sylwiaradek 13.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Karolinko kuchnia jak dla mnie ok tylko nie podobają mi się szklane drzwiczki w górnych szafkach. Będziesz miała szkło pomiędzy blatem a szafkami tak jak jest na zdjęciu? Zdjęcia z wakacji fajowe. Gdzie byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.07.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Siwa kostka będzie taka jak na zdjęciu: To co wybraliśmy na taras nie mogę znaleźć zdjęć. Gosiu to znaczy że zrezygnowaliście z drewnianego tarasu? O taką samą kostkę chcemy na schody do domu i ścieżkę i wiazd a taras z desek modrzewiowych .A po ile sylwia tą koste zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.07.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Karolinko kuchnia jak dla mnie ok tylko nie podobają mi się szklane drzwiczki w górnych szafkach. Będziesz miała szkło pomiędzy blatem a szafkami tak jak jest na zdjęciu? Zdjęcia z wakacji fajowe. Gdzie byliście? Aj bo ja Wam nie napisałam szczegółów mojej wybranej kuchni. Tam nie będzie szklanych drzwiczek, będą albo białe albo jasno szare, mam 3 koncepcje i jak zobaczę wizualizację to wybiorę, a między meblami będą płytki a nie szkło, jakie jeszcze nie wiem bo nie wiem na jaką kolorystykę mebli ostatecznie się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.07.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ciężki mam dziś dzień, ech jak wybrać płytki do łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.07.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No lekko nie jest Tym bardziej , że to na ładnych parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.07.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 O taką samą kostkę chcemy na schody do domu i ścieżkę i wiazd a taras z desek modrzewiowych .A po ile sylwia tą koste zamówiłaś? Ta siwa kostka nie jest tania. Około 65zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.07.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wiem co czujesz Karolinko:) ja też nie mogłam zdecydować się na płytki do łazienek, w ogóle wybór kafelek (czy do łazienek czy kuchni i wiatrołapu) to był dla mnie koszmar;) Teraz kolejne wybory już za mną. Zamówiłam już cały sprzęt agd do kuchni, dodatkowo dokupiłam od razu baterię do zlewozmywaka:) Udało mi się zmieścić w planowanej kwocie a nawet zostało nam 100zł Kiedy Gosiu montujecie kuchnię? Możesz odetchnąć kolejny ciężki wybór za Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.07.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Myślałam, że jak wybiorę płytki do łazienek i meble kuchenne to najgorsze już za mną, ale agd to też spore wyzwanie. U nas montaż kuchni na początku listopada, teraz dylemat jak do tego czasu przygotować sufity, podłogi itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.07.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dziewczyny, macie ubezpieczone budowy?Ja dopiero dziś ubezpieczyłam, ale lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.07.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Ja się cieszę, że w końcu załatwiłam to ubezpieczenie. Teraz jeszcze miedzy czasie załatwiamy odbiór domu, za prąd będziemy mniej płacić bo taryfę zmienimy. W niedzielę spotykamy się z naszym kuzynem, który będzie nam kuchnie robił, no doczekać się nie mogę i jeszcze mi trudno uwierzyć że już jesteśmy na takim etapie i że niedługo przeprowadzka:) Edytowane 14 Lipca 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ta siwa kostka nie jest tania. Około 65zł/m2. U umnie ok 58 zł przynajmniej tak było jak się pytaliśmy Libetu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.07.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) A ja rano pomalowałam pokój synka pierwszą warstwą do wieczorka wyschnie to malne drugą i jeden pokój będzie gotowy .Potem do miasta do bankomatu i do domu i odebrałam tynk czeka sobie w garażu . Edytowane 14 Lipca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.07.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Pan chciał wchodzić juz w tym tygodniu ale jeszcze zdecydowaliśmy się położyć gładź w kuchni i salonie, jeszcze sufit podwieszany w kuchni nie skończony więc poprosiliśmy o trochę czasu. Prawdopodobnie montaż zacznie się w przyszłym tygodniu:) jak się wyrobimy;) Czekam z niecierpliwością Ach jak czas szybko leci, niedawno pisałyśmy o elewacjach a tu już bedziesz zaraz miała kuchnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.07.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dziewczyny, macie ubezpieczone budowy? Ja dopiero dziś ubezpieczyłam, ale lepiej późno niż wcale. My też ubezpieczyliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 14.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Zajrzyjcie do albumu, taką kuchnię dałam do wyceny. Karollinka czy ja również mogłabym dostać linka do Twojego albumu? Z góry dziękuję Pozdrawiam Angie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.07.2011 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Angie, wysłałam priva, mam nadzieję że doszedł, jak nie to napisz meila to wyślę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 15.07.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Angie, wysłałam priva, mam nadzieję że doszedł, jak nie to napisz meila to wyślę jeszcze raz. Dziękuję, link doszedł Dziewczyny jak chcecie to mogę zamieścić zdjęcia kuchni jakie udało mi się ściągnąć z neta, gdy szukałam inspiracji chociaż pewnie same macie sporo takowych zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Jaka kuchnia, jakie zdjecia :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 15.07.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Jaka kuchnia, jakie zdjecia :cry: zdjęcia różnych kuchni, które były pomocne w podjęciu decyzji niektóre fotki są z dzienników z muratora, a reszta z różnych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.07.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dawaj Angie, może jeszcze koncepcję zmienię Mariomili zaraz poślę Ci linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts