sylwiaradek 23.07.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Sylwia a u Was co słychać?? My zwolniliśmy trochę tępo. W środę wyjeżdżam na urlop i dopiero po powrocie zajmiemy się kontynuacją prac. W domku już jest wszystko przygotowane do wykończeniówki. Instalacje wszystkie już zrobione. W sierpniu z mężem wybierzemy się na zakup płytek i innych akcesori do łazienek i kuchni. Również zamówimy meble do kuchni. A jak dalej będzie to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.07.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ja już przyzwyczaiłam się do konta internetowego, nawet z domu wychodzić nie muszę a zakupy zrobione. Płacę przelewem przeważnie za wszystko, chociaż za tak duże pieniądze to zdażyło się pierwszy raz. Ale ulżyło mi, że wszystko już mam w domku. Karolinko skoro tynki skończone to czekamy na fotki w albumie:) Ja też jestem za:) Czekam na fotorelację z Twoimi tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.07.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Renatko, my chcemy zrobić z kolorem na gotowo już. To zależy tylko od pogody.Sylwia pamiętasz ile kosztowały Was same materiały na elewację??Gdzie wyjeżdżacie na urlop??Renatko a Wy kiedy nad morze?? Ja się cieszę że pojechaliśmy na początku lipca bo teraz pogoda mało wakacyjna. Koleżanka jest na mazurach a tam aby wichury i nawałnice.My już zaklepaliśmy termin na narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Karolinko później sprawdzę na fakturach ile co kosztowało. Wieczorem postaram się napisać. Jadę do męża, tam pogoda jest teraz fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.07.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Karolinko później sprawdzę na fakturach ile co kosztowało. Wieczorem postaram się napisać. Jadę do męża, tam pogoda jest teraz fajna. Ok, będę wdzięczna. Ale Ci fajnie, będziesz miała prawdziwe wakacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.07.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) W poniedziałek jedziemy obgadać projekty kuchni i w końcu zamkniemy ten temat, nie mogę się doczekać:wiggle: Cena za nasze tynki wyszła taka że:bash::eek::mad: Mam już wstępnie powybieraną armaturę do łazienki, panele, płytki do kuchni, holu i wiatrołapu, drzwi wewnętrzne, łóżko, narożnik, oświetlenie. Cena za to wyszła jakaś kosmiczna, a to jest dopiero połowa. Liczyłam dwa razy bo myślałam że przecinek nie stoi na swoim miejscu:jawdrop: Edytowane 23 Lipca 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.07.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Renatko, my chcemy zrobić z kolorem na gotowo już. To zależy tylko od pogody. Sylwia pamiętasz ile kosztowały Was same materiały na elewację?? Gdzie wyjeżdżacie na urlop?? Renatko a Wy kiedy nad morze?? Ja się cieszę że pojechaliśmy na początku lipca bo teraz pogoda mało wakacyjna. Koleżanka jest na mazurach a tam aby wichury i nawałnice. My już zaklepaliśmy termin na narty:) No my nad morzem od 17 sierpnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.07.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) W poniedziałek jedziemy obgadać projekty kuchni i w końcu zamkniemy ten temat, nie mogę się doczekać:wiggle: Cena za nasze tynki wyszła taka że:bash::eek::mad: Mam już wstępnie powybieraną armaturę do łazienki, panele, płytki do kuchni, holu i wiatrołapu, drzwi wewnętrzne, łóżko, narożnik, oświetlenie. Cena za to wyszła jakaś kosmiczna, a to jest dopiero połowa. Liczyłam dwa razy bo myślałam że przecinek nie stoi na swoim miejscu:jawdrop: Nas tynki kosztowały prawie 12 tys. Dobrze ,że tynków zewnętrznych jest mniej ,mi pan dał cene za metr tynku z gruntowaniem 10 zł .Cena jak dla mnie super pan zaklepany na koniec września. Edytowane 23 Lipca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.07.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 U nas robocizna całej elewacji 2 tys i to jeszcze po wielkich namowach bo sąsiad kłócił się dość długo że za darmo będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.07.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 U nas robocizna całej elewacji 2 tys i to jeszcze po wielkich namowach bo sąsiad kłócił się dość długo że za darmo będzie robił Karola sam tynk czy z ociepleniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.07.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Za wszystko, ale wczoraj cena zeszła do 1,5 tys i tak zostanie. Przynajmniej tu nie popłyniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.07.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ok, będę wdzięczna. Ale Ci fajnie, będziesz miała prawdziwe wakacje:) Wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.07.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Otrzymałam, jestem bardzo zadowolona:) dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.07.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Otrzymałam, jestem bardzo zadowolona:) dzięki. A fotki z tynkami kiedy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.07.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Fotki będą jutro, dziś byliśmy na budowie ale nie miałam aparatu. Jutro mają jeszcze przyjść chłopaki coś popoprawiać i będzie można pokazać.Jutro też zaczynamy elewację no i co najważniejsze, mamy spotkanie w sprawie kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 25.07.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Za wszystko, ale wczoraj cena zeszła do 1,5 tys i tak zostanie. Przynajmniej tu nie popłyniemy. 1,5 tys. za ocieplenie i tynkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 25.07.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Mam już wstępnie powybieraną armaturę do łazienki, panele, płytki do kuchni, holu i wiatrołapu, drzwi wewnętrzne, łóżko, narożnik, oświetlenie. Cena za to wyszła jakaś kosmiczna, a to jest dopiero połowa. Liczyłam dwa razy bo myślałam że przecinek nie stoi na swoim miejscu:jawdrop: No niestety...., ja też właśnie wybieram jakieś sprzęty i sumowanie wypada nieciekawie Karolina, jakie panele w końcu wybrałaś? Muszę przejrzeć wasze wybory sprzętu kuchennego, ciągle brak czasu, a jeszcze z dziećmi próbujemy złapać trochę lata nad morzem tudzież jeziorem. Brrr, woda była dzisiaj zimna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 25.07.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dziewczyny, a ile płaciłyście za zrobienie podbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.07.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 1,5 tys. za ocieplenie i tynkowanie? Tak i to jeszcze po wielkich negocjacjach. Wczoraj padał deszcz a chłopak wydzwaniał że przychodzi robić i już widać efekt- brat mówił bo my nad ranem wróciliśmy ze spotkania w sprawie kuchni:) Projekt zaakceptowany, trochę zmian nanieśliśmy, kolory wybrane, jeszcze tylko w sprawie barku musimy dogadać szczegóły bo nocy zbrakło. Czuję że jak nas podliczy za te meble to popłyniemy. Dziś może będzie wycena i projekt to Wam pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Hej w te paskudne deszczowe dni możecie sobie tu http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2708&pp=20&page=139&do=discuss kuknąć jak pomalowałam pokoje dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts