Karollinka 14.04.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Bede do 2 maja. Musze bys 3 i 7 maja bo w domu mala imprezka sie szykuje:) O to fajnie, parę dni będziecie mieli dla siebie. Dobrze że są Święta to pobędziecie razem jak mąż do pracy nie będzie musiał chodzić. Dobrze że macie wiosnę, u nas pogoda okropna, wieje i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Tym razem maz ma wyjatkowo duzo wolnego i na swieta i 29.04 bedzie slub pary krolewskiej wiec z tej okazji maja troche wiecej wolnego. U nas tez nie za cieplo ale kilka dni przed moim przyjazdem bylo cieplo i wszystkie roslinki nabraly pieknych kolorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.04.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Sylwia fajnie ,że bez problemu dojechałaś .U nas też pogoda paskudni zimno, pada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.04.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nam też zaczyna się wysyp imprez:) na razie same wesela, pierwsze już 1 maja, kolejne w czerwcu i następne w lipcu, z jednego to bym się jeszcze cieszyła ale z trzy to już troszkę duży wydatek;) Gosiu ja też przez to przechodziłam, w tamtym roku miałam 7 wesel i chrzciny i byliśmy wszędzie:) W tym roku też mamy wesela i chrzciny w Święta. A 2 maja rozpoczynamy sezon grillowy, jedziemy do znajomych którzy niedawno wprowadzili się do domku, wszystko mają już porobione, może coś podpatrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.04.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Też mam nadzieję że taki rok się nie prędko powtórzy bo przeprowadzka znów by się przesunęła;) Chodzi nam po głowie coraz bardziej żeby na zimę zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.04.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Karolino życzę tobie i sobie tego samego ja by chciała wrzesień- październik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.04.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja też Wam życzę dziewczynki jak najszybszej przeprowadzki, w Waszym wypadku to dużo bardziej prawdopodobne niż u nas. Jak się uporamy do jesieni z tym co planujemy zrobić to później wszystko będzie zależało od zrobienia łazienek i kuchni, jak sprawnie to pójdzie to kto wie, może akurat się uda, jak nie, to na następne Święta Wielkanocne będziemy na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam was z ranka dzisiaj będzie ciut ładniejszy dzień chyba bo u mnie niebo przejrzyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.04.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja cały ten tydzień pracowałam w domu więc dla mnie pogoda idealna, jakby świeciło słońce to ciężko byłoby mi usiedzieć. Ale jak popołudnia spędzaliśmy na dworze to w zimowych kurtkach, gdzie ta wiosna?? Też mam nadzieję że Święta będą ciepłe bo mamy stroje raczej na słoneczną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.04.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Z jakiego drewna planujecie robic schody? Czy wiecie jakie drzewo jest najlepsze na schody? A moze jakos schodow zalezy od stolarza a nie drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 17.04.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Z jakiego drewna planujecie robic schody? Czy wiecie jakie drzewo jest najlepsze na schody? A moze jakos schodow zalezy od stolarza a nie drzewa? My mamy jesionowe, ale trudno mi sie jest na tę chwilę wypowiedzieć czy są dobre. Za krótko je użytkujemy bo dopiero ok. pół roku, jednak jak narazie jest z nimi wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.04.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam w ten piękny wionenny dzionek .Mąż szedł do pracy na 13 więc rano byliśmy na budowie posprzątalismy z resztek blachy z dachu i wywieźliśmy na skład ,zrobiło się czściej jednej kupki mniej koło domu i dostaliśmy 35 zł kilka roślinek typu tawułki można kupić u mnie są po 6-7 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Zapracowana przed świętami?Życzę Ci odpoczynku w gronie najbliższych i zdrowych, wesołych Świąt!!!http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.04.2011 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img690.imageshack.us/img690/997/wielkanoc3.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://images39.fotosik.pl/816/82012615b15d11e9.jpg Smacznego jajka ,mokrego dyngusa ,szybkiej przeprowadzki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam po świątecznie:)Jak spędziłyście święta? Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 U nas też rodzinne .A wczoraj mąż do pracy robił badania ,wiec miał troszkę wolnego to pojechaliśmy oglądnąć kostki na schody do domku i na taras i drzwi wewnętrze i chyba zdecydujemy się na sosnowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.04.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Ale tu cisza ja zaraz jadę jak tylko mąż wróci z pracy do Tesco po przyrządy grillowe i na działęczkę majówkę czas zacząć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Brak gospodyni i cisza. Ale Karolinka pewnie nas jeszcze zaskoczy jak tylko tu zajrzy. Udanej majowki. My jutro jedziemy nad morze. A w poniedzialek powrot do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 A u nas majówka nie wypaliła bo przeszła ulewa ale koło 19 pojechaliśmy na budowę i 10 taczek z kamieniem przewieźliżmy na podjazd do garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts