Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to ja się kochane tłumaczę...

...znikam na chwilę z forum z powodów problemów ze zdrówiem i problemów osobistych:( nawet internetu nie chce mi się włączać:( jak wszystko się wyprostuje to się odezwę.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was:)

Gosiu czekam na dobre wiadomości od Ciebie. Trzymaj się

Pozdrawiam

witam was ale tu cisza jak przed burzą :D

goga zdrowiej jak najszybciej

granddzia powoli ale do przodu:)

u nas skończone łazienki kotłownia teraz hol kuchnia wiatrołap i pan fliziarz może już sobie iść, meble od kuchni mają być na przyszły tydzień zobaczymy jak beda wyglądać w całości. Moj M zrobił schody wejściowe bo nie mieliśmy.

A wy jak tam dziewczyny piszcie

Hej, Gosiu trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło.

Ja też będę teraz rzadziej zaglądać ale jak będzie co pokazać to zdjęcia wkleję.

My w tym tygodniu zaczniemy kłaść siatkę i klej na elewację, schody wejściowe wreszcie zrobione, sporo nowych krzewów doszło na działce. W środę przychodzi hydraulik i podłączy piec i grzejniki.

Do początku listopada musimy położyć podłogi i zamontować drzwi wewnętrzne, zaraz później łazienki i kuchnia, między czasie zakupy meblowe do Kingi, sypialni i salonu.

Wstawię kilka zdjęć do albumu.

U mnie pooooowoli do przodu. Na górze zrobione stelaże do sufitów, pomalowana kotłownia, jutro odbiór płytek na podłogę kotłowni (tydzień dłużej czekałam, bo przyszedł inny rozmiar - czy któryś z wykonawców czy dostawców mógłby czasem coś zrobić DOBRZE?), płytki częściowo w kotłowni położymy coby zamontować sprzęt do grzania i wygrzać podłogę. Nie ma moich płytek na parter czym jestem zirytowana, albo muszę dopłacić albo położę panele.

pozdrawiam

zaklimatyzowałyście się po urlopowym lenistwie? Od dziś czas na klimatyzację naszych pociech. Mój syn już od wczoraj nienawidzi szkoły:)

Ja zaś pękam z dumy i zachwalam mój piękny czarny dach na koniczynce, nie mogę jednak w domu wkleić fotek, a do pracy wiecznie zapominam wziąć aparatu.

Pozdrawiam

GRANDZIA 13 Zapominalska:)

Grandziu, nie było urlopowego lenistwa to i przestawiać się nie trzeba. O wyjeździe wakacyjnym przypominają tylko zdjęcia;)

Ja urlop zaczynam za tydzień i będę miała czas na wycieczki po sklepach:)

Moja Córcia poszła do szkoły z uśmiechem na ustach, bardzo zadowolona więc i ja szczęśliwa.

czekamy na zdjęcia dachu!