Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nam też zaczyna się wysyp imprez:) na razie same wesela, pierwsze już 1 maja, kolejne w czerwcu i następne w lipcu, z jednego to bym się jeszcze cieszyła ale z trzy to już troszkę duży wydatek;)

Gosiu ja też przez to przechodziłam, w tamtym roku miałam 7 wesel i chrzciny i byliśmy wszędzie:)

W tym roku też mamy wesela i chrzciny w Święta. A 2 maja rozpoczynamy sezon grillowy, jedziemy do znajomych którzy niedawno wprowadzili się do domku, wszystko mają już porobione, może coś podpatrzymy.

Ja też Wam życzę dziewczynki jak najszybszej przeprowadzki, w Waszym wypadku to dużo bardziej prawdopodobne niż u nas.

Jak się uporamy do jesieni z tym co planujemy zrobić to później wszystko będzie zależało od zrobienia łazienek i kuchni, jak sprawnie to pójdzie to kto wie, może akurat się uda, jak nie, to na następne Święta Wielkanocne będziemy na swoim.

Ja cały ten tydzień pracowałam w domu więc dla mnie pogoda idealna, jakby świeciło słońce to ciężko byłoby mi usiedzieć.

Ale jak popołudnia spędzaliśmy na dworze to w zimowych kurtkach, gdzie ta wiosna??

Też mam nadzieję że Święta będą ciepłe bo mamy stroje raczej na słoneczną pogodę:)

Gość Angie83
Z jakiego drewna planujecie robic schody? Czy wiecie jakie drzewo jest najlepsze na schody? A moze jakos schodow zalezy od stolarza a nie drzewa?

My mamy jesionowe, ale trudno mi sie jest na tę chwilę wypowiedzieć czy są dobre. Za krótko je użytkujemy :) bo dopiero ok. pół roku, jednak jak narazie jest z nimi wszystko OK :)

Witam w ten piękny wionenny dzionek .Mąż szedł do pracy na 13 więc rano byliśmy na budowie posprzątalismy z resztek blachy z dachu i wywieźliśmy na skład ,zrobiło się czściej jednej kupki mniej koło domu i dostaliśmy 35 zł kilka roślinek typu tawułki można kupić u mnie są po 6-7 zł .