Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sylwia, tych sprzętów naprawdę jest zatrzęsienie, sprzedawcy za bardzo nie potrafią doradzić, nam wczoraj chcieli wepchnąć ten towar który jest na stanie sklepu i nawet nie bardzo ich interesuje zamawianie z bazowego sklepu internetowego. Idą na łatwiznę. Ja wiedziałam jakie modele chcę mieć i jakie funkcje mają spełniać i całe szczęście, bo fachowej wiedzy bym nie doświadczyła.

Gosia dziękuję za linka do albumu :)

- Ładne macie płytki w przedsionku

- też miałam mieć podwieszany sufit w kuchni, ale nie dosżło do skutku, nawet nie pamiętam dlaczego :)

- bardzo fajnie wygląda okno w wykuszu, taka jednolita tafla :)

- Mamy bardzo podobne schody, wręcz identyczne - jak zrobię zdjęcie to dodam i sama stwierdzisz :)

Chmmmm, a ja znowu nie w temacie - linka poproszę!!!!! ;)

pw nie dochodzi więc może tu: [email protected]

Tak na 99% kolory wybrane, teraz czekam na projekt, może jutro już będzie to zobaczycie.

Przeżywam tą kuchnię chyba najbardziej ze wszystkich etapów, mam nadzieję że wyjdzie tak jak sobie wyobrażam i jeśli tak to będzie cudnie:) dla mnie oczywiście:)

Dla mnie też kuchnia jest bardzo ważna. My swoją będziemy projektować w sierpniu. Jeżeli możesz to podpowiedz mi o czym pamiętać, co jest potrzebne. To moja pierwsza własna kuchnia i chciałabym żeby była super.

Sylwia dojechała lodówka, zmywarka i piekarnik:) swoją drogą bardzo polecam zakupy w agito.pl Sprawnie załatwili zakupy, jeszcze czekam na okap od nich ale tu było zaznaczone, że czas oczekiwania jest dłuższy. Na stronie, na bieżąco można śledzić stan zamówienia:) natomiast płytę, zlewozmywak (teka aura antracyt) i baterię zamówiłam w sklepie elektromarket.pl No i tu wciąż czekam na realizację zamówienia, ma być dostarczone w czwartek.

Wczoraj panowie od kuchni zwieźli część mebelków, na razie same białe ale są takie jakie chciałam:) montaż zaczynają w piątek. Już nie mogę się doczekać. Na nic nie czekam tak jak na tą kuchnię:D

Gosiu u Ciebie to już poważne zakupy, ja się wstrzymałam z resztą sprzętu bo chłopak od kuchni ma zaprzyjaźnioną hurtownię gdzie może dostać fajny rabat jak weźmiemy całe wyposażenie i jak nam policzy co i jak to będziemy dalej kupować.

Tak myślę że Ty najtrudniejsze wybory masz już za sobą, jak kuchnia już jest to może być tylko łatwiej.

Będziesz miała całą białą kuchnię?? a jaki blat i barek?

Hej dziewczyny:) wróciłam do żywych. W piątek wieczorem rozpętała się u nas taaaka burza, piorunami waliło aż jeden zabłąkał się do nas i spalił nam licznik od prądu i antenę od internetu. U dzieciaków wszystkie zabawki na baterie zaczęły grać, u szwagierki na górze strzelały żarówki, normalnie szok:o pierwszy raz coś takiego przeżyłam. Dobrze, że mam nawyk przed nadchodzącą burzą wyłączać z prądu wszelakie sprzęty, przynajmniej tu strat nie było.

Oj tak, teraz burze są coraz bardziej groźne, sieją spustoszenie, chociaż nasz rejon do tej pory szczęśliwie omijały. Ja też wyłączam wszystko z prądu jak zaczyna grzmieć, szkoda każdej rzeczy.