Renatamama3 30.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Renatko podeślij link do tego łóżka. My od środy zaczynamy rajd po sklepach, bierzemy się ostro do roboty:) Sporo rzeczy mamy już upatrzonych, teraz pooglądamy na żywo i będziemy decydować. A ja miałam zrobić zdjęcia i pokazać postępy ale byłam na dniu mamy u synka porobiłam kilka zdjęć i aparat się rozładował ,może jutro mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hej Karolinko, dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu słysze o przeprowadzce - super:) A może nowy członek będzie w rodzinie?Trzymam kciuki za pomyślne zakupy i oczywiście czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witaj Emilka;)Decyzja podjęta, plany poczynione więc musimy się spieszyć. Niby to jeszcze sporo czasu ale i roboty dużo więc działamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zobaczysz jak to szybko minie, min się obejrzysz będziesz już na swoim czego Wam ogromnie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ale z fotorelacją nie odpuścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mam nadzieję że to w miarę sprawnie i szybko pójdzie. Już jak tynki będą zrobione to umawiamy Pana od kuchni, łazienek i stolarza do reszty.Fotorelacja będzie jak będzie co pokazywać. Narazie to projekty, plany i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Projekty i pomysły też obejrzymy i doradzimy. Masz już pomysł na kuchnie i łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Gosia kup jej szerokie łóżko:) z takiego nie powinna spadać http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69849788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Moja też zwiercona strasznie, ale z łóżka spadła ze 3 razy może. Szersze jest dobre też dlatego, że jak będziesz musiała spać z Julką to obie się wyśpicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Moja Kinga śpi na poduszce ale bardzo płaskiej, żadnych jaśków nie mamy. Niby najlepiej spać bez poduszek ale jakoś ciężko się przyzwyczaić, jak Twoje nie lubią to tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jak im wygodnie, to nie ma co na siłę przekonywać to poduch.Gosiu a co w Waszej koniczynce teraz robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 No to faktycznie podgoniliście do przodu, ale jestem ciekawa efektu. Pokaż jakieś zdjęcia.Na kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) No Gosia idziecie jak burza .A to może kup barierkę jak w tym pierwszym pokazywanym drewnianym .Cena takiej barierki chyba koło 40 zł .U mnie kafelkowanie od połowy lipca ,kafle już czekają . Edytowane 31 Maja 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.05.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mam jeszcze pytanie czy Wasze dzieci "używają" poduszek??? Bo moje za cholerę nie będą spać na poduszce. Przychodzi pora do spania to pierwsze co robią to poduszki z łóżek wyrzucają Moje używają Do niedawna były nawet tak przywiązane do swoich poduszek, że musieliśmy poduszki zabierać gdy spaliśmy poza domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.05.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Fajnie gosiu to wygląda .U mnie też takie kremowe płyteczki będą połączone z popielatą podłogą .Zielone płyteczki super ,też chciałam zieleń lubi fiolet do górnej ale fioletowi synkowie powiedzieli Nie ,zielonej córa więc sami zdecydowali ,że pomarańcz to niech mają .Wogóle faby już im kupiliśmy ,wybierali kolory u synów oj będzie kolorowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.05.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 A tak pogipsowałam pokoje dzieciaków zostało mi między płytą a ścianąhttp://images38.fotosik.pl/876/1229c67b1656f33amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.05.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Renata, chyba zapiszę się do Ciebie na szkolenie. Gipsowanie też nas czeka niebawem mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Gosiu a ja najbardziej jestem ciekawa Twojej zielonej łazienki:DWybrałaś już parapety zewnętrze? Czy jeszcze nie? A u mnie dzisiaj już domek zagruntowany i pierwsze kawałki podbitki już są zamontowane. Jak dalej tak pójdzie to w tym tygodniu będzie wszystko gotowe. Buźka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Renata, chyba zapiszę się do Ciebie na szkolenie. Gipsowanie też nas czeka niebawem mam nadzieję... Renatko ja też jestem pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności. Nie jeden mężczyzna nie podjął by się takich prac. Bravo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.05.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzięki ,tak to jest ,że trzeba się chwytać tego i owego jak się chce zaoszczędzić ,a za to więcej kupić ,poprostu odganiamy kredyt coraz dalej ,mieliśmy się starać na wiosnę ,ale liczyliśmy na ten zwrot vat trochę materiału kupiliśmy jest materiał więć podwijamy rękawy i robimy.Teraz mąż na 2 mc wyjeżdża w delegację ,jak wróci chcemy kupić grzejniki ,kominek wybudować i podłączyć i kupić meble i kuchenkę do kuchni i narożnik do salonu .Zobaczymy może uda się to wszystko kupić za tą delegację .Wtedy kredyt byłby mniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts