sylwiaradek 14.06.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Mam nadzieję że będziemy zadowoleni. Sylwia a ile płaciliście za tynki, robota plus materiał? Nie mogę uwierzyć że jak skończą robić to zaczynamy wykończeniówkę Dokładnie nie pamiętam. U nas było na pewno więcej metrów (bo mamy piwniczkę). Ale z tego co pamiętam robocizna i materiał to około 11 tyś. Tynki były robione na górze bez sufitów. Jak łączycie sufit kar-gip z tym tynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Chodzi Ci o te łuki nad drzwiami w wiatrołapie od wewnątrz? O murki wokół schodów. Według projektu są dwa przy schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 aa:) tego jeszcze nie wiem, bo nie mamy schodów.Ale chyba zrobimy proste, łuczków już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 O te zaznaczone na rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) aa:) tego jeszcze nie wiem, bo nie mamy schodów. Ale chyba zrobimy proste, łuczków już wystarczy. Myślałam że już macie schodki. Ale chyba druga Sylwia ma. Zaraz sprawdzę jak u niej wyglądają Edytowane 14 Czerwca 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Nie mamy, mąż się kilka razy za nie zabierał ale zawsze coś pilniejszego wyskakiwało no i nie ma. Ale tak jak pisałam nie będzie łuczków, będą proste schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 U nas też są schody proste i nawet z murków rezygnuję dziś panowie kończą elewacje, jak pozbierają do końca rusztowanie i zrobią po sobie porządek to wstawię zdjęcia:) Czekamy z niecierpliwością A ja zapomniałam wziąć aparatu na działkę. Mąż czeka na zdjęcia, wychodzi na to że będzie musiał poczekać jeszcze dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Mam dziś budowlany mega spadek formy, u Was już elewacje, kuchnie, łazienki, echh...Dziś jestem ostatni dzień w pracy, do końca miesiąca mam urlop, jak tylko ktoś sie zlituje i zechce przypilnować naszych tynkarzyków to zbieramy manele i jedziemy gdzieś odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.06.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Myślałam że już macie schodki. Ale chyba druga Sylwia ma. Zaraz sprawdzę jak u niej wyglądają Na razie wyglądają tak: http://img33.imageshack.us/img33/5581/obraz935.jpg http://img543.imageshack.us/img543/2356/obraz937.jpg Trochę są kanciaste - ale to jest do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Fajne, u nas też raczej takie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Gosiu ale fajnie wygląda koniczynka, chyba macie jaśniejszy kolor niż Sylwia??Ja u siebie planuję właśnie taką jaśniutką elewację, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Jak to 3 tys???? robota plus materiał??No nie, to nasz stolarz lekko przesadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No powiem Ci że też się nad taką kolorystyką zastanowię, ja od samego początku chciałam grafitowy dach, orzechowe okna i jaśniutką elewację, Wasza bardzo mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.06.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Gosiu gratulki elewacji ,schody fajny kolorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 U nas jest szary i czysta biel:) miło mi, że się podoba:) A schody TAK 3 tysiące za materiał i robociznę sama w to nie wierzę to przekonało mnie żeby szukać fachowca 3 razy tańszego niż ten który wyceniał ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.06.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Renia dziękuję A jak tam dzieciaki?? Przyzwyczaiły się, że tata daleko?? Jużjest troszkę lepiej rozmawiają prze skey ,mąz sobie neta wykupiła ,laptopa zabrał więc troszkę łatwiej .Jakoś do nich chyba nie dochodzi ,że to 2 mc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.06.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Karolinko my też robiliśmy wyceny schodów w różnych miejscach. Mieliśmy wycenę na 11-14tys, na 6tys i właśnie na 3tys. Schody robił pan ze wsi, nie z żadnego salonu, drewno miał swoje. Mówił, że wtedy może gwarantować za schody. Wydaje mi się, że jak chce się taniej to trzeba szukać takich drobnych rzemieślników po wioskach a nie w salonach w dużych miastach. No i my wcześniej widzieliśmy pracę pana, nie braliśmy go w ciemno, bo te 3tys w porównaniu do 11tys to podejrzanie tanie były. Ale po oglądnięciu innych jego schodów nie było się do czego przyczepić więc są No właśnie ,rozbiezności cenowe są ogromne warto szukać bo to kilka stówek tylko kilka tys.Zawsze za to kupi się coś innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 16.06.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Gosia, te schody to są na betonie czy całość konstrukcji drewniana? Przyjemna elewacja. Ależ wy tam macie porządek dookoła , musimy zająć się swoim terenem, uhmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.06.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Gosiu domek rewelacja. Inny niż wszystkie. Na pewno będzie wyróżniał się od innych no i oczywiście w dobrym słowa znaczeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 16.06.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Matilde tak schody są na betonie. A porządek to błagam Cię nie żartuj;) od strony tarasowo-ogrodowej to jest w porządku ale przed samym domem leży stos worów ze śmieciami po elewacji. Nie mówiąc już o tym co dzieje się w środku:eek: czas zakasać rękawy;) Choć na panów od elewacji złego słowa nie powiem, posprzątali po sobie dookoła domu, nawet szmatą okna przelecieli, pomimo tego, że wcześniej je oklejali:) Ależ nie żartuję wcale Wory nawet ustawione pięknie w szeregu W środku idę dzisiaj kasać rękawy Oj czego tam nie ma. Wszystko musi zniknąć przed robieniem podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts