Renatamama3 10.06.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A u mnie od jutra akcja płytki już się cieszę .Będzie można za tydzień dwa malować ,dół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A w ostanim czasie wymieniała pralkę kupiłam przez net bo w stacjonarnym 300 zł drożej wcześniej pojechałam do sklepu oglądnełam później zamówiłam przez net http://www.skąpiec.pl i odbieraliśmy osobiście .Mój tato też tak kupił telewizor. A pralka dobrze Ci się sprawuje? Napisz jaką kupiłaś. Mam do sierpnia wybrać jakoś fajną pralkę bo mama chce mi za sponsorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A u mnie od jutra akcja płytki już się cieszę .Będzie można za tydzień dwa malować ,dół . Kolory już wybrane do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.06.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 A pralka dobrze Ci się sprawuje? Napisz jaką kupiłaś. Mam do sierpnia wybrać jakoś fajną pralkę bo mama chce mi za sponsorować. Mam boscha Maxx 5 fajne funkcje np 15 minutowe pranie .Albo pranie Kidds . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.06.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Kolory już wybrane do malowania? Kolorki tak .kuchnia zieleń ,jadalnia -salon jakiś ekri ,wiatrołap odcień brązu ,przedpokój też coś z beżu robiłam sama z pigmentu i po pierwszym malowaniu to jeszcze nie wiem co wyjdzie ale wymieszałam brąz z czekoladą z białą ,gabinet popiel .Dzieciaki jeden niebiesko -czerwone sobie wybrał ,drugi niebiesko -i zastanawia się ,a córa jasny fioleci z ciemnym .A nasza sypialnia brak pmysłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.06.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Renia zazdroszczę, że kolorki już powybierane, my te decyzje na ostatnią chwilę zostawiamy;) jedyne co wiemy to że pokój Miśka będzie zielony albo zielony-??. On ogólnie uwielbia kolor zielony nawet elewację chciał malnąć na zielono:D Mój Michaś najabrdziej lubi niebieski i czerwony potem zielony .A drugi synuś lubi zielony i żółty ,zielony przez piłkę nożną którą uwielbia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Karolinko coś się nie odzywasz. Mam nadzieję, że u Ciebie oki i wszystko poszło po Twojej myśli:D Pozdrawiam:bye: Jestem już, wracam do spraw budowlanych, tamten tydzień na szczęście za nami, wszystko się udało, poszło po naszej myśli, wszyscy zadowoleni, mam nadzieję że teraz będą efekty tych starań za kilka dni udajemy się na zasłużony wypoczynek:yes: Od środy zaczynamy tynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Od środy zaczynamy tynki:) Częściej zaglądaj do nas z takim wiadomościami. Tynki a po tynkach co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A po tynkach chcemy elewację i dokończyć hydraulikę no i podłogi, łazienki i kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Bardzo podobnie jak my. Tyle że elewację dzisiaj panowie mi kończą. Mam taką nadzieję bo nie byłam na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 My mamy na wrzesień umówionego chłopaka do elewacji, mam nadzieję że uzbieramy fundusze:)On będzie sobie działał na zewnątrz a my w środku. Na zimę chcemy zostawić meblowanie, będzie sporo czasu na szukanie i kupowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja na wrzesień też mam umówionego pana który będzie robił w środku łazienki i podłogi i pana co będzie robił kostkę na zewnątrz. Teraz mam czas żeby zaplanować co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 U nas kostka to temat nie na ten rok, a jakie płytki macie wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ostateczne decyzje zapadną dopiero w sierpniu jak mąż przyjedzie. Mi się do górnej łazienki podoba opoczno linero lub cersanit synthia. Do kuchni jeszcze nie wiem bo rozważamy z mężem dwie opcje kolorów kuchni. Jeszcze nie wiadomo czyj pomysł będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A ty już wybrałaś płytki i jakie maja być meble w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Takk? zaintrygowałaś mnie tą kuchnią, u nas też wchodzą w grę dwa rodzaje kolorystyki, ale to ja ze sobą toczę walkę, bo mężowi obie się podobają, a o jakich kolorach myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A ty już wybrałaś płytki i jakie maja być meble w kuchni? Wiemy tylko tyle, że w kuchni i w holu na podłodze ma być nowa gala, a do łazienek to zupełni nie mam koncepcji. Ostatnio jak oglądaliśmy to nie podobało nam się nic, będę miała cały sierpień żeby zająć się łazienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Wcześniej z mężem rozmawialiśmy o białym z brązem. Jemu to się najbardziej podoba. A teraz ja mam nowy pomysł biały z siwym(stalowym). Mam wszystko rozplanowane a mąż jakoś nie może sobie tego wyobrazić. Muszę zrobić jakoś wizualizację. To wtedy na pewno zmieni zdanie. A ty o jakich kolorach myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja z brązem nie chcę nic, albo jak najmniej, kuchnia albo biała, albo jasna ale nie całkiem biała, widziałam ostatnio taką u ludzi gdzie oglądaliśmy wykonanie ewentualnego naszego stolarza i jest cuuudna. Taka inna, niepospolita i nie będzie modna przez jeden sezon. Kusi mnie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A chciałabyś z płyty na wysoki połysk czy bardziej stylową kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts