magsawa 01.08.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 a podpowiedzcie jak mogę kilka zdjęc w jednej wiadomości wysłac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 tylko u nas będzie ciemny parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.08.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dodajesz jedno zdjecie po drugim. Wysylasz wiadomosc dopiero wtedy jak dodasz tyle zdjec ile chcesz. Mozesz rowniez wybrac podglad jak wyglada Twoja wiadomosc i wtedy mozesz cos poprawic lub jak bedzie wszystko ok to mozesz wyslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 czekam na opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 łazienka na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 01.08.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Magsawa, widzę, że dużo szarości. To akurat nie mój typ, ale całość prezentuje się gustownie. Całość robót jest przed Tobą czy część masz już zrobioną? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 01.08.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No chyba, że to tylko ten budowlany kurz jest tak widoczny, może ten domowy mieszkalny nie będzie tak widoczny:P oj chciałabyś nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Magsawa, widzę, że dużo szarości. To akurat nie mój typ, ale całość prezentuje się gustownie. Całość robót jest przed Tobą czy część masz już zrobioną? pozdrawiam obecnie końcówka gładziowania i podwieszenie sufitu w salonie i kuchni a nastepnie panowie zaczynaja łazienki:) dzieki za opinie, czekam na wiecej a najbardziej co sadzicie o kuchni?nie moge sie zdecydowac czy wneke w kuchni zrobic taka szara pod kamien w salonie czy brazowa i łączyło by sie wtedy z szafka pod telewizorem i niewielkim ława przed narożnikiem? czekam na podpowiedzi, w tym tygodniu musze juz zdecydowac i zamawiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 01.08.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 obecnie końcówka gładziowania i podwieszenie sufitu w salonie i kuchni a nastepnie panowie zaczynaja łazienki:) dzieki za opinie, czekam na wiecej a najbardziej co sadzicie o kuchni?nie moge sie zdecydowac czy wneke w kuchni zrobic taka szara pod kamien w salonie czy brazowa i łączyło by sie wtedy z szafka pod telewizorem i niewielkim ława przed narożnikiem? czekam na podpowiedzi, w tym tygodniu musze juz zdecydowac i zamawiamy:) Jak mówisz o wnęce to masz na myśli zabudowę wysoką? Brązowy kolor dałby 3-ci kolor frontów w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 tak o ta wysoka zabudowe chodzi, nie napisałam dokładnie więc: szafki dolne chce na wysoki połysk białe, zamiast tej nogi oddzielajacej od salonu bedzie barek z wyrzszym blatem myslałam o wysokości 130cm. a moj dylemat do kolor tej wnęki i barek od strony salonu?jeden Pan od kuchni podpowiedział aby sciane barku od salonu zrobić ze szkla mlecznego?, ale nie wiem czy juz wtedy nie bedzie za dużo namieszane kolorystycznie?nowy projekt bede miała na dniach i musze juz podjac decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Karolinko czytam że Ty też robisz projekt kuchni?, czy mogłabym zobaczyć jaki Ty masz pomysł na swoją kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.08.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 tak o ta wysoka zabudowe chodzi, nie napisałam dokładnie więc: szafki dolne chce na wysoki połysk białe, zamiast tej nogi oddzielajacej od salonu bedzie barek z wyrzszym blatem myslałam o wysokości 130cm. a moj dylemat do kolor tej wnęki i barek od strony salonu?jeden Pan od kuchni podpowiedział aby sciane barku od salonu zrobić ze szkla mlecznego?, ale nie wiem czy juz wtedy nie bedzie za dużo namieszane kolorystycznie?nowy projekt bede miała na dniach i musze juz podjac decyzje hmmm:) też mam taki pomysł na barek, może u tego samego Pana robimy:) Ja będę miała dolne szafki w połysku, górne szyby mleczne i ciemny blat. Barek też będzie wyższy niż blat kuchenny i tu nasz kuchenny zasugerował żeby barek był tak jakby częścią salonu a nie kuchni i na barku damy jaśniejszy blat niż kuchenny. Barek ma być częściowo zabudowany od strony salonu i kolor frontów ma być jak te kuchenne a wnętrza otwartych półek takie jak blat barku. Nie wiem czy jasno napisałam ale generalnie barek ma bardziej nawiązywać kolorystycznie do salonu niż do kuchni. Projektu nie mogę się doprosić, jak tylko będę miała to oczywiście wkleję. Magsawa wyślę Ci link do mojego albumu, tam jest więcej zdjęć to zobaczysz zdjęcie na którym się wzorowałam wybierając kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.08.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Gosiu nie zrobiłam zdjęć kominka, bardzo późno wróciliśmy z zakupów i nie miałam już kiedy:(Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz. Wybrałam już ostatecznie sprzęt do kuchni, jutro zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 01.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 super, czekam na link:)to rozumiem że będziesz miała półki w barku?ja będę miała 3 półki ale obok okapu.no właśnie zapomniałam napisać że moje górne szafki też raczej mają być w szybie mlecznej. a co sadzisz, o kolorze szarym?, moim zdaniem fajnie wygląda, czy jednak brąz w połyskku w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magsawa wysłałam priv z linkiem. Tak, będę miała szafki w barku. Jeśli chodzi o kolory w kuchni no to cóż, ja oczywiście jestem za szarym. ja w brązie nie będę miała chyba niczego więc może nie jestem obiektywna. Gosia (goga81) ma kuchnię częściowo szarą i wygląda cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.08.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magsawa kolejna koniczynka na lubelszczyznie. My tez z lubelszczyzny:) Przeglądałam kilka razy Twoje projekty. Kuchnia ciekawie sie zapowiada .Duzo sie dzieje na kazdym zdjeciu. Wszystkie pomysly sa Twoje?Uklad jest troche inny od tego jaki my sobie wymarzyliśmy. Trudno jest cos Ci podpowiedzieć. Kolory to bardzo indywidualna sprawa. Ja tez jestem bardzo a to bardzo za kolorem siwym. Chociaz moja kuchnia nie bedzie siwa bo mezowi sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dokładnie, kwestia kolorów to sprawa bardzo indywidualna. Nas projektant a raczej jego żona namawiali na jakiś intensywniejszy kolor w kuchni, bordo czy granat. Może to i fajnie wygląda ale ja zupełnie nie widzę się w takiej kolorystyce, drażniłaby mnie na każdym kroku a trzeba byłoby wytrzymać kilkanaście lat. Wybrałam kolory uniwersalne, pasujące do wszystkiego, można dobrać fajne dodatki i już się zmienia charakter pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.08.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 tak o ta wysoka zabudowe chodzi, nie napisałam dokładnie więc: szafki dolne chce na wysoki połysk białe, zamiast tej nogi oddzielajacej od salonu bedzie barek z wyrzszym blatem myslałam o wysokości 130cm. a moj dylemat do kolor tej wnęki i barek od strony salonu?jeden Pan od kuchni podpowiedział aby sciane barku od salonu zrobić ze szkla mlecznego?, ale nie wiem czy juz wtedy nie bedzie za dużo namieszane kolorystycznie?nowy projekt bede miała na dniach i musze juz podjac decyzje U mnie wnęka będzie w jasnym kolorze z jednej przyczyny - nie chciałam mieć ciemnej zabudowy na całą ścianę. Jest gdzieś wątek dotyczący wizualizacji kuchni, poszukaj, może tam uzyskasz więcej podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts