Matilde1 02.06.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Pytasz jak rozumiem o zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Nie wiem, na pewno będą murowane a co dalej to się pomyśli, może jakieś nawiązanie do tarasu, ale to u nas problem na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dziewczyny, jeszcze jedno mi się przypomniało, jakie będziecie mieć oświetlenie w salonie?? Mi się ostatnio koncepcja zmieniła i jeszcze mąż mi zmienia instalację U nas będzie tylko żyrandol. Mój mąż jest przeciwnikiem sufitów podwieszanych. Wszystko będzie proste i bez światełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 U nas będzie tylko żyrandol. Mój mąż jest przeciwnikiem sufitów podwieszanych. Wszystko będzie proste i bez światełek. ale żyrandol centralnie na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No nie dokońca centralnie. W jadalni nad stołem będzie żyrandol a drugi w części gdzie salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ty Karolinko jaki masz pomysł na oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.06.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 U mnie murek już jest, zgodnie z projektem półokrągły. Te schodki podobały nam się już podczas wyboru projektu.Mój plan wstępny - cokół i murek w jednym kolorze - nie wiem czy farba czy np. tynk mozaikowy. Coś tam z ciemniejszych kolorów, zgaszona czerwień może. Do tego płytki na schodach dobrane kolorystycznie.I najchętniej we wnęce drzwiowej położyłabym kamień jasny. Stolarkę mam ciemną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja nad barkiem, nad stołem i nie centralnie na środku tylko nad stolikiem kawowym, a nad kominkiem jakieś halogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.06.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dziewczyny, jeszcze jedno mi się przypomniało, jakie będziecie mieć oświetlenie w salonie?? Mi się ostatnio koncepcja zmieniła i jeszcze mąż mi zmienia instalację Żyrandol nad stołem jadalnianym. W salonie podwieszane sufity, jeden centalnie i opaska częściowo dookoła - wzdłuż holu i okna tarasowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja nad barkiem, nad stołem i nie centralnie na środku tylko nad stolikiem kawowym, a nad kominkiem jakieś halogeny. To u mnie podobnie. Tylko nad barkiem nie będzie światła. W kuchni najprawdopodobniej zrobimy sufit podwieszany bo nim zakryjemy wentylacje do okapu. Halogenki oświetlałyby szafki wiszące i zlew obok okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 U nas kuchnia podobnie, ale w salonie mieliśmy na początku dawać żyrandol centralnie a teraz zmiana i będzie nad stolikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 U mnie murek już jest, zgodnie z projektem półokrągły. Te schodki podobały nam się już podczas wyboru projektu. Mój plan wstępny - cokół i murek w jednym kolorze - nie wiem czy farba czy np. tynk mozaikowy. Coś tam z ciemniejszych kolorów, zgaszona czerwień może. Do tego płytki na schodach dobrane kolorystycznie. I najchętniej we wnęce drzwiowej położyłabym kamień jasny. Stolarkę mam ciemną. Dobra myśl. Muszę to przemyśleć. Bo teraz przy elewacji zostawiamy ścianę przy drzwiach wejściowych, aby na niej zrobić kamień. Boję się że ten kamień, schody, murki, cokół żeby nie było wszystko w innych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 U nas kuchnia podobnie, ale w salonie mieliśmy na początku dawać żyrandol centralnie a teraz zmiana i będzie nad stolikiem. A już masz upatrzone żyrandole? Jak będziesz je dopierać? Wszystkie podobne na cały dół? Czy każden do innej części inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Tak wstępnie mam upatrzone, w jednym klimacie na salon.Do sypialni i do Kingi nie wiem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Tak wstępnie mam upatrzone, w jednym klimacie na salon. Do sypialni i do Kingi nie wiem jeszcze My kupiliśmy tylko do kuchni. Tzn mój mąż kupił. Do salonu jeszcze nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A jeszcze zapytam czy słyszałyście że grzejniki do łazienki w kolorze metalik oddają mniej ciepła niż białe? Czy mój hydraulik wymyślił sobie kolejną ściemę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 mi się podobają takiehttp://img339.imageshack.us/img339/5261/lampasufitowavaporfirmy.jpg Uploaded with ImageShack.ustakie tyko nie czarnehttp://img204.imageshack.us/img204/1821/stylo5md1220a5120x180s.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A jeszcze zapytam czy słyszałyście że grzejniki do łazienki w kolorze metalik oddają mniej ciepła niż białe? Czy mój hydraulik wymyślił sobie kolejną ściemę? Przyznam szczerze że nie słyszałam o czymś takim, liczą się raczej parametry grzejnika niż jego kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A możesz mi podać jaki wy wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 grzejnik?quadrus duo, do obu łazienek, na 60 stronie wklejałam to zerknij sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts