Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znalazłam wreszcie płytki które mnie urzekły http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/hanabi-hiro, nie widziałam na żywo, nie macałam, ale wczoraj zajrzałam do wątku o szarych łazienkach i zobaczyłam cudną, właśnie z płytkami hannabi. Piękna, właśnie taką łazienkę chciałabym u siebie.

Ładne te płytki tylko cena .A widiałyście cersanita Liryke też dość fajne a cena spoko .

Cena niemała, najwyżej dłużej pomieszkamy bez drzwi wewnętrznych:)

Nie oglądałam wcześniej płytek cersanitu, fajna ta liryka, cena też fajna ale to nie moje kolory.

U mnie raczej liryka odpadnie przez ten dekor z połączeniem złota bo jakoś złoto mi nie leży jak kupowałam okna to pani się dziwiła ,że do złotego dębu biorę srebrne a wszyscy kupują ze złotymi .

Cena niemała, najwyżej dłużej pomieszkamy bez drzwi wewnętrznych:)

Nie oglądałam wcześniej płytek cersanitu, fajna ta liryka, cena też fajna ale to nie moje kolory.

No tak można ale podstawowa płytka 100 plus jeden dekor tyle samo ja ptrzebuję 25 m płytki podstawowej pus minimum 30 dekorw a to 5.000 tys same płytki a gdzie stelaż ,kibelek ,umywalka,meble ,oraz baterie nie mówiąc o fachowcu .

Zapomniałam o tarakocie na podłogę 4 m2 ja za tą cenę chcę kupić kafle do 2 łazienek .Do jednej mam już 2 umywalki ,wanne i kibelek ze stelażem brakuje kafli i ceramiki .

Zgadza się, ja też jeszcze nie kupuję płytek, narazie te mi się podobają. Jak przyjdzie co do czego, to trzeba będzie weryfikować pomysły i brać to co tańsze. Ja liczyłam na 1 łazienkę 8 tys na materiały, jak wyjdzie drożej to drugą łazienkę zrobi się później.

Witam serdecznie.

Muszę zaległości nadrobić a jest juz ich tak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo. Duzo też się dzieje, widziałam po łebkach............

Pozdrawiam jak mnie jeszcze pamiętacie.

Kochana jesteś wreszcie:)

nie znikaj nam już!!!

Co słychać? Jak dzieciaczki? Jak się mieszka??

Witam serdecznie.

Muszę zaległości nadrobić a jest juz ich tak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo. Duzo też się dzieje, widziałam po łebkach............

Pozdrawiam jak mnie jeszcze pamiętacie.

Kurcze gratulki ale pracy włożyliście .Maluchy mają super pokoje uwielbiam drzewo ,dużo mebelków będzie u mnie z sosny .

Byłam na ty składzie pan powiedział ,że Poleca Defro optima komfort plus nowa linia zaproponował cenę za 15 kw 4035 lub a 20 kw 250 zł więcej a za kocioł z podajnikiem eko duo plu można palić nawet pelletami 19 kw 8560 .Spytałam grzejniki polecał Purmo ale stwierdził ,że sam kupił sobie diamonda i jest zadowolony a ok 100 zł mniej na jednym grzejniku .

Byłam na ty składzie pan powiedział ,że Poleca Defro optima komfort plus nowa linia zaproponował cenę za 15 kw 4035 lub a 20 kw 250 zł więcej a za kocioł z podajnikiem eko duo plu można palić nawet pelletami 19 kw 8560 .Spytałam grzejniki polecał Purmo ale stwierdził ,że sam kupił sobie diamonda i jest zadowolony a ok 100 zł mniej na jednym grzejniku .

tak podejrzewałam że za mniej niż 4 tys to dobrego pieca sie nie kupi, ja też musze w końcu zaciągnąć męża i kupic.

Wczoraj pokazałam męzowi płytki hanabi, popatrzył, popytał o szczegóły, potem jak usłyszał cenę to mina mu zrzedła, ale stwierdził że ja wiem co robie i jak mi sie podobaja to czemu nie:lol2::lol2: uwielbiam go za to, nie potrafi mi odmówić:lol2::lol2:

No mó mąż taki jest jak Ci się podoba to c się zastanawiasz .Tylko ,że ja się boję dużych kredytów ,pozwoliliśmy sobie na dobrą dachówkę i cegłe ale to podstawa domu a środek można po 5 latach zmienić .Moja przyszła sąsiadka ostatnio mi powiedział mieszkam 4 lat większośc rzeczy bym już wymieniła już mi się znudziły .