sylwiaradek 24.01.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 W salonie z kuchniami, tutaj w Londynie. Mozaika byla polozona miedzy szafkami i okolicach okapu. Z mezem bylismy zachwyceni. Krysztalki tej mozaiki wygladaja cudnie.Dodam ze na zdjeciu nie jest tak ladna jak w rzeczywistosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.01.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 aaa, myślałam że u jakiegoś forumowicza.Do białych mebelków w połysku... boska kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Znalazłam wreszcie płytki które mnie urzekły http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/hanabi-hiro, nie widziałam na żywo, nie macałam, ale wczoraj zajrzałam do wątku o szarych łazienkach i zobaczyłam cudną, właśnie z płytkami hannabi. Piękna, właśnie taką łazienkę chciałabym u siebie. Ładne te płytki tylko cena .A widiałyście cersanita Liryke też dość fajne a cena spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.01.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 aaa, myślałam że u jakiegoś forumowicza. Do białych mebelków w połysku... boska kuchnia Dokladnie na wystawie byly biale meble + ta mozika. Do tego ladny ciemny blat, ale nasze oczy tylko przyciagala ta mozaika. Nastepnym razem musze brac zawsze ze soba aparat:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.01.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Czy moze dziewczyny macie wyprobowany przepis na przekladanie wafle z galaretka? Byla bym bardzo wdzieczna za przepis:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.01.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ładne te płytki tylko cena .A widiałyście cersanita Liryke też dość fajne a cena spoko . Cena niemała, najwyżej dłużej pomieszkamy bez drzwi wewnętrznych:) Nie oglądałam wcześniej płytek cersanitu, fajna ta liryka, cena też fajna ale to nie moje kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.01.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 właśnie takie jadłam w weekend u bratowej - były pyszne. Dodam, że po raz pierwszy miałam przyjemność jedzenia wafli z galaretką - zawsze były to po prostu wafle z masą. Przepis mam dostać mailem więc jak tylko dojdzie to wrzucę, chyba że już mnie ktoś ubiegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Cena niemała, najwyżej dłużej pomieszkamy bez drzwi wewnętrznych:) Nie oglądałam wcześniej płytek cersanitu, fajna ta liryka, cena też fajna ale to nie moje kolory. U mnie raczej liryka odpadnie przez ten dekor z połączeniem złota bo jakoś złoto mi nie leży jak kupowałam okna to pani się dziwiła ,że do złotego dębu biorę srebrne a wszyscy kupują ze złotymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ha ha, u nas też srebrne i również duże zdziwienie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Czyli jesteśmy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Cena niemała, najwyżej dłużej pomieszkamy bez drzwi wewnętrznych:) Nie oglądałam wcześniej płytek cersanitu, fajna ta liryka, cena też fajna ale to nie moje kolory. No tak można ale podstawowa płytka 100 plus jeden dekor tyle samo ja ptrzebuję 25 m płytki podstawowej pus minimum 30 dekorw a to 5.000 tys same płytki a gdzie stelaż ,kibelek ,umywalka,meble ,oraz baterie nie mówiąc o fachowcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Zapomniałam o tarakocie na podłogę 4 m2 ja za tą cenę chcę kupić kafle do 2 łazienek .Do jednej mam już 2 umywalki ,wanne i kibelek ze stelażem brakuje kafli i ceramiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.01.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Zapomniałam o tarakocie na podłogę 4 m2 ja za tą cenę chcę kupić kafle do 2 łazienek .Do jednej mam już 2 umywalki ,wanne i kibelek ze stelażem brakuje kafli i ceramiki . Zgadza się, ja też jeszcze nie kupuję płytek, narazie te mi się podobają. Jak przyjdzie co do czego, to trzeba będzie weryfikować pomysły i brać to co tańsze. Ja liczyłam na 1 łazienkę 8 tys na materiały, jak wyjdzie drożej to drugą łazienkę zrobi się później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.01.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Muszę zaległości nadrobić a jest juz ich tak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo. Duzo też się dzieje, widziałam po łebkach............ Pozdrawiam jak mnie jeszcze pamiętacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.01.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Muszę zaległości nadrobić a jest juz ich tak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo. Duzo też się dzieje, widziałam po łebkach............ Pozdrawiam jak mnie jeszcze pamiętacie. Kochana jesteś wreszcie:) nie znikaj nam już!!! Co słychać? Jak dzieciaczki? Jak się mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Muszę zaległości nadrobić a jest juz ich tak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo. Duzo też się dzieje, widziałam po łebkach............ Pozdrawiam jak mnie jeszcze pamiętacie. Kurcze gratulki ale pracy włożyliście .Maluchy mają super pokoje uwielbiam drzewo ,dużo mebelków będzie u mnie z sosny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Byłam na ty składzie pan powiedział ,że Poleca Defro optima komfort plus nowa linia zaproponował cenę za 15 kw 4035 lub a 20 kw 250 zł więcej a za kocioł z podajnikiem eko duo plu można palić nawet pelletami 19 kw 8560 .Spytałam grzejniki polecał Purmo ale stwierdził ,że sam kupił sobie diamonda i jest zadowolony a ok 100 zł mniej na jednym grzejniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Byłam na ty składzie pan powiedział ,że Poleca Defro optima komfort plus nowa linia zaproponował cenę za 15 kw 4035 lub a 20 kw 250 zł więcej a za kocioł z podajnikiem eko duo plu można palić nawet pelletami 19 kw 8560 .Spytałam grzejniki polecał Purmo ale stwierdził ,że sam kupił sobie diamonda i jest zadowolony a ok 100 zł mniej na jednym grzejniku . tak podejrzewałam że za mniej niż 4 tys to dobrego pieca sie nie kupi, ja też musze w końcu zaciągnąć męża i kupic. Wczoraj pokazałam męzowi płytki hanabi, popatrzył, popytał o szczegóły, potem jak usłyszał cenę to mina mu zrzedła, ale stwierdził że ja wiem co robie i jak mi sie podobaja to czemu nie:lol2: uwielbiam go za to, nie potrafi mi odmówić:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No mó mąż taki jest jak Ci się podoba to c się zastanawiasz .Tylko ,że ja się boję dużych kredytów ,pozwoliliśmy sobie na dobrą dachówkę i cegłe ale to podstawa domu a środek można po 5 latach zmienić .Moja przyszła sąsiadka ostatnio mi powiedział mieszkam 4 lat większośc rzeczy bym już wymieniła już mi się znudziły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 My chyba kupimy ten defro 20 kw .A na tym składzie mają tej płytki i są te hanabi podstawowa za 99 zł i powiem ,że nie powaliły mnie na kolana a za tą cene powinny .Więc kupię do 50 zł za metr które mi się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts