Karollinka 16.07.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 No właśnie, a jak wybierałam to nie wiedziałam o tym, taki zbieg okoliczności:) Zlew będzie najprawdopodobniej grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.07.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ja mam sporo podobnych wyborów jak Gosia:) Gosia w najbliższym czasie wypróbuje swoje sprzęty to będę miała opinie jak co się sprawuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.07.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Sylwia, tych sprzętów naprawdę jest zatrzęsienie, sprzedawcy za bardzo nie potrafią doradzić, nam wczoraj chcieli wepchnąć ten towar który jest na stanie sklepu i nawet nie bardzo ich interesuje zamawianie z bazowego sklepu internetowego. Idą na łatwiznę. Ja wiedziałam jakie modele chcę mieć i jakie funkcje mają spełniać i całe szczęście, bo fachowej wiedzy bym nie doświadczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.07.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 U mnie będzie sprzęt czarny mam dość srebrnych każdy zaciek widać ,zabieram ze sobą zmywarkę bo ma 3 lata i szkoda wymieniać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.07.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Renatko też o tym myślałam, dlatego wybrałam zlew, płytę i okap czarny, nad piekarnikiem jeszcze pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.07.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Gosia dziękuję za linka do albumu - Ładne macie płytki w przedsionku - też miałam mieć podwieszany sufit w kuchni, ale nie dosżło do skutku, nawet nie pamiętam dlaczego - bardzo fajnie wygląda okno w wykuszu, taka jednolita tafla - Mamy bardzo podobne schody, wręcz identyczne - jak zrobię zdjęcie to dodam i sama stwierdzisz Chmmmm, a ja znowu nie w temacie - linka poproszę!!!!! pw nie dochodzi więc może tu: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.07.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Sylwia posłałam Ci linka, a skoro już się pojawiłaś to powiedz co u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 wrzuciłam własnie ogrodzenie do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.07.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 poza tym spokojnie, może wreszcie ruszymy z centralnym, kotłownią itp. - wypadałoby w tym sezonie jeszcze wylać posadzki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.07.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Wczoraj odbyło się spotkanie w sprawie kuchni, bardzo owocne w pomysły. Burze mózgów były i mam nadzieję że wyjdzie coś fajnego:)Cena mebelków do naszej wcale nie dużej kuchni= 14 tys (w tym już jest barek).Dotarła dziś pralka i lodówka, eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.07.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Karolinko a kolory już wybrane? Czy jeszcze się zastanawiacie? Będziesz mogła nam pokazać wstępny projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.07.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Tak na 99% kolory wybrane, teraz czekam na projekt, może jutro już będzie to zobaczycie.Przeżywam tą kuchnię chyba najbardziej ze wszystkich etapów, mam nadzieję że wyjdzie tak jak sobie wyobrażam i jeśli tak to będzie cudnie:) dla mnie oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.07.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Tak na 99% kolory wybrane, teraz czekam na projekt, może jutro już będzie to zobaczycie. Przeżywam tą kuchnię chyba najbardziej ze wszystkich etapów, mam nadzieję że wyjdzie tak jak sobie wyobrażam i jeśli tak to będzie cudnie:) dla mnie oczywiście:) Dla mnie też kuchnia jest bardzo ważna. My swoją będziemy projektować w sierpniu. Jeżeli możesz to podpowiedz mi o czym pamiętać, co jest potrzebne. To moja pierwsza własna kuchnia i chciałabym żeby była super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.07.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Generalnie to w naszych koniczynkach nie ma zbyt wiele możliwości na ustawienie mebli, my też tego nie zmienialiśmy, doszły do tego jakieś drobne modyfikacje i mam nadzieję że będzie funkcjonalnie. Opiszę wszystko jak pokaże projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.07.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Najbardziej mnie interesuje ściana po lewej stronie (na przeciw wnęki), ale poczekam cierpliwie na projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.07.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Na dole będzie szafka, potem pod płytą szuflady i szafka, na górze dwie szafki wiszące i miedzy nimi okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Jestem bardzo ciekawa tej kuchni. Niby wszystkie nasze koniczynkowe kuchnie wyglądają niemal tak samo, ale zawsze miło jest zobaczyć kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.07.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No właśnie pw nie dochodzi a ja nie miałam Twojego maila, ale Karolinka linka Ci już podesłała czy tak??? Podesłałam, a jakże, każda musi być na bieżąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.07.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Sylwia dojechała lodówka, zmywarka i piekarnik:) swoją drogą bardzo polecam zakupy w agito.pl Sprawnie załatwili zakupy, jeszcze czekam na okap od nich ale tu było zaznaczone, że czas oczekiwania jest dłuższy. Na stronie, na bieżąco można śledzić stan zamówienia:) natomiast płytę, zlewozmywak (teka aura antracyt) i baterię zamówiłam w sklepie elektromarket.pl No i tu wciąż czekam na realizację zamówienia, ma być dostarczone w czwartek. Wczoraj panowie od kuchni zwieźli część mebelków, na razie same białe ale są takie jakie chciałam:) montaż zaczynają w piątek. Już nie mogę się doczekać. Na nic nie czekam tak jak na tą kuchnię Gosiu u Ciebie to już poważne zakupy, ja się wstrzymałam z resztą sprzętu bo chłopak od kuchni ma zaprzyjaźnioną hurtownię gdzie może dostać fajny rabat jak weźmiemy całe wyposażenie i jak nam policzy co i jak to będziemy dalej kupować. Tak myślę że Ty najtrudniejsze wybory masz już za sobą, jak kuchnia już jest to może być tylko łatwiej. Będziesz miała całą białą kuchnię?? a jaki blat i barek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.07.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Hej dziewczyny:) wróciłam do żywych. W piątek wieczorem rozpętała się u nas taaaka burza, piorunami waliło aż jeden zabłąkał się do nas i spalił nam licznik od prądu i antenę od internetu. U dzieciaków wszystkie zabawki na baterie zaczęły grać, u szwagierki na górze strzelały żarówki, normalnie szok:o pierwszy raz coś takiego przeżyłam. Dobrze, że mam nawyk przed nadchodzącą burzą wyłączać z prądu wszelakie sprzęty, przynajmniej tu strat nie było. Oj tak, teraz burze są coraz bardziej groźne, sieją spustoszenie, chociaż nasz rejon do tej pory szczęśliwie omijały. Ja też wyłączam wszystko z prądu jak zaczyna grzmieć, szkoda każdej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts