Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

faktycznie kolor jest jasny, ale tez zle widac na zdjeciu, nie jest to kolor rzeczywisty

to na razie podkład na tynku, strukture bedziemy robic za jakis czas :)

My będziemy ociepleć sami pewnie gdzieś wrzesień -październik bo w sierpniu jedziemy nad morze a teraz wcześniej to mamy do robot płyty g-k ,musimy wygładzić tynki ,malowanie ,panele i kafle ale to pewnie jakiś kafelkarz Też pewnie zaciągniemy podkładem a w przyszłym roku jakiś tynk.

Witam powekendowo:)

Dziewczyny pocieszcie bo wciąż mam wątpliwości:( w sobote kazałam zamurować mniejsze okno w kuchni:( ehhh tak mi go żal ale jak sobie pomyślałam, że mam upychać płytę w kącie i się tam gnieść przez resztę życia to zdecydowałam o likwidacji tego okna. Zresztą mąż poganiał żebym się decydowała, bo jak już będzie elewacja to będzie po ptokach....no więc zdecydowałam ,ale czy dobrze???

Ja też zlikwidowałam i to 2 okna boczne (wykurz ) w kuchni też miałam wątpliwości praktyczność wygrała ,ustawienie szafek zlikwidowałam temat zamknełam i już o tym nie myślę bo bym zwariowała projekt kuchni zrobiłam i basta .

Rozumiem Gosiu twoje wątpliwości. U nas w trakcie budowy nie zrobiliśmy od razu wnęki i też później mnie to mocno dręczyło. Ale teraz jak jest to po prostu zapomniałam o tych przeróbkach i martwimy się o co innego. Zobaczysz po zmianie zapomnisz że kiedykolwiek miało być tam okno;)

U mnie cisza na budowie. Stolarz dziś nie dojechał ale przyjedzie jutro. A w środę lecę do męża więc szykuje się dłuuuuga przerwa:)

Rozumiem Gosiu twoje wątpliwości. U nas w trakcie budowy nie zrobiliśmy od razu wnęki i też później mnie to mocno dręczyło. Ale teraz jak jest to po prostu zapomniałam o tych przeróbkach i martwimy się o co innego. Zobaczysz po zmianie zapomnisz że kiedykolwiek miało być tam okno;)

U mnie cisza na budowie. Stolarz dziś nie dojechał ale przyjedzie jutro. A w środę lecę do męża więc szykuje się dłuuuuga przerwa:)

Sylwia to święta u męża ?

Wiem Sylwia, że to kwestia przyzwyczajenia, no i pociesza mnie fakt, że kuchnia teraz jest super ustawna, nie to co przedtem.

Sylwuś na długo lecisz do męża?? Należy się Wam wypoczynek, a tak między nami to bardzo Ciebie podziwiam, że dajecie sobie radę tak osobno. Mój mąż ostatnio co tydzień ma gdzieś jakieś delegacje, ale nawet jak wyjeżdża na jeden dzień to ciężko bez niego;) w tym tygodniu czeka go Serbia więc wyjazd na dłużej. Ja też nie lubię tych delegacji dlatego, że jak jest na miejscu, to i na budowie coś podłubie. Ale niestety coś za coś...

Odpowiedziałam na priv

Święta i weekend majowy będę u męża. Również załapię się na ślub brytyjskiej pary Williama i Kate.

Renatko gratuluje wylewek. Co teraz planujecie robić w Waszym domku?

No teraz z tydzień -dwa się powietrzy i zaczniemy kłaść płyty ,murek oporowy pod taras i pewnie kominek i chyba więcej przed wyjazdem męża na 2 mc od 8.06 więcej się nie uda ja może w tym czasie pomaluje dzieciaków pokoje .

Twój mąż wyjeżdża w najlepszy sezon, kiedy pogoda najlepsza. Ale pewnie wróci z większym zapałem że przed zimą zdążycie nadrobić wszystkie prace:)

Pozdrawiam a następnym razem odezwę się już od męża.

Trzymajcie kciuk za moją podróż.

Czymam kciuki baw się dobrze .Mój mąż miał wybór albo od 8.04 do 8.06 albo wtedy co prawdopodobnie pojedzie ten pierwszy termin odpadał komunia synka .

Sylwia i jak po spotkaniu ze stolarzem??

A no i trzymam kciuki za spokojną podróż:D

Gosiu byl u mnie stolarz przed moim wyjazdem. Za schody cale z drewna z barierka powiedzial mi 7 tys. Za drzwi podobne jak ma Beatka chce 1400zl. Robi z drzewa sosnowego. Sama juz nie wiem co zrobic. Jeszcze nie wiem ktorego wybarac:(