Renatamama3 26.01.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cześć dziewczyny:D Trudno za Wami nadążyć Ale przeczytałam wszystko:D, nawet o piecach;) (temat zupełnie nie dla mnie;)) Renata, a wiesz, że te 10%rabatu to dopiero jak zrobisz u nich zakupy za min. 20tys. i to w ciągu 12 mies? Wiesz, że i mnie te płytki bardzo się podobają i zastanawiam się nad nimi do małej łazienki:D Ja mam to szczęście, że widziałam je na żywo i mnie się podobały (oprócz mozaiki, która nie powaliła, zwłaszcza za taaaaką cenę) I zanim wzięłam je pod uwagę widziałam gdzieś wyprzedaż i za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie:bash::bash: No właśnie, zależy czego szukasz.... ja po zdjęciach w internecie spodziewałam się czegoś innego:( Yuczka jakoś jeszcze nie czytała muszę przeczytać jak i co tata mi powiedzaił ,że tak jest zapisałam się nie czytałam bo wczoraj i w poniedziałek miał kołowró ,dzień babci w szkole pieczenie ,młody rehabilitacje ,zebrania,hydraulik a odkilu dni wstaje nie wyspana dziś poczytam . Yuczka a płyteczki ładne ale tak jak na stronie producenta podaje cenę 116 zł metro to nie powalają ,ale ja znalazłam u nas w Kraku za 87 zł to już można się zastanowić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witanko o poranku ! Jak widzę dyskusja już w najlepsze trwa My jesteśmy na etapie zakupu kominka. Myśleliśmy trochę o tej Zuzi, ale tu na FM są różne, między innymi bardzo kiepskie opinie. Są też tacy, którzy się zachwycają i żadnych wad nie widzą - i komu tu wierzyć? Jakoś nie mam chęci wydawać na kominek 8tys. bo w sklepach to każdy poleca DOVRE ale to wysoka półka jakościowa i cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.01.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witanko o poranku ! Jak widzę dyskusja już w najlepsze trwa My jesteśmy na etapie zakupu kominka. Myśleliśmy trochę o tej Zuzi, ale tu na FM są różne, między innymi bardzo kiepskie opinie. Są też tacy, którzy się zachwycają i żadnych wad nie widzą - i komu tu wierzyć? Jakoś nie mam chęci wydawać na kominek 8tys. bo w sklepach to każdy poleca DOVRE ale to wysoka półka jakościowa i cenowa. Sylwia my poszliśmy na żywioł też myśleliśmy o Zuzi była promoja kupiliśmy 19 kw Samson z płaszczem wodny,duży plus dla nas ,że jest żeliwny jak go kupiliśmy to zadzwoniliśmy do hydraulika czy znalazł by dla nas czas i kuknął by na nasz kominek (10 dni był na zwrot)przyjechał powiedział ,że jest ok .Wczoraj też porozmawialiśmy o piecach powiedział ,że Defo ok ,doradził nam moc itp . 6-8 tys za kominek bym nie dała nad piecem się zastanawiam w tej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ano właśnie, kocioł to kocioł, wiadomo musi grzać caa zimę przez parę dobrych lat a kominek to w naszym przypadku tylko miły dla oka akcent..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.01.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ja to myślę, że sezon podwyżkowy dopiero się zacznie:( Beata ja płytki mam wybrane tylko do dolnej łazienki, oglądałam sobie któregoś razu na fm wątek bodajże o łazienkach i tak spodobała mi się jedna łazienka, że zdecydowałam się położyć je do dolnej łazienki, do górnej się jeszcze na 100% nie zdecydowałam ale będzie prawdopodobnie paradyż kwadro firletka/szafirek, ale casting jeszcze trwa;) Ogólnie rzecz ujmując to wyszukuję w necie, jak coś mi się spodoba to staram się odnaleźć to w sklepie i zobaczyć na żywo. Armatura łazienkowa też jeszcze nie wybrana, mamy tylko kibelki:) Goga jak cię interesuje jeszcze firletka szafirek to w leroy merlin jest promocja 26.00 z groszami sama się nad nimi zastanawiałam do łazienki dzieciaków ale dalej się zastanawiam czy nie biało -zieloną ,córa chce w fiolecie chłopaki nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.01.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Yuczka jakoś jeszcze nie czytała muszę przeczytać jak i co tata mi powiedzaił ,że tak jest zapisałam się nie czytałam bo wczoraj i w poniedziałek miał kołowró ,dzień babci w szkole pieczenie ,młody rehabilitacje ,zebrania,hydraulik a odkilu dni wstaje nie wyspana dziś poczytam . Yuczka a płyteczki ładne ale tak jak na stronie producenta podaje cenę 116 zł metro to nie powalają ,ale ja znalazłam u nas w Kraku za 87 zł to już można się zastanowić . W sumie Renatko założenie karty nic nie kosztuje;) Sama też założyłam sobie (jak kupowałam płytki do kotłowni) ale ja w sumie mało zakupów robię w Praktikerzeto na pewno tych 20tys. nie przekroczę Polecam za to kartę Leroy tylko założyć ją jak się robi większe zakupy, bo karta coś tam kosztuje (nie pamiętam ile) ale na dzień dobry rabat jest 5% A co do płytek, to ceny na stronie trzeba traktować jako taki orientacyjny koszt, a w sklepach można sporo taniej znaleźć Np. my trochę interesowaliśmy się arkesią z Paradyża, na stronie firmowej 100,86 a w salonach z płytkami chcieli nam sprzedać po 80:D EDIT: Karollinka, gdzie widziałaś aranżację z tymi płytkami hanabi/hiro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 W sumie Renatko założenie karty nic nie kosztuje;) Sama też założyłam sobie (jak kupowałam płytki do kotłowni) ale ja w sumie mało zakupów robię w Praktikerzeto na pewno tych 20tys. nie przekroczę Polecam za to kartę Leroy tylko założyć ją jak się robi większe zakupy, bo karta coś tam kosztuje (nie pamiętam ile) ale na dzień dobry rabat jest 5% A co do płytek, to ceny na stronie trzeba traktować jako taki orientacyjny koszt, a w sklepach można sporo taniej znaleźć Np. my trochę interesowaliśmy się arkesią z Paradyża, na stronie firmowej 100,86 a w salonach z płytkami chcieli nam sprzedać po 80:D EDIT: Karollinka, gdzie widziałaś aranżację z tymi płytkami hanabi/hiro? Yukuś hanabi zobaczysz tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172092-Czarno-bia%C5%82e-lub-szare-%C5%82azienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Sylwia my poszliśmy na żywioł też myśleliśmy o Zuzi była promoja kupiliśmy 19 kw Samson z płaszczem wodny,duży plus dla nas ,że jest żeliwny jak go kupiliśmy to zadzwoniliśmy do hydraulika czy znalazł by dla nas czas i kuknął by na nasz kominek (10 dni był na zwrot)przyjechał powiedział ,że jest ok .Wczoraj też porozmawialiśmy o piecach powiedział ,że Defo ok ,doradził nam moc itp . 6-8 tys za kominek bym nie dała nad piecem się zastanawiam w tej cenie . my też bierzemy pod uwagę zuzię albo maję, szkoda mi pieniędzy na drogi kominek bo tak jak Sylwia pisała ma być bardziej elementem dekoracyjnym. Z tego co pamiętam Kasia ma Zuzie i chwaliła że dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 W sumie Renatko założenie karty nic nie kosztuje;) Sama też założyłam sobie (jak kupowałam płytki do kotłowni) ale ja w sumie mało zakupów robię w Praktikerzeto na pewno tych 20tys. nie przekroczę Polecam za to kartę Leroy tylko założyć ją jak się robi większe zakupy, bo karta coś tam kosztuje (nie pamiętam ile) ale na dzień dobry rabat jest 5% A co do płytek, to ceny na stronie trzeba traktować jako taki orientacyjny koszt, a w sklepach można sporo taniej znaleźć Np. my trochę interesowaliśmy się arkesią z Paradyża, na stronie firmowej 100,86 a w salonach z płytkami chcieli nam sprzedać po 80:D EDIT: Karollinka, gdzie widziałaś aranżację z tymi płytkami hanabi/hiro? Yuczka mam kartę leroy za darmo ok 2 tygodnie temu ją aktywowałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.01.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wpadły mi w oko te płytki dla dzieciaków do łazienki http://images35.fotosik.pl/398/05d59fb8a21eec88.jpg ale jakoś zdjęć z inspiracji nie mogę znaleść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 hmm, do dzieciaków to ja w ogóle koncepcji nie mam, myślałam kiedyś nad bambusem z paradyża ale narazie nie zastanawiam się nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wpadły mi w oko te płytki dla dzieciaków do łazienki http://images35.fotosik.pl/398/05d59fb8a21eec88.jpg ale jakoś zdjęć z inspiracji nie mogę znaleść . a jak się toto nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mi kiedyś takie coś w oko wpadło - bardzo energetyczne i do dziecięcej łazienki chyba się nadaje?http://www.baldocer.com/content/prod...IOMA=en&rnd=41 http://img248.imageshack.us/img248/3558/baldocer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.01.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Sylwia tu są http://www.leroymerlin.pl/produkty/seria-enthusiasm,m1212498556.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 wrrr, faktycznie ciężko coś wygrzebać odnośnie tej glazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 znalazłam wreszcie kominek jaki planuję u siebiejest piękny!!!!!!zdjęcie z dziennika Venus http://img826.imageshack.us/img826/7199/sp1239045.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 wkład wybraliśmy takihttp://img545.imageshack.us/img545/8359/4c45943f85527.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 piec taki: http://allegro.pl/kotly-defro-optima-komfort-plus-20kw-olkusz-i1410864414.html Decyzje podjęte, troche trzepnie po kieszeni aleczekamy tylko na rozliczenie z klientami i kupujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 .... i po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 I jak lekko na sercu, że kolejne decyzje podjęte :D Kieszeń zrobi się lżejsza trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts