Renatamama3 21.03.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 WItam was w ten piękny słoneczny dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 czesc Mój Skarb po nocach szaleje. dzisiaj nie śpię od 3.48 ;/ normalnie jakoś go muszę wygonic M pojechał na budowę bo od 7.30 robimy wylewki.... mam nadzieję, że wszystko sprawnie pójdzie. na kawunie poranną zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.03.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No to może maleństwo się przygotowuje na ten świat .Macie już rozłożony styro pod wylewki ? A podłogówkę robiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam wiosennie:) Beatko to Ty już lada chwila i możesz się rozpakowywać Renatko a jak u Was roboty? kiedy wylewki będziecie robić? Gosiu jakie masz newsy dotyczące kuchni?? My wczoraj cały wieczór szukaliśmy pomysłów na kolejne etapy wykańczania, dużo fajnych, powoli coś się zaczyna sensownego klarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 styropian uklada Pan od wylewek bo czy ze styro czy bez chce 10 zl/m wiec nei ukaldalismy.podlogowki nie mamy, ale zrobimy pod plytkami maty elektryczne w kuchni i lazience gornej. tak na wszelki wypadek niech bedzie. koszt eksploatacji i tak nie duzy w porownaniu z instalacja podlogowki i kupowaniem pieca wtym celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Beatko na wygonienie dzidziusia z brzuszka to podobno dobre jest mycie okien, ale lepiej nie poganiać natury, jak się będzie miało zacząć to się zacznie i już tego nie zatrzymasz hihih:) Wczoraj gościliśmy pana od gipsów, przyjdzie do nas jak skończą elewację albo będzie padał deszcz (jak na złość dzisiaj śliczna słoneczna pogoda:bash:), pan bierze 7zł od metra, czy to dużo nie mam pojęcia, skosy łączone ze ścianą jakimś akrylem czy cuś Co do kuchni... zostałam miło zaskoczona, pan przebił nawet ofertę ikea. Myślałam, że jak do 10tys się zmieści to się na pana zdecydujemy. Pan punktualnie się pojawił, poszedł na budowę, pooglądał, pomierzył...w domku nam wszystko wyrysował ( ja już wcześniej wiedziałam gdzie jakie szafki, więc dużo roboty nie miał). Wszystkie szuflady z hamulcami, szafki z zawiasami nie trzaskającymi, wnęka na razie policzona bez cargo, zamiast tego szafki, lodówka zabudowana to koszt 6900. Dodam, że szafki w lakierze, blaty też wliczone, cargo na wysokość lodówki to koszt ok 900zł, dziś ma mi podać dokładną cenę za cargo. Wychodzi na to, że pan zmieści się w cenie 8tys (tyle mi wyszła wycena mebli w ikea) tylko, że u pana w tej cenie będę miała jeszcze wysokie cargo:) Jak usłyszałam cenę to zaklepaliśmy pana na czerwiec:) Noooo super, czyli da się. Angie83 o ile dobrze pamiętam też płaciła za meble podobną cenę jak u Was wyszła. My w tym tyg mamy się spotkać ze stolarzem i mamy już kilka namiarów na Panów od kuchni, nasz kierbud poleca, czyli na 99,9% solidni, zobaczymy co powiedzą, jakby się udało zrobić za 8 tys to rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.03.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 To jeszcze o tysiąc mniej niż u nas:) To znaczy że można jeszcze z panem się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No Kochana jak Ty wytargujesz 8 tys to ja Pana napewno zaklepuje:) Jakby jesienią albo zimą miał czas to tak się uwiniemy żeby kuchnię zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Nasz pan tak samo pracuje w sklepie w którym robią meble na zamówienie. Robiłam wyceną mebli u jego szefowej to naliczyła mi ponad 11 tyś ale ze zwykłymi zamkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 jeju jeju a u nas 14 tys ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 nie poganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 jeju jeju a u nas 14 tys ;/ no to powiem Ci spora różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 eh, to te forniry ;/ no i 4 kosze i stortownik pod zlewem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.03.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam wiosennie:) Beatko to Ty już lada chwila i możesz się rozpakowywać Renatko a jak u Was roboty? kiedy wylewki będziecie robić? Gosiu jakie masz newsy dotyczące kuchni?? My wczoraj cały wieczór szukaliśmy pomysłów na kolejne etapy wykańczania, dużo fajnych, powoli coś się zaczyna sensownego klarować. Karola chcielibyśmy do końca mc wylać wczoraj mąż dał styro w gabinecie została łazienka i podłogówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 styropian uklada Pan od wylewek bo czy ze styro czy bez chce 10 zl/m wiec nei ukaldalismy. podlogowki nie mamy, ale zrobimy pod plytkami maty elektryczne w kuchni i lazience gornej. tak na wszelki wypadek niech bedzie. koszt eksploatacji i tak nie duzy w porownaniu z instalacja podlogowki i kupowaniem pieca wtym celu. A czemu kupowanie pieca w tym celu u nas podłogówka będzie podłączona do pieca i do kominka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.03.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Renia ale mamy upodobanie do imion:) ja też mam Michała i Julkę, a kiedyś jakby był jeszcze chłopiec to będzie Kacper:) Kacperki to fajne chłopaki jak był mały to piernik mówił ,że wszyscy mają go słuchać bo on jest królem Kacprem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A czemu kupowanie pieca w tym celu u nas podłogówka będzie podłączona do pieca i do kominka . bo do podlogowki potrzebny jest kondensat a bez podlogowki mozna miec zwykly z zamknieta komorą. Okolo 2 tys roznicy. a ja w salonie nie chcialam bo bezwzglednie chce tam miec panele a nie kafle. wiec calosc przestala miec racje bytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 bo do podlogowki potrzebny jest kondensat a bez podlogowki mozna miec zwykly z zamknieta komorą. Okolo 2 tys roznicy. a ja w salonie nie chcialam bo bezwzglednie chce tam miec panele a nie kafle. wiec calosc przestala miec racje bytu A bo ty na gaz .Pod panele też można dać podłogówkę sąsiad tak będzie miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 i jeszcze jedno- do kondensacyjnego musi byc wsadzona specjalna rura w komin a co za tym idzie komin systemowy ktory kupilismy i mamy jest bez sensu. strata kasy... a ta rura to kolejne 1500 zł ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 teoretycznie mozna dawac na podlogowke panele ale nawet na panele specjanie do tego przygotowane nikt nie chce dac gwarancji... z natury rzeczy panel nie przewodzi ciepla tak dobrze jak kafel. dawac wiec podloge ktora bedzie hamowac grzanie... ryzykowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts