Matilde1 19.08.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ależ proszę Nie wszystko tam jest takie atrakcyjne cenowo, ale to co przyszło do mnie miseczki, cedzak, ze dwie łyżki - złego słowa nie mogę powiedzieć na wykonanie. No i ten kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 27.08.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Oj ucichło tutaj ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 27.08.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 A ja trzymam za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.08.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 No to ja się kochane tłumaczę... ...znikam na chwilę z forum z powodów problemów ze zdrówiem i problemów osobistych:( nawet internetu nie chce mi się włączać jak wszystko się wyprostuje to się odezwę. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was:) Gosiu czekam na dobre wiadomości od Ciebie. Trzymaj się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 gaga81 zycze zdrowka. Karolina jak tam postepy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzeena 28.08.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 witam was ale tu cisza jak przed burzą goga zdrowiej jak najszybciej granddzia powoli ale do przodu:) u nas skończone łazienki kotłownia teraz hol kuchnia wiatrołap i pan fliziarz może już sobie iść, meble od kuchni mają być na przyszły tydzień zobaczymy jak beda wyglądać w całości. Moj M zrobił schody wejściowe bo nie mieliśmy. A wy jak tam dziewczyny piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.08.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Hej, Gosiu trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło. Ja też będę teraz rzadziej zaglądać ale jak będzie co pokazać to zdjęcia wkleję.My w tym tygodniu zaczniemy kłaść siatkę i klej na elewację, schody wejściowe wreszcie zrobione, sporo nowych krzewów doszło na działce. W środę przychodzi hydraulik i podłączy piec i grzejniki. Do początku listopada musimy położyć podłogi i zamontować drzwi wewnętrzne, zaraz później łazienki i kuchnia, między czasie zakupy meblowe do Kingi, sypialni i salonu.Wstawię kilka zdjęć do albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 28.08.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 U mnie pooooowoli do przodu. Na górze zrobione stelaże do sufitów, pomalowana kotłownia, jutro odbiór płytek na podłogę kotłowni (tydzień dłużej czekałam, bo przyszedł inny rozmiar - czy któryś z wykonawców czy dostawców mógłby czasem coś zrobić DOBRZE?), płytki częściowo w kotłowni położymy coby zamontować sprzęt do grzania i wygrzać podłogę. Nie ma moich płytek na parter czym jestem zirytowana, albo muszę dopłacić albo położę panele. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam was po wczasowo .Pogoda ok mogło być lepiej ale to lato nas nie rozpieszcza .Matilde na dole podłogówka tylko w gabinecie nie na górze grzejniki .Trzeba zabrać się do roboty ,dziś odbierałam prace pana kafle na ścianie i cżęsciowo łazienkę ,brakło jednej kafli i fugi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Cześć dziewczyny,Renatko super że odpoczęłaś, jakoś to lato szybko się skończyło, nie mogę uwierzyć że dziś pierwszy dzień szkoły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 01.09.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 zaklimatyzowałyście się po urlopowym lenistwie? Od dziś czas na klimatyzację naszych pociech. Mój syn już od wczoraj nienawidzi szkoły:) Ja zaś pękam z dumy i zachwalam mój piękny czarny dach na koniczynce, nie mogę jednak w domu wkleić fotek, a do pracy wiecznie zapominam wziąć aparatu. Pozdrawiam GRANDZIA 13 Zapominalska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Grandziu, nie było urlopowego lenistwa to i przestawiać się nie trzeba. O wyjeździe wakacyjnym przypominają tylko zdjęcia;)Ja urlop zaczynam za tydzień i będę miała czas na wycieczki po sklepach:)Moja Córcia poszła do szkoły z uśmiechem na ustach, bardzo zadowolona więc i ja szczęśliwa. czekamy na zdjęcia dachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Oooo, objawiły się panny nareszcie cichutko tu było ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 czasu na forum nie ma, tyrka od rana do nocyCo u Ciebie Sylwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 u mnie lux, robota ruszyła pełna parą. chałupka i garaż już ocieplone, instalacje się kładą, wylewki zamówione na wrzesień, aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 O widzisz, tyle się dzieje a Ty się nic nie chwalisz, to faktycznie ostro ruszyliście.Co planujecie jeszcze przed zimą robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jak to nie chwalę???? fotki w dzienniku są a przed zimą to tylko wylewki planujemy, potem docieplenie poddasza a wykończeniówka może od wiosny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 O patrz, przeoczyłam. Lece do dziennika zobaczyć. Jaki kolor elewacji planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jaśniutką jakąś, złamana biel albo piaskowy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ładna będzie, ja też chcę jaśniutką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts