Matilde1 05.07.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 hejka Chciałam się podzielić radosną nowiną - jestem po wylewkach pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.07.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Hej dziewczyny:D Co u Was ciekawego słychać?? Karolinko mam nadzieję, że tam gdzie jesteś na wakacjach masz lepszą pogodę. Bo u nas porażka totalna. Leje bez końca, nawet z domu się nie chce wychodzić. W sobotę idziemy na ślub i wesele i bądź tu mądry jak się ubrać a przede wszystkim jak ubrać dzieciaki??? Chyba przeproszę się z moim wiosennym płaszczykiem;) My też postanowiliśmy, że na przełomie sierpnia/września jedziemy na wakacje... z tym, że my obieramy kierunek góry:D morze planujemy na drugi rok:) Pozdrawiam:) No to może się w tych górach spotkamy? My też góry i też w tym terminie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.07.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) My jeszcze konkretnego planu nie mamy, ale w Zakopanym już byliśmy i tym razem chcemy w jakieś inne okolice jechać. Tak jak już Ci wspominałam o Szczawnicy myślimy, ale jeszcze planu nie ma. Nie chciałam zaśmiecać Karoli i wstawiłam zdjęcia do mojej galerii coś dla Ciebie:) Edytowane 6 Lipca 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.07.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A ja do gór mam blisko do Zakopanego 105 km i często rano pakujemy manele a wieczorkiem wracamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 07.07.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Karolina - dzięki Gosia - udanej zabawy na weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.07.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Wróciliśmy do szarej rzeczywistości, ale wypoczęci i zadowoleni:) Wyjazd się udał, tylko jeden dzień padało ale taka pogoda też potrzebna żeby ciut odetchnąć. Najważniejsze że towarzystwo było super i odpoczęliśmy. Wstawię jakieś foto do albumu. Teraz już pełna mobilizacja, do zimy nie zostało dużo czasu a my z robotą w polu. Jutro przyjeżdża Pan wycenić łazienki, zaklepany na połowę października, w tym tyg też ma się zjawić stolarz wymierzać kuchnię. Mamy wybrane płytki do holu i kuchni, panele na górę, drzwi wewnętrzne, meble do sypialni i oświetlenia. Wstępnie zdecydowaliśmy się na armaturę łazienkową i płytki do dolnej łazienki, kanapę do salonu. Mamy równy miesiąc żeby ogarnąć resztę spraw. Nie wiem jak damy radę, zapiernicz od rana do nocy. Dostaliśmy znów 50 thuj i jutro musimy posadzić. Najważniejsza sprawa teraz to uporządkowanie terenu za domem, musimy przygotować teren pod nasadzenia bo później nie będzie kiedy a roślin do przeniesienia mamy ponad 100:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.07.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Gosiu cieszę się że weselicho udane, my dopiero we wrześniu pobalujemy.Fakt, takie oderwanie od rzeczywistości nawet na parę godzin jest potrzebne. Ja widzę ile mi dał ten wyjazd, tydzień odpoczynku, zabawy i radochy:)Teraz czas na odpoczynek będzie dopiero na wiosnę, a może też nie bo zaczną się roboty przydomowe, także trzeba znów czekać rok na naładowanie akumulatorów. Chociaż obiecaliśmy sobie że zimą na narty ruszymy:) Ja też już wybieram agd, narazie mam tylko pralkę upatrzoną, reszta nie wiem jaka ma być. Dziś mam dyżur w internecie, czytam, oglądam, wybieram. Mąż ma cały dzień dla dziecka. Ostatnio prawie Kingi nie widujemy, ona cały czas u sąsiadów, przychodzi jeść i spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.07.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Gosiu, jeszcze ważne pytanie, ile metrów bieżących mebli kuchennych Wam wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.07.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Jaką podał Wam cenę? Jak rozplanowałaś meble i jakie agd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.07.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Gosiu doszła wiadomość, odpisałam na priv, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.07.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Karolinko fajnie ,że wypoczeliście naładowaliście akumulatory my jeszcz trochę ale do tego czasu mam nadzieję ,że dzieciaków pokoje wymaluje jutro zaczynam gruntowanie w 2 bo wczoraj poczyściłam tynki z grubszego piachu i odkurzyłam gipsy z gipsu i można te 2 pokoje malować .We wrześniu bierze się mąż za ocieplanie i może starczy na robociznę dla panów na tyn właśnie będę się rozglądała jaka cena bo załatwiam włąśnie tynk sylikonowy w dobrej cenie . Gosiu fajnie ,że się wybawiliście ,ja jakoś za weselami nie przepadam ale zawsze to rozrywka.A agd też mam wybrane płyte ,kuchenke i pochłaniacz nad lodówką się zastanawiam chyba skończy się na jakiś czas na tej co mamy zmywarkę mamy 3 letnią więc zabieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.07.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Wakacje super sprawa. Nawet jak deszcz pada, to i tak można naładować akumulatory. Fajnie że Karolina wypoczęłaś to będziemy mogli zobaczyć co u Ciebie się dzieje. A mogłabym jeszcze raz prosić o link do Twojego albumu? Gosiu cieszę się bardzo że wesele było udane. Zawsze to oderwanie na chwile od szarej rzeczywistości. Link który podałaś u mnie pokazuje że w schowku nic nie ma. Czy możesz jeszcze raz podać link do Twojego wyboru sprzętu AGD? A u nas kostka zakupiona, bo ma podrożeć kilka procent. Piec też już mamy. Montaż w najbliższym terminie. Oczyszczalnia ścieków już gotowa. Stolarz był pomierzył schody i będziemy mieli zrobione za bardzo niską cenę. Tylko że drzewo było nasze. Pozdrawiam. U nas za oknem ukazała się piękna tęcza. Widok niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.07.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Gosiu u mnie też schowek pusty.Ja wybrałam pralkę, najcięższe wybory dopiero przede mną. Czekam na projekt kuchni, jestem ciekawa jak chłopak złoży w sensowną całość to co mu kazałam:)Chyba jestem najbardziej do tyłu ze wszystkich koniczynek, ale jak już się uprzątnie brud po tynkach to może odetchnę z ulgą i poczuję że kawał roboty za nami. A kostka to odległy pomysł u nas.Piec mamy defro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.07.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Gosiu schowek u mnie nadal pusty. Po prostu zapamiętuje u Ciebie na komputerze. Ja nic nie widzę. Piec mamy z Pleszewa. Planowaliśmy całkiem inny a w końcu wybraliśmy taki. A z kostką to było tak że jesteśmy umówieni dopiero na jesień, a układać będzie mi kolega. I on mi zadzwonił i powiedział że kostka drożeje 6% dlatego teraz kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 No to mnie pocieszyłaś z tą kostką, nas też wkrótce czeka ten zakup, może warto się pospieszyć?? Sylwia a jaki piec kupiliście?? Popytaj u siebie w miejscowości. Prawdopodobnie od 17 lipca jest ta podwyżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Gosiu dzięki za linki. Moje wybory całkiem podobne. Tylko nad piekarnikiem zastanawiałam się żeby miał funkcje mikrofali. Chociaż tego urządzenia mało u nas się używa chciałabym żeby piekarnik był 2 w 1. Coś takiego http://www.agito.pl/piekarniki/samsung-fq-115t001.0.390369.html. Dowiadywałaś się Gosiu o kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 U nas kotłownie i grzejniki i kocioł postanowiliśmy pozakładać przed przeprowadzką niestety strach ,mojej cioci złodziejaszki powyrywlili rury i pościągali grzejniki a to strata na kilka tys.My właśnie rozglądamy się za styropianem na ocieplenie we wrześniu mąż zacznie ocieplanie,po cichu liczymy ,że uda nam się w tym roku zrobić tynk właśnie mam jedną wycenę na 15 zł m2 jeszcze czekam na 2 .Jakie robiliście tynki dziewczyny my chcemy sylikonowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ja mikrofalówki nie będę miała wcale. Nie używam, nie lubię. Był wczoraj Pan łazienkowy, no cóż nie mało będzie nas to kosztować. Jak dolna łazienka zamknie sie w 15 tys to będzie dobrze. Umówieni jesteśmy po 15 października. Położy od razu płytki w kuchni, holu i wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.07.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Karolinko sporo będzie kosztowała Wasza łazienka. W jakiej cenie liczyliście płytki do łazienki? Ile pan liczy za robociznę? Mój piec wnosiło 4 chłopów. A piąty siedział w samochodzie i podtrzymywał piec linką uczepiona do samochodu. Prawie godzinę z nim walczyli. Aż w końcu sie udało.Gosiu i na jaki piec się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Sporo, ale tak liczyliśmy.robota będzie kosztowała 4 tys, płytki nie wiem ile bo jeszcze nie wiem jakie będą ostatecznie:) najdroższa będzie armatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts