sylwiaradek 13.06.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Mojemu mężowi podoba się taka kolorystyka:http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P4159876.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 raczej w połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja z brązem nie chcę nic, albo jak najmniej, kuchnia albo biała, albo jasna ale nie całkiem biała, widziałam ostatnio taką u ludzi gdzie oglądaliśmy wykonanie ewentualnego naszego stolarza i jest cuuudna. Taka inna, niepospolita i nie będzie modna przez jeden sezon. Kusi mnie bardzo. A jaki kolor blatu, sprzętu, ścian? Myślałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 To będzie zależało od mebli, jak będą białe to sprzęt będzie czarny, ścian za bardzo nie będzie, a między szafkami kusi nas ta mozaika hannabi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Jak bym słyszała męża. On też tej mozaiki nie może sobie wybić z głowy. Już różne propozycje mu pokazywałam. No i jak będzie chciał tą mozaikę to brązowe fronty na pewno mu wybiję z głowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No raczej brąz z tą mozaiką nie zgrają się dobrze. Nam się to podoba, ale szczegółowo nie zastanawialiśmy się nad urządzaniem kuchni, przyjdzie na to czas to zrobimy burzę mózgów i się zobaczy. Jestem ciekawa jakie wizualizacje porobi nam stolarz, jak będę widziała kuchnie w kilku wariantach to bedzie się łatwiej zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.06.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 to może brązowa mozaika? http://img838.imageshack.us/img838/9145/sp4159876.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Sylwuś oby mój mąż tego nie zobaczył bo mu nie wybiję z głowy tej kuchni. Po prostu się w niej zakochał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Sylwia u mnie początkiem lipca powinien zacząć się montaż kuchni. My wybraliśmy właśnie biały i szary (wysoki połysk), białe szafki wiszące i stojące a słupki szare:), blat chciałam consuela z krono ale nie mogę go u nas nigdzie znaleźć, potrzebujemy na dodatek szerszy niż standardowy bo u nas blat wchodzi pod okno no i jeszcze na to wszystko ubzduraliśmy sobie grubość nie 28mm a 38mm. Podłoga będzie szara na 99% stargres, a zamiast płytek na ścianie na 90% szkło, sprzęt czarny:) Nie możliwe. Nie rozmawiałyśmy wcześniej o kuchni a pomysł mamy prawie identyczny:D Teraz będę trzymać kciuk za Twoją kuchnię a później podrzucisz mi kilka zdjęć żeby przekonać męża. Ja chciałabym też szkło (lakobel) na ścianie, ale dla męża mogła bym się zgodzić na tą mozaikę. Żeby miał coś swojego w naszej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.06.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Sylwuś oby mój mąż tego nie zobaczył bo mu nie wybiję z głowy tej kuchni. Po prostu się w niej zakochał cóż, to jest bardzo ładna kuchnia. Ja również zaczynam powoli odchodzić od pierwotnego pomysłu zupełnie białej kuchni, jeszcze nie wiem jaki dokładnie ale jakiś kolor chętnie bym wprowadziła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.06.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) http://images37.fotosik.pl/879/c446d14d46f9aadcmed.jpg moje płytki widok z kuchni na okno w salonie Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Gosiu mam nadzieję ,że moje decyzje co do układania kafli mu się spodobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 U nas wczoraj ekipa zaczęła tynki:wave:Nic nie powiedzieli, dobrze że pojechaliśmy podlać krzewy bo nie wiedzielibyśmy nawet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.06.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Widzę że dzieje się u Was co nieco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 U nas wczoraj ekipa zaczęła tynki:wave: Nic nie powiedzieli, dobrze że pojechaliśmy podlać krzewy bo nie wiedzielibyśmy nawet:) A na jakie tynki się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tradycyjne cementowe.Myśleliśmy nad wapiennymi ale wszyscy znajomi którzy robili takie i mieszkają już odradzali nam. Na te tradycyjne też już gładzi nie trzeba i są trwalsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 To takie jak u nas. Też mieliśmy dylemat które wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Mam nadzieję że będziemy zadowoleni. Sylwia a ile płaciliście za tynki, robota plus materiał? Nie mogę uwierzyć że jak skończą robić to zaczynamy wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Karolinko a u ciebie są już zrobione łuki wokół schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Karolinko a u ciebie są już zrobione łuki wokół schodów? Chodzi Ci o te łuki nad drzwiami w wiatrołapie od wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts