnia ,gabinet ,łazienka ,drzwi wejściowe ,brama garażowa i kotłownia 1.300 ostatecznie było 1.500 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.03.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wpadłam z rana powiedzieć że połowa góry ma już stelarze, do końca miesiąca skończymy to i bierzemy się za tynki, potem elewacja zewnetrzna. Między czasie gromadzimy różne materiały do kominka no i zaczynamy sie rozglądac za parapetami, podlogami i drzwiami wew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.03.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wpadłam z rana powiedzieć że połowa góry ma już stelarze, do końca miesiąca skończymy to i bierzemy się za tynki, potem elewacja zewnetrzna. Między czasie gromadzimy różne materiały do kominka no i zaczynamy sie rozglądac za parapetami, podlogami i drzwiami wew. Karola z ocieplenie odczekajcie troszkę po tynkach ,żeby cała wilgoć odparowała u nas sąsiad nie odczekał po 3 tygodniach zaczął ocieplać i niestety ma niespodzianke na ścianie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 zgadza się. my elewacje robimy w czerwcu-lipcu, zeby nie bylo zdziwienia potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.03.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Beatko a ty do kiedy w dwupaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.03.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Karola z ocieplenie odczekajcie troszkę po tynkach ,żeby cała wilgoć odparowała u nas sąsiad nie odczekał po 3 tygodniach zaczął ocieplać i niestety ma niespodzianke na ścianie . Pewnie zaczekamy, po tynkach bedziemy robić kominek i drobniejsze rzeczy. Poza tym będzie sporo roboty przy naszych roślinkach, potem pojedziemy na wakacje i najprawdopodobniej w lipcu bedziemy ocieplać z zewnątrz żeby zdążyć przed sezonem malinowym, także tynki ze 2 miesiące będą schły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.03.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Beatko a ty do kiedy w dwupaku ? termin mamy na 30 marca. zobaczymy kiedy Synuś zechce sie pojawić na świecie. mam nadzieję, że do tej pory już wszytskie wybory będą dokonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.03.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No to już Beatko tuż ,tuż będziesz mieć super pogodę na spacerki .Moje dzieciaki wszystkie po terminie Julka 7 dni wywoływana ,Michał 3 dni a Kacperek 10 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts