Karollinka 02.06.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A co z malowaniem za grzejnikami ? bez malowania czy będziecie ściągać ? Grzejniki zamontujemy po malowaniu, ale mam nadzieję że do zimy wyrobimy się z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 02.06.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 my tez sobie zostawilismy grzejniki na pozniej. to jednak spora kasa jest;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 My na szczęście mamy już kupione, także teraz został jedynie montaż.Dziewczyny a jakie robicie podłogi? z czego? jakie kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.06.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 My na szczęście mamy już kupione, także teraz został jedynie montaż. Dziewczyny a jakie robicie podłogi? z czego? jakie kolory? U mnie góra panele już kupione czekają C4 wszystkie takie same pokoje a na dole tylko w gabinecie panele reszta płytki też czekają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Renatko a jakie macie panele? jak dobieraliście kolorystykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.06.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A co z malowaniem za grzejnikami ? bez malowania czy będziecie ściągać ? Grzejniki mogą mieć różne rozstawy rurek, więc chyba najbardziej istotna jest wiedza co to będą za grzejniki i z jakim rozstawem, żeby hydraulik wiedział jak doprowadzić podłączenia. Ja sobie jednak kupię grzejniki już teraz, ale ja mam tylko 4, bo głównie będzie ogrzewało podłogówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 02.06.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 zgadza się z tym rozstawem rurek dlatego my mamy niepoprzycinane rozprowadzenie. co do podłóg: u nas gora c4 cala taka sama,salon panele balterio, goscinny c4 te same co na gorze a reszta kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 My na górę chcemy dać jasną podłogę a na dół ciemniejszą no i co w takim wypadku ze schodami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.06.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Grzejniki mogą mieć różne rozstawy rurek, więc chyba najbardziej istotna jest wiedza co to będą za grzejniki i z jakim rozstawem, żeby hydraulik wiedział jak doprowadzić podłączenia. Ja sobie jednak kupię grzejniki już teraz, ale ja mam tylko 4, bo głównie będzie ogrzewało podłogówką. U mnie tak jak u Beatki nie poprzecinane .A po 2 mam listę od pana hydraulika jaki kaloryfer do danego pomieszczenia więc problem z głowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.06.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 My na górę chcemy dać jasną podłogę a na dół ciemniejszą no i co w takim wypadku ze schodami?? My dopasowywaliśmy do okien i do drzwi .Latałam z panelami i dopasowywałam do koloru drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Na dół gres - pewnie Signum Nowa Gala, cena nie jest niska, ale obejrzałam już trochę płytek i signum najbardziej mi odpowiada. Do gabinetu może wybiorę płytki drewnopodobne. Góra w panelach, upatrzyłam sobie przez internet dąb bielony z Tarketta, na razie jeszcze nie miałam przyjemności obejrzeć go na żywo, jakoś mało popularne panele Tarketta u mnie w mieście.Z niecierpliwością czekam na wylewki..., mam nadzieję że dzień "wylewek" nastąpi WRESZCIE w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 My też gres z Nowej Gali dajemy na dół, panele Tarketta też wczoraj oglądaliśmy, właściwie ze wszystkich firm które widzieliśmy to tylko te mogą być. Kiedyś patrzyłam w internecie to nie bardzo mi się spodobały, na żywo dużo lepiej wyglądają. Na dół myślimy nad dębem kasztanowym z woodstocka a na górę jakiś jasny dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.06.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) U mnie w kuchni i salono-jadalni będzie Woodentic 98x21cm .Do gabinetu jeszcze paneli brak ale wymalowałam go już na szaro i chodzi mi po głowie dąb bielony . Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Jutro przychodzi stolarz wyceniać schody, wiem jakie mają być, jedynie nie wiem jaki kolor, ale skłaniam się ku jasnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.06.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dziewczyny ten pan z linka ma w 2 gatunku Nową Galę nie wiem jak z tymi płytkami ja kupiłam moje woodsticki i są ok może warto ,z tym ,że ja je przed zakupem widziałam http://allegro.onet.pl/gres-concept-cn-01-natura-60x60-nowa-gala-i1647041360.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.06.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Jutro przychodzi stolarz wyceniać schody, wiem jakie mają być, jedynie nie wiem jaki kolor, ale skłaniam się ku jasnym. U mnie jasne. Na ciemnych będzie widać każdą drobinę kurzu, widzę to po ciemnym stole, co chwila go wycieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Cześć Czy zamierzacie robić schody według projektu? Czy będą Wasze miały murki półokrągłe? Jak tak to jaki macie na nie plan? Będą murowane odrazu z ozdobnej cegły a moze dopiero później ładnie wykończone? Może ktoś ma jakieś fajne inspiracje schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Sylwuś, chodzi Ci o zewnętrzne? u nas będą murowane ale prosto, łuczków wystarczy przy wejściu. Potem będziemy ich obkładać czymś, pewnie kamieniem jakimś, ale narazie to odległy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dziewczyny, jeszcze jedno mi się przypomniało, jakie będziecie mieć oświetlenie w salonie?? Mi się ostatnio koncepcja zmieniła i jeszcze mąż mi zmienia instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Tak o zewnętrzne. W projekcie są wokół nich dwa murki. No i właśnie nie mam na nich pomysłu. Jak dobrać kolor? Czy murki i schody taki sam kolor? Czy do ogrodzenia? Brak koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts