sylwiapaweł 01.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 do naszych grafitowych dachów i brązowych okien będzie pasowało super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Sylwia a nie myśleliście o jaśniutkiej szarej? nam zaczyna chodzić po głowie taki pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jasno szara (albo inny odcień szarości) będzie na garażu - ja ten kolor popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 a co z parapetami - pod kolor dachu czy okien? u nas chyba z szarej blachy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja nie brałam szarości pod uwagę bo myślałam że mąż się nie zgodzi ale wczoraj sam to zaproponował więc może się zdecydujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 a co z parapetami - pod kolor dachu czy okien? u nas chyba z szarej blachy.... u nas też najprawdopodobniej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Cześć Dziewczynki:) Że się tak wetnę w rozmowę My mamy parapety z blachy pod kolor okien (identyczne:)) i wyglądają super!!! Jeżeli dach grafitowy/czarny/ciemno szary i takie parapety to moim zdaniem będą się odcinać za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Cześć Dziewczynki:) Że się tak wetnę w rozmowę My mamy parapety z blachy pod kolor okien (identyczne:)) i wyglądają super!!! Jeżeli dach grafitowy/czarny/ciemno szary i takie parapety to moim zdaniem będą się odcinać za bardzo Tak mówisz? bo bierzemy jeszcze pod uwagę parapety z takich płytek klinkierowych w kolorze okien, no nie wiem, będziemy kupować to się zdecydujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jak będę po południu mogę z bliska zrobić zdjęcie to sobie zobaczysz:)Bo z daleka to w dzienniku wstawiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 no tak, ale już przy szarej elewacji powinny super pasować szare parapety...... poza tym u nas dół (cokół) w szarym klinkierze....sama nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Koniecznie pokaż, my odwlekliśmy temat parapetów bo i elewacja się przeciąga ale jak przyjdzie co do czego to już wolałabym mieć wybrane.Teraz sen z powiek spędza mi kanapa do salonu, ma być zestaw modułowy 3+2+1, ale jakoś nic mi w oko nie wpadło, macie jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 3+2+1 to mam wrażenie że się w naszym salonie nie zmieści...... zerknij do Kasi dziennika jak u niej narożnik wygląda i wyobraź sobie w tym miejscu 2 kanapy z fotelem.... ciasno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 U nas narożnik będzie... (już w sklepie jest, tylko zapłacić trzeba;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 no tak, ale już przy szarej elewacji powinny super pasować szare parapety...... poza tym u nas dół (cokół) w szarym klinkierze....sama nie wiem.... To powinno dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ja również stawiam na narożnik + jakaś podłużna pufa ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Musiałabym wymierzyć jakby to wyglądało, jeśli faktycznie będzie ciasno to będzie narożnik, cóż. Ale i tak pozostaje kwestia jaki??Yuka pokaż jaki Ty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 u nas przy niewielkich rozmiarów wnęce w salonie tylko narożnik albo kanapa + fotel - ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja też miejsca na kanapę mam niewiele...już szukam zdjęcia naszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No właśnie większość mam już przemyślane a ten salon nie bardzo i tak oto sa dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 http://www.mp.nidzica.pl/images/oferta/hilux2/1b.jpghttp://www.mp.nidzica.pl/mp-hilux2.htmlMy wybraliśmy NFP1 (mniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts