Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdecydowałąm się na taki jaśnitki z tkaniny, którą myje sie wodą... już nie pamiętam nazwy. Cena zależy właśnie od tej tkaniny i dodatkowego wyposażenia: np. te zagłówki można dowolną ilość zamówić albo ten stolik pod laptopa... ale na niego się nie zdecydowaliśmy: 800 PLN dopłaty to dużo za dużo

U mnie też narożnik ,nie chcę się zagracać .Ja dziś padam rano kośćiół i szkoła z młodymi ,potem zakup płytki w LM brakło kafelkowemu kupiliśmy też drzwiczki do garderoby córy chcę pomalować puki pogoda bo smrodzić w domu nie chcę .Potem obiad potem z M budowa pomalowaliśmy klatkę na gotowo ,posprzątałam ,łazienkę górną bo tam było składowisko worów ze śmieciami oraz farb ,pędzli ,wałków i różnych takich posprzątałąm gabinet a M przygotował go pod panele folia pianka jutro akcja panele w gabinecie oraz malowanie kuchni na gotowo .

Cześć dziewczyny:)

Czy któraś z Was zna sklep http://www.e-budujemy.pl/ w Lublinie na ul. Diamentowej? Z tego co widzę mają bardzo konkurencyjne ceny. Mam chęć tam pojechać, a może któraś z Was tam była?

Pozdrawiam

Hej, znam ten sklep,zamawialam i wszystko ok!to jest sklep internetowy i nie mozna tam nic zobaczyć i nawet nie można oderbac osobiście.mimo ze mieszkamy w Lublinie to i tak zamóiwony towar przywoził kurier.

u nas dużo się dzieje:)

łazienka na górze zostało juz tylko zafugować , na dole pewnie dzisiaj też będzie skonczona tj. położone płytki, taras juz mamy ułożony i odwodnienie, na górze pokoje pomalowane i panele połozone. w czwartek podobno będzie kuchnia:) a obecnie czytam opinie na temat piecy. juz jakis czas tamu wybraliśmy piec defro a teraz chyba zmieniamy tylko na jaki???no właśnie słyszałyscie cos o piecach red? a może jakie Wy macie?chodzi nam zeby był z podajnikiem?

zdjecia będą tylko ja zbyt czesto nie jestem, ale może męża skłonie do zrobienia fotek:)

no to czekamy, ciekawa jestem jak wyszło, a powiedz chociaż jakie płytki, jaka kuchnia?

Jak my kupowaliśmy defro to Pan w sklepie powiedział że maja największą sprzedaż tych pieców i nie mogą się z robotą wyrobić, że firma działa prężnie, ale jak jest naprawdę, tego nie wiem.

Na piecu jest taka tabliczka metalowa z danymi do serwisu, nawet nazwisko spawacza jest i razie czego serwis ma się zjawić zaraz po zgłoszeniu awarii.