sylwiaradek 05.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 CześćWidziałam Gosiu te płytki na żywo. Gdybym je oglądała tylko na necie to na pewno bym się na nie nie zdecydowała.W rzeczywistości wyglądają o wiele lepiej. Opoczno najbardziej mi się podoba i nie czytałam opinii jeszcze.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=51248&d=1301944776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.04.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A co u Was dziewczyny? Dawno nie zaglądałam na fm i jestem do tyłu. U mnie po staremu. Powoli zaczynam się pakować, za tydzień lecę do męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.04.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Sylwuś ale Ci zazdroszczę wyjazdu. Odpoczniesz, naładujesz akumulatory, ja mam jeszcze sporo czasu do wakacji i nie mogę się doczekać odpoczynku. Narazie moje dziecko eksploatuje mnie maksymalnie, a jak to jest z dwójką??? A co w domku robicie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.04.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 W domku poddasze prawie zrobione. W tym tygodniu mają być zrobione balkony.W czasie mojej nieobecności murarz ma połatać wszystkie dziury. A po moim powrocie zaczynamy elewację i chcemy na kryć garaż wolnostojący. W między czasie rozglądam się za wyposażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.04.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Gosiu ile będzie Was kosztowała gładź? Robocizna + materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.04.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nam ma robić nasz murarz ale on jeszcze nie powiedział ceny. Pewnie nam policzy za całość. Zawsze jest taniej. Poddasze policzył nam 40 zł, inni chcieli nawet 47. Był i taki co chciał 70zł/m27 zł to nie dużo bo u nas chca od 10-12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.04.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 dziewczyny a robicie gładź tylko na poddaszu czy i na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hejka kobietki .My dzisiaj mieliśmy lać wylewki ale mąż odwołał bo to był zryw ,pan wczoraj zadzwonił ,że mu się zwolnił termin na wtorek (my mieliśmy go zamówionego na czwartek ) mąż musiał powkładać jeszcze rury kanalizacyjne u nas w łazience i sprawdzić szczelność podłogówki a tu pech padł samochód poszło łożysko w skrzyni koszt naprawy 600 zł tego nam trzeba było jak pech to pech i po robocie męża ale mam nadzieję ,że jutro lub w czwartek już wylejemy .Robimy też drogę dojazdową ,budujemy murek oporowy ,żeby kamienie z drogi nie spadały na pole sąsiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.04.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hejka kobietki .My dzisiaj mieliśmy lać wylewki ale mąż odwołał bo to był zryw ,pan wczoraj zadzwonił ,że mu się zwolnił termin na wtorek (my mieliśmy go zamówionego na czwartek ) mąż musiał powkładać jeszcze rury kanalizacyjne u nas w łazience i sprawdzić szczelność podłogówki a tu pech padł samochód poszło łożysko w skrzyni koszt naprawy 600 zł tego nam trzeba było jak pech to pech i po robocie męża ale mam nadzieję ,że jutro lub w czwartek już wylejemy .Robimy też drogę dojazdową ,budujemy murek oporowy ,żeby kamienie z drogi nie spadały na pole sąsiada . Renatko jak pech to pech. Zawsze te dodatkowe wydatki wypadają w najmniej oczekiwanym momencie. Na szczęście dużej obsuwy terminowej nie będziecie mieli z tego powodu i lada dzień będziesz cieszyć oko pięknymi wylewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Te drugie mi się również podobają, nawet bardzo, ale M już niestety mniej:( Za to równie bardzo podobają się nam obojgu:) również opoczno ale linero, musimy je tylko zobaczyć na żywo. [ATTACH=CONFIG]51248[/ATTACH] I jeszcze jedno, w necie naczytałam się mnóstwo negatywnych opinii o płytkach z opoczna:confused: Ale np o Paradyżu też są różne opinie ,mi ostatnio przyszły dalszy sąsiad jak się go pytałam robi, flizy i ocieplenia z gładziami o opinie o woodastikach to powiedział ,że zawsze są odchylenia to raczej płytki nie są tak złe jak do d...y fachowcy . Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ano właśnie, dlatego większej wagi do tego nie przykładam, muszę te płytki zobaczyć na żywo, zresztą wydaje mi się, że Kasia256 ma linero, tylko niebieskie, pędzę do jej dzienniczka, zapytam o jakość tych płytek:) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157681-Buńki4-i-Tokio-II/page5 To chyba te plteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.04.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 tylko my chcielibyśmy zielone:) Mi też kolor zielony chodzi po głowie od dłuższego czasu. A WC na dole w kolorze fioletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Mi też kolor zielony chodzi po głowie od dłuższego czasu. A WC na dole w kolorze fioletu. Ja tu u rodziców mam zieloną kuchnię i łazienkę i przedpokój w nowym domku też chciałam na górze ale dzieciaki wybrały pomarańcz, połącze to z białą mozaiką i białymi płytkami na podłodze a na dole będzie popiel podłoga i kremowe płytki z dekorem kremowo -popielatym a nasza małżeska to jeszcze nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.04.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja tu u rodziców mam zieloną kuchnię i łazienkę i przedpokój w nowym domku też chciałam na górze ale dzieciaki wybrały pomarańcz, połącze to z białą mozaiką i białymi płytkami na podłodze a na dole będzie popiel podłoga i kremowe płytki z dekorem kremowo -popielatym a nasza małżeska to jeszcze nie wiem . Ja też planuję łazienkę na górze w jaśniejszych barwach, w grę wchodzi seledyn. I to chyba tyle kolorowości w koniczynce, poza tym będzie szaro biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja też planuję łazienkę na górze w jaśniejszych barwach, w grę wchodzi seledyn. I to chyba tyle kolorowości w koniczynce, poza tym będzie szaro biało. No u mnie to będzie kolorowo córa chce pokój w fiolecie meble białe ,jeden synek chce czerwono - granatowo ,2 synek seledym drugiego koloru jeszcze nie wybrał .Dół będzie stonowany jakieś ,beże -ekri ,kuchnie chyba pomaluje na zielono a ,że kuchnia ,jadalnia i salon to przeszczeń otwarta to jakieś dodatki typu poduchy ,świece dam zielone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.04.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dziewczynki, popatrzcie:)http://img35.imageshack.us/img35/3450/p1120070w.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img193.imageshack.us/img193/4370/p1120081.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img28.imageshack.us/img28/6869/p1120077.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img42.imageshack.us/img42/5633/p1120068y.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img263.imageshack.us/img263/3497/p1120092.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img27.imageshack.us/img27/4268/p1120094z.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No ładnie się czyściutko zrobiło A jak dużo miejśca i te puste pola .U mnie to jeszcze górki i pagórki ale tylko jeszcze chwilkę, zniknie tylko ten piach na wylewki i wyrównamy ,mąż przytachał betoniarę na budowę i będziemy murek oporowy pod taras robić .Widzę ,że drogi dojazdowej do domku też troszkę macie tak jak u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.04.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dziś przeszukałam internet zainteresowana drzwiami z LM zapamiętałam nazwę ,dziś sobie przypomniałam ,że miałam coś prawdzić może kogoś zaiteresuje mi wpadły w oko w LM Viking http://www.drewno-hurt.com/Drewno-Hurt_2011_01.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.04.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Karolinka jak slicznie czysto u nas podłoga wylana, schody wejsciowe się robia, na razie prowizoryczne ale juz normalnie mozna wejsc do domu w weekend bylismy czyscic działke z chwastów i starych akacji, bo maz ma uczulenie i musielismy je wyciac teraz trzeba skonczyc elewacje, bo została jedna sciana do pomalowania i czekamy na gaz zeby wygrzac podłogowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.04.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Karolinko na zewnątrz pięknie:) A jak posiejecie trawkę to będzie jeszcze ładniej.A wewnątrz coś się zmieniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts