qqrq5 21.03.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć Jak u Was było z dylatacjami na parterze przy podłogówce? Czy a jak już to jak dzieliliście salon? Mógłby ktoś narysować na rzucie parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 my nie mamy rysunku ale jutro będą fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.03.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć Jak u Was było z dylatacjami na parterze przy podłogówce? Czy a jak już to jak dzieliliście salon? Mógłby ktoś narysować na rzucie parteru No właśnie wczoraj o tym samy z mężem mówiliśmy dzielić czy Nie .Kurcze wolelibyśmy nie bo później tam będzie łączenie płytek z 2 strony boimy się ,że będzie pękać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 mi specu tlumaczyl ze powinno byc tak jak goga pisze, bo posadzka samoistnie bedzie sie lamac. lepiej od razu zrobic dylatacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.03.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Mówią ,że lepiej dzielić ja to wiem i raczej damy dylatację między kuchnią i jadalnią i salonem i korytarzem a salonu z jadalnią nie bo łączenie płytek będzie brzydko wyglądało planuje woodasticki albo coś podobnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Mówią ,że lepiej dzielić ja to wiem i raczej damy dylatację między kuchnią i jadalnią i salonem i korytarzem a salonu z jadalnią nie bo łączenie płytek będzie brzydko wyglądało planuje woodasticki albo coś podobnego . No my właśnie chcemy zrobić tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 22.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Mówią ,że lepiej dzielić ja to wiem i raczej damy dylatację między kuchnią i jadalnią i salonem i korytarzem a salonu z jadalnią nie bo łączenie płytek będzie brzydko wyglądało planuje woodasticki albo coś podobnego . podobno u nas takie podzielenie jest ok. natomiast jest tez tak, ze jak sie nie zrobi dylatacji i na to da panele to nic nie bedzie widac- beton popęka sobie tworząc prostokąty w miejscach, w ktorych powinna byc dylatacja, ale panele są "ruchome/plywajace" wiec to zakryją. natomiast kafle(są przyklenone) popekają razem z betonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 22.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 To potwierdza regułę a po jakim czasie Ci to "wylazło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Chociaż to panowie co wylewali posadzki powinni o tym pamiętać. Ale właśnie jest tak że czasami to trzeba myśleć za nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 22.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 To co mogę Ci powiedzieć, to juz wiecej nie popęka. popekało tam gdzie "chciało" pracować. tylko teraz powinniście albo na to dać panele albo do tej krawedzi popekanej coś przyklejać a samą krawędź zasłonić listwą dylatacyjną. bo w tym miejscu Wam bedzie cały czas pracowac i jak na to "zakleicie" kafle lub drewno to z czasem kafel tez Wam peknie. Gadałam z mega specem na ten temat tylko tak samo mega drogi byl ;/ wiec mamy tanszego (jakos 3 krotnie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 wylewki beda w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.03.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 wylewki beda w poniedziałek No to gratulki ,czymam kciuki za piękne wylewki .Też się już doczekać nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.03.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 jutro bede miec za to projekt i wycene schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.03.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 jutro bede miec za to projekt i wycene schodów Też robiłam wyceny 6500 do 7,500 a ostatnia do samodzielnego montażu dąb lub jesion 2800-3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.03.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 proszę jaka cisza na forum od dwóch dni... pewnie dlatego że wiosną powiało ściskam ciepło przed ostatnim zimowym weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.03.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 U nas to prawda wieje ale to nie wygląda na wiosnę. Na dworze może głowę urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.03.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Ja wczoraj i dziś byłam na budowie ,troszkę sadziłam roślinek .Pracowałam po 3 godziny a palce bolą twarda ziemia ściągałam darń .Z mężem wnieśliśmy pozostałości dachówki na strych .Troszkę się czysto zrobiło . Edytowane 25 Marca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 25.03.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Też robiłam wyceny 6500 do 7,500 a ostatnia do samodzielnego montażu dąb lub jesion 2800-3000. samodzielny montaz schodów hmmm chyba samych stopnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) samodzielny montaz schodów hmmm chyba samych stopnic Tak samych stopnic plus barierka .A powiedz mi masz już kupionego woodasticka jak tak to jaki kolor i rozmiar .Ja planuję ten większy kolor orcha. Edytowane 25 Marca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.03.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 my mamy kupiona ochre ta najwieksza na kominek a ta srednia dopiero w planach na podłoge u nas schody beda cale drewniane wiec samodzielny montaz nie wchodzi w gre nie mamy betonowych bo szkoda było nam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts