Karollinka 19.07.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Gosiu a masz jakąś wizualizację kuchni?? My w niedzielę spotykamy się z chłopakiem kuchennym i mamy już się zdecydować na kolory, powiem Ci że ten szary chodzi mi po głowie, ale inne chyba jeszcze bardziej, nie mogę spać przez tą kuchnię a jeszcze dziś namieszał mi żeby zrobić szafki górne w fornirze jak barek, ale raczej to nie przejdzie, jak pchnę temat kuchni to z ulgą odetchnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Oj kuszą i mnie te szarości.Wkleję do albumu fajny barek, mężowi mniej się podoba niż poprzedni, ale dla mnie całkiem fajny, zerknijcie i oceńcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Odchodząc na chwilę od tematów kuchennych, zobaczcietak byłohttp://img14.imageshack.us/img14/6219/p1120092t.jpg Uploaded with ImageShack.us jest tak http://img143.imageshack.us/img143/6425/p1120927.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img715.imageshack.us/img715/4749/p1120926.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img62.imageshack.us/img62/9673/p1120932.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img13.imageshack.us/img13/6602/p1120938.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.07.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cudnie, zielono aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Wkleję do albumu fajny barek, mężowi mniej się podoba niż poprzedni, ale dla mnie całkiem fajny, zerknijcie i oceńcie. Barek widziałam - podoba mi się, nie wiem tylko jak wygląda poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Właśnie wstawiłam ten drugi, zerknij jak możesz, nasz kuchenny namawia nas na ten pierwszy, funkcjonalny, ech sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.07.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Według mojej opinii zdecydowanie ten pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Oj to dobrze, dobrze, u mnie wszyscy też głosują na ten pierwszy. Gdybym dziś miała podjąć decyzję to mebelki i barek byłby w takich kolorach jak w albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Acha, teraz najważniejsze, jakie płytki dać między szafki górne i dolne, podłoga będzie taka http://img28.imageshack.us/img28/6734/preview1k.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.07.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Acha, teraz najważniejsze, jakie płytki dać między szafki górne i dolne To nie taka łatwa kwestia.... a blat jaki? czarny jak na fotce z barkiem? a ściany w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) Blat jak na fotce z meblami, może troszkę ciemniejszy, ściany jeszcze nie ustalone, tu też dylemat. Gosia, jaką długość ma Twój barek?? Edytowane 20 Lipca 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Gosiu a jak u Was pogoda? Uspokoiły się burze? U nas pada, ale spokojnie. Na razie nie ma czego się bać. Ps. Mi się podoba barek zabudowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.07.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Widzę, że zabudowany barek wygrywa jednogłośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.07.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Widzę, że zabudowany barek wygrywa jednogłośnie I taki będzie, mąż przekonany:lol2: chyba temat kuchni narazie jest zamknięty. Chcemy jeszcze przed sezonem malinowym zrobić elewacje, mamy na to max 3 tyg, mam nadzieję że pogoda pozwoli i szybko się z tym uporamy. Do połowy sierpnia musimy zalać schody, taras i przygotować ogród na nasadzenia. Roboty jest tyle, że nie wiadomo od czego zaczynać a doba krótka, stanowczo za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.07.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) A szkoda gadać codziennie duszno, nie ma czym oddychać, a potem przychodzi taka burza że świata nie widać. Dzieciaki mają (a raczej miały) taki platikowy domek do zabawy na dworze, wczorajsza burza go porwała i zostały z niego strzępy bo roztrzaskał się o szopę. Wczoraj padał grad. Naprawdę dziwne to lato w tym roku. Ale mam fajną nowinę, wreszcie mąż się zlitował i kupił dla mnie samochód:D(bo nasza kochana golfina zrobiła się ciut ciasna i musieliśmy się rozstać) znaczy się dla nas, ale taki pierwszy mój;) o taki mniej więcej [ATTACH=CONFIG]66423[/ATTACH] :D:D Gosiu, u nas dziś wreszcie jest czym oddychać, ulga wielka taki chłód. Dziś jak jechałam do pracy to w szoku byłam ile drzew i słupów nałamanych, wieczorem ma być powtórka. A prezent dostałaś suuuper, jaki miły akcent do zakupów wykończeniowych:) my jeszcze naszym musimy pojeździć z rok i jak skończą się transporty budowlane to może coś nowego kupimy:) Edytowane 21 Lipca 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.07.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Moje zakupy na agito.pl też były udane. Raz reklamowałam towar ale bez problemu przysłali mi nowy. Gosiu trzymam kciuki za montaż kuchni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.07.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Gosiu super że już masz sprzęty u siebie. Powiem Ci, że ja jak kupuję w sklepie internetowym to zawsze biorę opcję płatności przy odbiorze, jakoś tak bezpieczniej. Chociaż jak do tej pory wszystko było ok. U nas dziś wreszcie zakończyli tynki, pięknie jest, a będzie jeszcze piękniej jak trochę ogarniemy. Jutro zaczynamy elewacje jak pogoda pozwoli:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.07.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Moje zakupy na agito.pl też były udane. Raz reklamowałam towar ale bez problemu przysłali mi nowy. Gosiu trzymam kciuki za montaż kuchni. Pozdrawiam Sylwia a u Was co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.07.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hej dziewczynki .No pędzicie .Ja wymalowałam pokoje dzieciaków jeszcze tylko córy garderoba i gotowe .Dziś kupiłam ławę do salonu.Mąż też chce żebym zamawiała kuchenke oraz okap ale jakoś boje się zawieść to na budowe a w garażu tu u rodziców to już tynk .kamień na kominek ława ,komody do córy jak pomyśle ile przewożenia i jeszcze te graty z domu do domu to mi się odechciewa zamówie przed samą przeprowadzką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.07.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Karola a robicie tynki zewnętrzne w tym roku ? czy tylko sam klej .My mieliśmy nie robić tylko klej i grunt ale tynk kupiłam taki jak chcieliśmy silikonowo-silikatowy w dobrej cenie plus dobrą cenę za robocizne za sam tynk dostałam więc robimy ,ewentualnie w środku czegoś nie zrobimy np.piec kupimy w październiku czy listopadzie ,kominek powinien wystarczyć. Edytowane 23 Lipca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts