Karollinka 09.05.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Karolino, Ty widzę masz drzwi Veki, pamiętasz ile za nie płaciłaś? wysłałam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 U nas okno trójkątne wygląda tak: Zdjęcie trochę nie aktualne. Karolinko u Was jest podobnie czy inaczej? My teraz myślimy że tylko dokończą nam styropianem panowie którzy będą robili elewację. I powinno być super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Sylwia jak tylko masz możliwość zobaczyć schody zrobione przez tego stolarza i nic się z tymi schodami nie dzieje to nie ma się chyba co zastanawiać nam też pani wyceniła schody na 11-14tys, a zwykły stolarz przyjechał pomierzył i wycenił na 3tys drewno bukowe. Ja też wcześniej widziałam schody robione przez tego pana. I koniec końców zamówiliśmy u tego pana bo różnica naprawdę spora, barierkę zamawiamy osobno, koszt barierki, która mi się podoba to ok 650 zł/mb. Moi kuzynowie robili u niego schody i meble kuchenne. Mam zamiar dzisiaj pojechać i zobaczyć. A inni kuzynowie, u których byłam wczoraj mają 2 kuchnie przez niego zrobione i meble do sypialni. Wszystko wygląda niby dobrze. Tylko mój dylemat czemu taka różnica w cenie. Ten pan robi niby sam po cichu i tak sobie dorabia. Tylko obawiam się o jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mniam mniam pyszności;) a my wczoraj zostaliśmy zaproszeni na kolejne weselisko na 9 lipca, ale wcześniejsze jeszcze w czerwcu więc będę korzystać do woli:D My mamy 26 czerwca chrzciny (ale ludzi będzie jak na małym weselu, impreze w lokalu) a wesele dopiero 3 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.05.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Sylwia, a masz może zdjęcie trójkąta od środka ze stelażem? Edytowane 9 Maja 2011 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Sylwia, a masz może zdjęcie trójkąta od środka ze stelażem? Nie mam. Mogę zrobić jak będę na budowie, jak będziesz chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 tak blachą dobra spadam ze smykami na dwór bo mogłabym tu z Wami cały dzionek spędzić Miłego dnia. Ucałuj maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.05.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 U nas trójkąt jest wykończony blachą [ATTACH=CONFIG]55824[/ATTACH] I ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.05.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ładnie macie te trójkąty wykończone, u nas obrobiony jest podbitką, też nie wygląda źle. Ale dziewczyny u Was to okna były dobrze dopasowane a u nas szpary więc jest różnica przed i po. Podobno od środka też już fajnie wygląda, porobię zdjęcia i pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ładnie macie te trójkąty wykończone, u nas obrobiony jest podbitką, też nie wygląda źle. Ale dziewczyny u Was to okna były dobrze dopasowane a u nas szpary więc jest różnica przed i po. Podobno od środka też już fajnie wygląda, porobię zdjęcia i pokaże. Jestem bardzo ciekawa jak to u Was Karolinko wygląda. Bo moje okno jest trochę inne niż u Gosi. I mam teraz dylemat czy zrobić tak jak panowie mówili styropian tylko na to dać czy może zrobić tak jak u Gosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.05.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Zobaczysz jak u nas zrobili, najpierw dali styropian bo to okno od łazienki i pokoju więc dobrze ocieplili a na to jakąś folię i podbitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Nie mam. Mogę zrobić jak będę na budowie, jak będziesz chciała. Chcę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 U mnie też jest styropian i folia. A zewnątrz zabite płytą OSB. Tyle że jeszcze to wymaga dokończenia. Fajnie to czekam na zdjęcie. Będę mogła porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Jaką robicie podbitkę? Czy któraś z Was robiła wycenę na podbitkę z blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.05.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 U nas wyglądało tak [ATTACH=CONFIG]55838[/ATTACH] Przed poprawką. Po zamontowaniu okna okazało się okno było zlicowane z daszkiem trójkąta i dekarze poprawiali tak aby daszek jednak trochę wystawał za okno zgodnie z projektem. Ale nie mam zdjęcia po poprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchla169 09.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam , Własnie siebiję z dylematem podbitki, czy drewnaina, czy tez plastikowa:/, nie mam juz pojęcia, mówia,ze drewno zdrowsze i nie szarzeje tak od słońca jak plastik, ale znowu pszczoły i inne takie sobie pomieszkać lubią w drewnie. A druga sparwa, moze ktoś mi moze poradzić jkiej firmy nie chińszczyznę , kupić kabinę prysznicowa, szukam 90 z otwieranymi dzwiami po bardzo przystepnej cenie, chodzi o to,zeby po miesiący chrom nie przestał być chromem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam , Własnie siebiję z dylematem podbitki, czy drewnaina, czy tez plastikowa:/, nie mam juz pojęcia, mówia,ze drewno zdrowsze i nie szarzeje tak od słońca jak plastik, ale znowu pszczoły i inne takie sobie pomieszkać lubią w drewnie. A druga sparwa, moze ktoś mi moze poradzić jkiej firmy nie chińszczyznę , kupić kabinę prysznicowa, szukam 90 z otwieranymi dzwiami po bardzo przystepnej cenie, chodzi o to,zeby po miesiący chrom nie przestał być chromem Moi rodzice mają podbitkę pcV już kilka lat i wszystko ok .My chybra zrobimy z drewna bo bardziej mi się podoba jest taka naturalna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.05.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Moja siostra w sobotę miała 18-tkę. Ciasta i różnych pyszności mieliśmy pod dostatkiem. Nawet na pyszny torcik bym się nie skusiła. Fajnie Renatko że imprezka się udała. U nas całą niedziele była pogoda w sam raz na imprezę. Nie za zimno i nie za gorąco. Oj ciasta też mieliśmy sernik ,rolada z bitą śmietaną i owocami .makowiec ,fale dunaju .miodownik ,babeczki ,ptyśki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.05.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam , Własnie siebiję z dylematem podbitki, czy drewnaina, czy tez plastikowa:/, nie mam juz pojęcia, mówia,ze drewno zdrowsze i nie szarzeje tak od słońca jak plastik, ale znowu pszczoły i inne takie sobie pomieszkać lubią w drewnie. A druga sparwa, moze ktoś mi moze poradzić jkiej firmy nie chińszczyznę , kupić kabinę prysznicowa, szukam 90 z otwieranymi dzwiami po bardzo przystepnej cenie, chodzi o to,zeby po miesiący chrom nie przestał być chromem Witaj Pchla, my mieliśmy robić podbitkę pcv, byliśmy prawie zdecydowani ale czytałam różne opinie i jedna zdecydowaliśmy się na drewno malowane na złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.05.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 trójkąt, te jasne listewki będą pomalowanehttp://img864.imageshack.us/img864/6642/p1120164.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img691.imageshack.us/img691/8346/p1120161j.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img109.imageshack.us/img109/4753/p1120162u.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img195.imageshack.us/img195/48/p1120163n.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts