Karollinka 01.08.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witaj Marzeena, miło Cię gościć w koniczynkowych progach. Wklej koniecznie zdjęcia swojego domku, na tym etapie każda rada i podpowiedź jest bardzo cenna. Jestem ciekawa Twoich planów kuchennych i łazienkowych:) Jeśli chodzi o piec to my mamy Defro Optima Komfort Plus, kilka miesięcy czytałam wątki dotyczące pieca i po rozmowach ze sprzedawcami zdecydowaliśmy się na Defro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.08.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dziewczyny podpowiedzcie, bo chcę już zamówić resztę sprzętu do kuchni czy wybrać okap i piekarnik czarny czy srebrny?Miałam już upatrzony czarny okap i srebrny piekarnik ale teraz się zastanawiam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.08.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 U mnie będzie płyta czarna i zlew, okap też miał być no ale oglądam różne kuchnie i w sumie te srebrne też fajnie wyglądają. Tak naprawdę to pasują i jedne i drugie a brud podejrzewam że i na srebrnym jest dość widoczny. Ech, pojadę jeszcze dziś do sklepów, popatrzę i zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Karolinko nie wiem czy mi gdzies umknelo czy po prostu nie pisalas, ale ciekawa jestem na jakie kolory sie zdecydowaliscie w kuchni? A to jaki kolor sprzetu to zalezy od kolorystyki jaka chcesz zrobic u siebie. Mysle ze sprzatanie nas i tak nie ominie. Lepiej kupic cos co bardziej sie podoba a nie cos tylko dlatego ze inni mowia ze jest mniej widoczny kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam, widzę że kolejna koniczynka ujawniła sie i tym samym mnie zmobilizowała. sledze Karoliny komentarze od dłuższego czasu i nawet z uprzejmości gospodyni bylismy z mężem juz jakiś czas temu i odlądaliśmy domek:)teraz i my juz wykańczamy i mamy milion dylematów:)jak Karolinka pozwolisz to mogę wstawić kilka wstępnych projektów na nasze wnętrza i chetnie bym poznala Wasze opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jest tu nas calkiem sporo. Bo przeciez budujemy naprawde fajny domek. Witam wszystkich z ktorymi sie jeszcze nie witalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Gosiu a co u Ciebie slychac? Dzialacie cos w domku? Jak dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 a moge liczyc na prosta instrukcje wklejania zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 dzieki za checi, ale nie mam mozliwości wyboru kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zdjecie mozna wybrac z kompa. Szukasz wybrane zdjecie zapisane na dysku i je dodajesz tak jak pisala Gosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkie koniczynki juz od jakiegos czasu sledze wasze działania jestem na etapie tak jak niektóre z was czyli meble kuchenne itp. jest ciężko he he najgorsze jest co wybrać czy będzie dobre i przydatne spięcia z mężem też są macie po prostu piękne koniczynki:) jak SIE TU WPRAWIE TO ZAMIESZCZĘ ZDJĘCIA MOJEJ. Mam pytanie odnośnie pieca jakie macie na gaz czy eko groszek bo mój m chciał na gaz ale go przekonałam ze nie ma tyle ciepła z gazu jak z takiego pieca na opał mam upatrzony piec defro akm uni czy ma któraś z was podobny piec? My nie robiliśmy kominka bo stwierdziłam ze za duzo miejsca zajmnie a i tak raz na pół roku będzie pewnie wnim się paliło. Na górze mamy już łazienke zrobiona teraz fachowiec już jest w pół tej na dole. pozdrawiam My mamy piec z podajnikiem z Pleszewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.08.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam, widzę że kolejna koniczynka ujawniła sie i tym samym mnie zmobilizowała. sledze Karoliny komentarze od dłuższego czasu i nawet z uprzejmości gospodyni bylismy z mężem juz jakiś czas temu i odlądaliśmy domek:)teraz i my juz wykańczamy i mamy milion dylematów:)jak Karolinka pozwolisz to mogę wstawić kilka wstępnych projektów na nasze wnętrza i chetnie bym poznala Wasze opinie:) Witaj Magsawa, cieszę się że zajrzałaś Widzę że szybciutko Wam poszła budowa, fotki wklej koniecznie. Miałam do Ciebie napisać ale po zmianach na forum straciłam wiadomości ze skrzynki odbiorczej i nadawczej i nie miałam namiarów. Ciekawa jestem jakie macie pomysły na wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 to od początku, klikam na drzewko i pojawia sie: Please enter the URL of your image: i co mam w tym okienku wpisac?bo nic mi nie szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Nie jestem pewna czy klikasz na prawidlowa ikonke. Powinas wybrac DODAJ GRAFIKE. Pozniej wybierasz z komputera i klikasz na PRZEGLADAJ. Tam wybierasz zdjecie z dysku i klikasz upload file(s). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dokladnie nie wiem jaki powinnie byc rozmiar zdjecia ale jezeli zdjecie jest zbyt duze to wtedy powinno sie je zmiejszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.08.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja powiem jak ja to robięotwieram Imageshack, ładuję zdjęcia z pulpitu czy z jakiegoś pliku odpowiednio zmniejszone wciskasz "prześlij teraz" i jak załadujesz to pojawiają Ci się różne linki Ty zaznaczasz i kopiujesz KOD FORUM i ten link wstawiasz w komentarze i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 nie mam ikonki przeglądaj, nie jestem maniakiem komputerowym i troche mi zajmie czasu ale bądzcie cierpliwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip Jest ok. Widze pierwsze zdjecie. Dalas rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.08.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 dziewczyny u mnie też tak się nie da dodać zdjęcia, może to jest kwestia ustawień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts