Karollinka 26.07.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Renatko, widzę że u Was już bardzo zaawansowany stan robót, kolorowo wyszło, fajnie, chociaż zupełnie nie moje klimaty. U nas Kingi pokój może też być kolorowy, nie wiem co moja Gwiazda sobie zażyczy, a spełnimy każdą zachciankę no może prawie każdą Matilde panele na górę pójdą takie http://img10.imageshack.us/img10/2469/85fd674614f8d1aad.jpg Uploaded with ImageShack.us a na dół http://img268.imageshack.us/img268/7794/dbkasztanowyhaywood.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No właśnie Karola życzenia dzieci się spełnia te kolory wybrane przez dzieciaki ,zgodziłam się bo dół w bieli ,beżach i szarosci a góra jest ich my mamy półpięterko nad garażem sypialni ,łazienka ,garderoba niech mają jak chcą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.07.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 http://img268.imageshack.us/img268/7794/dbkasztanowyhaywood.jpg Uploaded with ImageShack.us ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Karolinko a możesz napisać jakiej firmy te panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.07.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dla mnie te pierwsze ładniejsze, w rzeczywistości wyglądają inaczej, ile razy wchodziliśmy do sklepów z panelami to podobały się nam te same. Te ciemne też są fajne, myślę że też będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 26.07.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Karolina, to górne zdjęcie - co to? zdjęcie faktury? te ciemne eleganckie. Jak wycena kuchni? Renata, kuknęłam żeby obejrzeć. Kolorowo, mój syn chciał podobne kolory, a przynajmniej taka była ostatnia jego wersja . Kolorki brałaś gotowe czy z mieszalnika? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.07.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 To zdjęcie panela, chociaż na każdej stronie internetowej wygląda on inaczej, dlatego polecam zobaczyć na żywo, nam się bardzo podoba no ale wiadomo, każdy woli coś innego. Wyceny kuchni jeszcze nie mam, czekam na telefon ale już się przyzwyczaiłam do myśli, że będzie drożej niż zakładaliśmy. Nic to, ma być ładnie, porządnie i solidnie. No i powiem Wam, mama przyniosła wieści z budowy, że kawał elewacji już zrobiony, ja leżąca więc muszę się zdać na relacje mamy i męża. Kinga wybrała się porobić zdjęcia ale spotkała koleżankę i plany jej się zmieniły, także fotek dziś nie będzie. Czuję że dopóki sama nie pójdę na działkę to fotorelacji nie będzie, także do czwartku musicie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.07.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 http://img215.imageshack.us/img215/3945/7dc313db0a312c0694bf9e2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img508.imageshack.us/img508/5452/1694920071.jpg Uploaded with ImageShack.us to są jeszcze zdjęcia tych paneli, na każdym wyglądają inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Karolina, to górne zdjęcie - co to? zdjęcie faktury? te ciemne eleganckie. Jak wycena kuchni? Renata, kuknęłam żeby obejrzeć. Kolorowo, mój syn chciał podobne kolory, a przynajmniej taka była ostatnia jego wersja . Kolorki brałaś gotowe czy z mieszalnika? pozdrawiam Jeśli chodzi o pokój ciemno niebieski to Nobile to będzie pokój spajdermena zasłonka czerwona oraz dywaniki mebelki sosna .A jeśli o ten błękit to Nobiles biały plus pigment błękitny to pokój zygzaka z nutką piłkarskiego fan tego i tego zasłonki i dywaniki zielone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 27.07.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Karolina, wybrałaś dużo sprzętu Boscha. Używałaś już wcześniej? Oglądałam jakiś czas temu lodówkę i piekarnik właśnie tej firmy. Edytowane 27 Lipca 2011 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 27.07.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Bosch ma taką dobrą opinię?Hmm, do mnie te deszcze jeszcze nie dotarły. Ale coś się chmurzy. Edytowane 27 Lipca 2011 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.07.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Tak naprawdę to sugerowałam się opiniami z netu, generalni bosch i siemens to jest to samo, więc brałam pod uwagę też różnicę w cenach miedzy tymi dwoma firmami. Mają one najmniejszą wadliwość i największe zadowolenie klientów. Wiedziałam jakie funkcje mają mieć sprzęty i szukałam odpowiednich. W sumie oprócz pralki i lodówki boscha będzie piekarnik i zmywarka, okap i płyta z innych firm. U nas też lało od rana, teraz się rozpogadza, deszcz psuje nam ciągle plany bo nic nie możemy przy domku robić. Przynajmniej dobrze że chłopakowi od elewacji pogoda nie straszna i dzielnie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.07.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Tak naprawdę sprzętu jest tyle, że wybór jest ciężki a kupić coś trzeba. Przyznam szczerze, że nie brałam pod uwagę wszystkich firm, skupiłam się na boschu, siemensie, samsungu. Patrzyłam pod kątem interesujących mnie funkcji i ceny. Wiadomo, to że wybrałam taki sprzęt nie znaczy że się nie zepsuje, ale mam nadzieję że prawdopodobieństwo jest mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 27.07.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Matilde w jakiej części naszego pięknego kraju mieszkasz, że deszcz do Ciebie nie dotarł?? Do nas dotarł już dawno i odejść nie może:( blisko morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.07.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja tez zazdroszczę bliskości morza, pogody trochę mniej. Gdyby cały czas świeciło słońce to nie wiem jakbym usiedziała w pracy. Mam nadzieję że sierpień będzie słoneczny bo mam duuużo wolnego i maliny się zaczynają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.07.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Gosiu, widzę że nie próżnujesz:) Sama radość takie zakupy robić. Ja też nagromadziłam już sporo rzeczy. Teraz jak gdzieś pojadę to za każdym razem coś kupuje. Cały jeden pokój u babci mamy zawalony. Niby nic nie mieliśmy ale przez rok udało się nam dużo nazbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.07.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Gosiu, popatrz na to z drugiej strony. Może wcześniej pokupowałabyś rzeczy które teraz nie pasowałyby do Twojej wizji wnętrza. Inny styl, kolorystyka.Ja się cieszę że nie robiłam pochopnych zakupów tylko dlatego żeby już było, teraz jak wiem jaka będzie podstawowa kolorystyka to łatwiej będzie mi dobrać dodatki. Wolę dłużej poszukać, pozastanawiać się, czasem dozbierać pieniędzy i kupić coś porządnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.07.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ja tez nie kupuje drobiazgow do domu, wstrzymuje sie z tym do momentu jak juz beda meble. Jedynie kupilam sprzet do kuchni, ale to i tak wszystko bedzie schowane w szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.07.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Sylwia a co pokupowałaś?? Jesteś już u męża? Dostałam właśnie wycenę kuchni- parę stówek różnicy tylko ze wszystkim już, na gotowo. Jestem baaaardzo zadowolona bo bałam się jak cholera że dużo udogodnień wybraliśmy i popłyniemy, ale kuchnie robi nasz kuzyn więc wynegocjował dobrą cenę. Teraz mogę spokojnie szaleć z kolejnymi sprzętami do kuchni:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.07.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Wszystko z drobnego sprzetu: mikser, krajalnice, żelazko, deske do prasowania itp. Troche sie uzbieralo. Nie ma jeszcze czajnika i dodatkow zewnetrznych. Ale z tym narazie sie wstrzymuje. Tak jestem juz u meza. Piekna pogoda, slonce swieci od rana. Czemu w Polsce tak nie jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts