Karollinka 25.01.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No mó mąż taki jest jak Ci się podoba to c się zastanawiasz .Tylko ,że ja się boję dużych kredytów ,pozwoliliśmy sobie na dobrą dachówkę i cegłe ale to podstawa domu a środek można po 5 latach zmienić .Moja przyszła sąsiadka ostatnio mi powiedział mieszkam 4 lat większośc rzeczy bym już wymieniła już mi się znudziły . Mój tez taki, to ja jestem ta rozsadna w rodzinie i ja zadecyduję czy na te płytki nas stać jak przyjdzie czas zakupu, a moze inne mi sie spodobaja, kto wie. Ale tak jak mówisz, czasem trzeba dopłacic i kupic cos, co się bardzo podoba to może tak szybko się nie znudzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 My chyba kupimy ten defro 20 kw .A na tym składzie mają tej płytki i są te hanabi podstawowa za 99 zł i powiem ,że nie powaliły mnie na kolana a za tą cene powinny .Więc kupię do 50 zł za metr które mi się podobają . oooo, no to różnica w cenie spora. No własnie, w necie są ładne piękne a na żywo rozczarowanie, ja na żywo nie wiedziałam więc mogę sie pozachwycac. Może w wekkend sie wybierzemy pooglądać łazienki i kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Karolcia ładne są ale nie powalają a za tą cenę powinny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Karolcia ładne są ale nie powalają a za tą cenę powinny . zgadzam sie, no to mnie nie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Może Ciebie powalą każdy lubi coś innego ja mam przykład na znajomych co budują z nami bliźniaki my i oni dwa światy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Karola a jakiej firmy kupiliście grzejniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Karola a jakiej firmy kupiliście grzejniki ? regulusy, tak nam doradził hydraulik, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Byłam na ty składzie pan powiedział ,że Poleca Defro optima komfort plus nowa linia zaproponował cenę za 15 kw 4035 lub a 20 kw 250 zł więcej a za kocioł z podajnikiem eko duo plu można palić nawet pelletami 19 kw 8560 .Spytałam grzejniki polecał Purmo ale stwierdził ,że sam kupił sobie diamonda i jest zadowolony a ok 100 zł mniej na jednym grzejniku . Renatko a powiedz czym sie różni derfo optima komfort od komforta plus?? bo różnica w cenie 1,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.01.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Renatko a powiedz czym sie różni derfo optima komfort od komforta plus?? bo różnica w cenie 1,5 tys KOMFORT PLUS ma dodatkowo -dwa tryby pracy - przy rozpalaniu od góry jako kocioł miałowy /stałopalność do 20h/ lub "tradycyjnie" od dołu /do spalania węgla kamiennego innych sortymentów, drewna/ -system wielopunktowego doprowadzania powietrza; - sterownik z obsługą 2 pomp /c.o., c.w.u./ i wyjściem na regulator pokojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 KOMFORT PLUS ma dodatkowo -dwa tryby pracy - przy rozpalaniu od góry jako kocioł miałowy /stałopalność do 20h/ lub "tradycyjnie" od dołu /do spalania węgla kamiennego innych sortymentów, drewna/ -system wielopunktowego doprowadzania powietrza; - sterownik z obsługą 2 pomp /c.o., c.w.u./ i wyjściem na regulator pokojowy dzieki Sylwia, nie doczytałam tego w takim razie i my chyba zdecydujemy sie na ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Tak jak sylwia napisała za nami przemawia te 2 możliwości palenia no i to,że jest sterowany elkektronicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 My myślimy nad Nową linią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Defro Duo Plus z podajnikiem około 9.000zł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Defro Duo Plus z podajnikiem około 9.000zł !!! nooo!!! my bez podajnika to ok 4,5 tys wyjdzie, tez niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 nooo!!! my bez podajnika to ok 4,5 tys wyjdzie, tez niemało My tez o tym piecu myslimy u nas bedzie z podajnikiem. Czesc Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.01.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 My tez o tym piecu myslimy u nas bedzie z podajnikiem. nio, ale w tej cenie to już klimosza kupisz (Klimosz 25kW Ling Duo) a marka jednak pewniejsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Tez o tym myslelismy jednak ostatecznej decyzji nie ma, czas mamy do maj. Jesli zdecydujemy sie na Defro to bedziemy mieli ze znizkami. O Defro tez duzo dobrego słyszalam:) wiec zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Pan na składzie miał kilka firm i polecał Defro .Od cennika Defro dał nam 19% zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 oooo, no to różnica w cenie spora. No własnie, w necie są ładne piękne a na żywo rozczarowanie, ja na żywo nie wiedziałam więc mogę sie pozachwycac. Może w wekkend sie wybierzemy pooglądać łazienki i kuchnie. Znalazłam na allegro u mnie w Kraku za 87.00 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Cześć dziewczyny:D Trudno za Wami nadążyć Ale przeczytałam wszystko:D, nawet o piecach;) (temat zupełnie nie dla mnie;)) Kobietki jak macie u siebie Praktikera i robicie tam zakupy to zapiszcie się do Klubu bo są dla klubowiczów rabaty 10% przy zakupach ja się wczoraj zapisałam .I mam zamiar u nich zrobić zakupy płytkowe. Renata, a wiesz, że te 10%rabatu to dopiero jak zrobisz u nich zakupy za min. 20tys. i to w ciągu 12 mies? Znalazłam wreszcie płytki które mnie urzekły http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/hanabi-hiro, nie widziałam na żywo, nie macałam, ale wczoraj zajrzałam do wątku o szarych łazienkach i zobaczyłam cudną, właśnie z płytkami hannabi. Piękna, właśnie taką łazienkę chciałabym u siebie. Wiesz, że i mnie te płytki bardzo się podobają i zastanawiam się nad nimi do małej łazienki:D Ja mam to szczęście, że widziałam je na żywo i mnie się podobały (oprócz mozaiki, która nie powaliła, zwłaszcza za taaaaką cenę) I zanim wzięłam je pod uwagę widziałam gdzieś wyprzedaż i za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie:bash::bash: Cudo, szczególnie ta mozaika... Na żywo nie widziałam ale na zdjęciu lux No właśnie, zależy czego szukasz.... ja po zdjęciach w internecie spodziewałam się czegoś innego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts