sylwiapaweł 17.08.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 dziewczyny ja sobie kupiłam piekarnik z masterccok i płyte gazową sama nie wiem wy macie albo boscha albo jakieś inne ale nikt nie ma z tej firmy My mamy z tej firmy w obecnym mieszkaniu i spisują się znakomicie, zarówno płyta, piekarnik jak i okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.08.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A widziałyście nową propozycję Archonu na koniczynkową elewację? http://archon.pl/images/products/m451a5463a72b1/711.jpg http://archon.pl/images/products/m451a5463a72b1/712.jpg CZAD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.08.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Widziałam i bardzo mi się podoba. Ale znalazłam to zdjęcie jak już moja była zrobiona:D. Podoba mi się połączenie cokołu z wykuszem oraz taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Piękna, duuużo bardziej mi się podoba niż wersja pierwotna. Ja też mam grafitowy dach i brązowe okna, kolor będzie jaśniutki więc może się zastanowimy nad tymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Weekend minął urlopowo, a dzisiaj zagruntowałam pierwszy sufit na dole Karolina, jak idzie szorowanie? Renata, macie grzejniki czy podłogówkę na górze? Czy któraś z Was zdecydowała się na podłogówkę wszędzie? U nas podłogówka jest w łazienkach, kuchni, wiatrołapie i holu. Szorowania nie było bo czasu nie ma ale sporo nowych krzewów i kwiatów doszło, schodki już mamy wreszcie:) Jak z tyłu domu trawa się zazieleni to pokażę jak już ładnie u nas:D Nie mogę się doczekać tarasu, z czego będziecie go robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.08.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cuuudo, tylko deska na elewacji pewnie jest rozwiązaniem kosztownym....... Ale popatrzeć miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.08.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nie mogę się doczekać tarasu, z czego będziecie go robić? u nas wylewany (jest) i na to płyty tarasowe (będą kiedyś ;D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 No na pewno nie tanie, ale jakie piękne:)ja się cieszę że zobaczyłam koniczynkę w takich kolorach jak od zawsze chciałam bo kolorniki czy inne domki w takich kolorach to nie to samo, a ta jest cuudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 u nas wylewany (jest) i na to płyty tarasowe (będą kiedyś ;D ) A no i u nas najprawdopodobniej tak będzie, ale może się jeszcze koncepcja zmienić. Co u Was słychać?tak rzadko do nas zaglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.08.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Co u Was słychać?tak rzadko do nas zaglądasz. Zaglądam codziennie, tylko rzadko coś piszę Właśnie wróciliśmy z nadmorskiego wypoczynku i powoli zabieramy się za dalsze prace. Za dwa tygodnie maja wejść panowie od dociepleń, przęsła ogrodzeniowe się kują i niedługo zawisnął na swoim miejscu, poza tym wciąż jesteśmy bez instalacji !!! Podobno już w poniedziałek zacznie się robota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A no to po takim odpoczynku roboty pójdą pełną parą.Dziewczyny, ile kosztowały płyty na ocieplenie poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Czy któraś z Was zdecydowała się na podłogówkę wszędzie? Cześć, u nas podłogowka jest wszędzie i poza grzejniczkami w łazienkach ("na ręczniki") nie ma ani jednego kaloryfera... Mam nadzieję, ze nie będziemy żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 No ciekawe jak to się sprawdzi. U nas tak jest dom docieplony że kierbud twierdzi że 2- 2,5 tony węgla pójdą nam w sezonie grzewczym. Gdyby tak było to będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 17.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cześć, u nas podłogowka jest wszędzie i poza grzejniczkami w łazienkach ("na ręczniki") nie ma ani jednego kaloryfera... Mam nadzieję, ze nie będziemy żałować A co będziecie kładli pod panele? Piankę taką z dziurkami czy coś innego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A co będziecie kładli pod panele? Piankę taką z dziurkami czy coś innego? pozdrawiam Piankę taką z dziurkami. Właśnie kupiliśmy i sprzedawca w salonie powiedział nam, że konieczna jest jeszcze folia paroizolacyjna, tak podobno zaleca producent i w razie jakiejkolwiek reklamacji najpierw eksperci sprawdzają czy jest folia, jeśli nie, to reklamacja jest odrzucana.... Ale my z folii zrezygnowaliśmy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 17.08.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 na 100-nej stronie grzech się nie wpisać Ja tak w tyle za Wami, że jak dojdę do waszego etapu to Wy zapomnicie co to forum muratora:) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 eee, ja to się dopiero rozkręcam na forum, niekoniecznie tym, bo wszystkiego pokazać nie można ale mam nadzieję że jak nadejdzie wykończeniówka to zrobi się jeszcze ciekawiej. Grandzia a jak wasza koniczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.08.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 eee, ja to się dopiero rozkręcam na forum, niekoniecznie tym, bo wszystkiego pokazać nie można ale mam nadzieję że jak nadejdzie wykończeniówka to zrobi się jeszcze ciekawiej. Jak rozumiem, wykończeniówka tylko w "prywatnym" albumie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 To na którym forum tak szalejesz Karolinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Jak rozumiem, wykończeniówka tylko w "prywatnym" albumie???? raczej tak, wolałabym publicznie za dużo nie pokazywać, jak ktoś będzie zainteresowany to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts