Karollinka 01.09.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No powiem Ci że bardzo fajny, popatrzę jakie jeszcze inne mają.Zdecydowałaś się na taki jaśniutki kolor?? Jaki jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Zdecydowałąm się na taki jaśnitki z tkaniny, którą myje sie wodą... już nie pamiętam nazwy. Cena zależy właśnie od tej tkaniny i dodatkowego wyposażenia: np. te zagłówki można dowolną ilość zamówić albo ten stolik pod laptopa... ale na niego się nie zdecydowaliśmy: 800 PLN dopłaty to dużo za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Karolinka, Twoja Kinga juz do szkoły poszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Kinga poszła do zerówki, przeżywałam bardziej niż ona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Tak mi się właśnie wydawało, ze jest rok starsza od mojej Julii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 U mnie też narożnik ,nie chcę się zagracać .Ja dziś padam rano kośćiół i szkoła z młodymi ,potem zakup płytki w LM brakło kafelkowemu kupiliśmy też drzwiczki do garderoby córy chcę pomalować puki pogoda bo smrodzić w domu nie chcę .Potem obiad potem z M budowa pomalowaliśmy klatkę na gotowo ,posprzątałam ,łazienkę górną bo tam było składowisko worów ze śmieciami oraz farb ,pędzli ,wałków i różnych takich posprzątałąm gabinet a M przygotował go pod panele folia pianka jutro akcja panele w gabinecie oraz malowanie kuchni na gotowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.09.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć dziewczyny:)Czy któraś z Was zna sklep http://www.e-budujemy.pl/ w Lublinie na ul. Diamentowej? Z tego co widzę mają bardzo konkurencyjne ceny. Mam chęć tam pojechać, a może któraś z Was tam była? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć dziewczyny:) Czy któraś z Was zna sklep http://www.e-budujemy.pl/ w Lublinie na ul. Diamentowej? Z tego co widzę mają bardzo konkurencyjne ceny. Mam chęć tam pojechać, a może któraś z Was tam była? Pozdrawiam Hej, znam ten sklep,zamawialam i wszystko ok!to jest sklep internetowy i nie mozna tam nic zobaczyć i nawet nie można oderbac osobiście.mimo ze mieszkamy w Lublinie to i tak zamóiwony towar przywoził kurier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Co u was dziewczynki, dawno się nie odzywałyście?Sylwia nie kupowałam nigdy w tym sklepie więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 u nas dużo się dzieje:)łazienka na górze zostało juz tylko zafugować , na dole pewnie dzisiaj też będzie skonczona tj. położone płytki, taras juz mamy ułożony i odwodnienie, na górze pokoje pomalowane i panele połozone. w czwartek podobno będzie kuchnia:) a obecnie czytam opinie na temat piecy. juz jakis czas tamu wybraliśmy piec defro a teraz chyba zmieniamy tylko na jaki???no właśnie słyszałyscie cos o piecach red? a może jakie Wy macie?chodzi nam zeby był z podajnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Magda to pokaż zdjęcia koniecznie, jestem ciekawa jak wyszło. jakie masz płytki w łazienkach, jaka armatura, jaka ma być kuchnia? My mamy defro, reda mieliśmy zamiar kupować ale nasz kierbud odradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a dlaczego odradził?pamietasz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.09.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 U nas też DEFRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Podobno ma cieńsze ścianki, bardziej awaryjny, a dla nas było najważniejsze że w defro można palić peletem bo z węgla jednak zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 podobno ta firma bankrutuje i aby miec gwarancje to musi odebrac serwisant z firmy i liczy sobie 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 podobno ta firma bankrutuje i aby miec gwarancje to musi odebrac serwisant z firmy i liczy sobie 500zł mówisz o defro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 zdjecia będą tylko ja zbyt czesto nie jestem, ale może męża skłonie do zrobienia fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 tak o defro, takie info mamy od zaszego hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 zdjecia będą tylko ja zbyt czesto nie jestem, ale może męża skłonie do zrobienia fotek:) no to czekamy, ciekawa jestem jak wyszło, a powiedz chociaż jakie płytki, jaka kuchnia? Jak my kupowaliśmy defro to Pan w sklepie powiedział że maja największą sprzedaż tych pieców i nie mogą się z robotą wyrobić, że firma działa prężnie, ale jak jest naprawdę, tego nie wiem. Na piecu jest taka tabliczka metalowa z danymi do serwisu, nawet nazwisko spawacza jest i razie czego serwis ma się zjawić zaraz po zgłoszeniu awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.09.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Fachowcy opowiadają różne dziwne rzeczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts