sylwiaradek 12.07.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Armaturę wybierasz jakieś wybranej firmy? Ja mam kilka typów ale nie wiem czym się sugerować przy wyborze, ceną, wyglądem:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 tak, ja villeroy&boch ewentualnie roca, w sumie to tylko bidet, wc, umywalka, drzwi do prysznica i baterie ale i tak naleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.07.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Tynk już zakończyliście? Inwestorzy zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Taaa, trudno powiedzieć że całkiem zakończone. Niby dobrze się prezentują, ja się nie mam czego czepić ale mój mąż tak i ciągle trwają poprawki. Dla niego musi być wszystko idealnie i nie odpuści chłopakom dopóki nie będzie zrobione jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jakie robiliście tynki dziewczyny my chcemy sylikonowe . Tynk akrylowy Greinplast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.07.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Nam pan powiedział, że za łazienkę górną weźmie nie całe dwa tysiące. Ja mam nadzieję że my zmieścimy się w 10 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Oj, oj to duże różnice w cenie, ale ja chcę żeby ten konkretny pan nam robił, jest dobry więc zgodziliśmy się na niego.On powiedział że 4 tys to maksymalna cena za tą łazienkę, jak nie będzie udziwnień to będzie tysiąc zł mniej, ale wolę założyć że będzie kosztowała więcej a zapłacić mniej niż odwrotnie. Nie pytałam innych fachowców, pewnie znalazłby się tańszy ale chcę mieć to porządnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Chyba miałam jakąś pomroczność jasną Renia byłam sprawdzić na wiadrach, mamy tak samo jak Sylwia tynk akrylowy baranek Greinplast. Właśnie zamówiłam tynk sylikonowy barnek jasny taki ekri cena super więc wziełam będzie w czwartek u mnie. Edytowane 12 Lipca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No i super. Jak cena dobra to nie ma się co zastanawiać Renia a mąż kiedy wraca?? Cena dobra 140 wiadro 30 kg. Mąż 7 sierpnia będzie w domku tydzień pochodzi do pracy i WAKACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Karola a jaką dużą masz tą łazienkę kafle szlifowane czy na listewkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Raczej duża nie jest, całe 6mkw, kafle szlifowane. Pod prysznicem nie będzie brodzika tylko podłoga wyłożona mozaiką, za to trochę doliczył, za szlifowanie też, za jakieś półki dodatkowe i naleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 U mnie też szlifowane i też bez brodzika półka tylko w prysznicu i duży dreniany blat z umywalką na 125 i nad kibelkiem 3 drewniane półeczki .Ja nie pamiętam ile mamy po podłodze może 5 metrów .Ale licze że materiał na gotowo do łazienki tak na tip top mam nawet kosz na bieliznę wiklinowy z jyska za 85 zł że to będzie 5 ty no i niewiadoma za robociznę ale liczę max 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 A mnie rączki bolą gruntuje ściany u chopaków w pokojach są gotowe jutro będę malowała białą farbą sufity i skosy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Nam powiedział że te 4 tys to maksymalnie za wszystkie nasze wymysły. Jak coś zmienimy, np zamiast mozaiki damy inne płytki to już będzie taniej, ostatecznie okaże sie jak kupimy wszystko i będzie wiadomo co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Cena dobra 140 wiadro 30 kg. Mąż 7 sierpnia będzie w domku tydzień pochodzi do pracy i WAKACJE. Widzę kolejna osoba w podobnym terminie będzie miała wakacje jak my. My 23 sierpnia zaczynamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.07.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Za tynk my płaciliśmy około 130 zł za 25 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.07.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Będą, będą tylko w pracy nie mam na komputerze a w domu znowu brak czasu. Wczoraj obsadziliśmy thujami drugą stronę działki, mam nadzieję że szybko urosną i odsłonią nas od sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.07.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 A nas tynk kosztował 120zł/25kg:) Renia podziwiam tyle roboty sama odwalasz:) ja sama też chętnie coś bym porobiła ale z moją dwójcą nie narobię, czasem posprzątać ciężko bo one są w tylu miejscach naraz. Najgorsze są schody bo bez barierki. Prąd, jak tylko z dzieciakami wchodzimy na budowę, to wyłączamy bo one mają przeróżne pomysły;) Gosiu a jaka jest grubość waszego tynku? Nasza 2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Za tynk my płaciliśmy około 130 zł za 25 kg. Dlatego myślę ,że jak za wiadro 30 kilo i sylikonowy to warto zamiast w przyszłym roku tynk zrobimy w tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Widzę kolejna osoba w podobnym terminie będzie miała wakacje jak my. My 23 sierpnia zaczynamy:) Sylwia my od 18 ale w drugą stronę .W góry pewnie we wrześniu pare razy zrobimy wypad np do Bukowiny na ciepłe źródełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts