Karollinka 05.09.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Fachowcy opowiadają różne dziwne rzeczy..... Dokładnie, jak się kupuje to wszystko jest ok, jak jest naprawdę okazuje się dopiero przy okazji jakiegoś problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć Karola a wy macie już zamontowany piec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 łazienka na górze to tubądzin zien piccadilly, w-black i w-white na ściany a podłogowe to marco polo white i black, a dół to płytka drewnopodobna by may way paradyż rovere rosso plus płytka chińska bez nazwy:)w kuchni tez nie mamy firmówek ale bardzo nam sie spodobała i wygrała z innymi a wymiary jej to 65x95,5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć Karola a wy macie już zamontowany piec ? nie, 1 września miał się stawić pan hydraulik żeby zamontować no ale urodziła mu się córka no i rzecz jasna nie przyszedł. W tym tyg ma być już piec i grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.09.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Na jaki model pieca zdecydowaliście sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Defro Optima komfort Plus, mam nadzieję że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.09.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 łazienka na górze to tubądzin zien piccadilly, w-black i w-white na ściany a podłogowe to marco polo white i black, a dół to płytka drewnopodobna by may way paradyż rovere rosso plus płytka chińska bez nazwy:) No nie, w takim razie KONIECZNIE fotki poproszę - biało-czarna łazienka w tubądzinie to moje marzenie (do zrealizowania niedługo mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 wstawiałam wizualizacje górnej łazienki w tych właśnie płytkach u Karolinki w komentarzach, a jak będę w domku to zrobie zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.09.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Pędzę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 05.09.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.09.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ja się nie mogę doczekać kiedy na żywo to cudo zobaczę, wizualizacje to jednak nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.09.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 i jak?? Zapowiada się fajnie, teraz czekam na real foto ps: ustawienie w łazience identyczne jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ja właśnie z kafelkarzem w sobote się rozliczałam a dziś myłam łazienkę.Cenę zapłaciłąm super za 82 m płytek ,pan murował mi też ściankę do prysznica .Jutro pstrykne zdjęcia to wstawie .A nam też odradzano defro mąż poczytał na różnych forach i potwierdziło się i się wachamy bo byliśmy zdecydowani a teraz szukanie pieca od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Hej, znam ten sklep,zamawialam i wszystko ok!to jest sklep internetowy i nie mozna tam nic zobaczyć i nawet nie można oderbac osobiście.mimo ze mieszkamy w Lublinie to i tak zamóiwony towar przywoził kurier. Hej, dzwoniłam wczoraj do tego sklepu i już wiem że to sklep internetowy. Chyba się zdecydujemy zakupić tam płytki i panele. Robiliśmy małe porównanie co ile kosztuje i okazuje się że u nas w Chełmie jest najdrożej. A byliśmy i w Lublinie i w Puławach no i w Zamościu. Najlepszy przykład to drzwi które oglądaliśmy w Fachowcu w Chełmie kosztowały 1100 zł, a w tym samym sklepie w Puławach nie dużo ponad 900zł. Magsawa również jestem ciekawa Waszych płytek. Chętnie zobaczę zdjęcia z realu. A co do pieca my mamy z podajnikiem piec z Pleszewa. Wygląda na dość masywny, a jak będzie okaże się w praniu. Sąsiad nasz ma taki sam i sobie go chwali. A tak poza tym Magsawa to nie zazdroszczę Ci dojazdu do pracy. Co oni robią tam u Was na drodze?! Masakra. Wszędzie rozkopane. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.09.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Kochane a czy kładziecie pod panele gąbkę do wyciszenia? Z tego co mi się wydaje to jest nie potrzebna, jak dawany był styropian na posadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 06.09.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ja prawie wszystko doo łazienek kupowałam w sklepie internetowym dekordia, naprawde super kontakt i ceny podlegają negocjacji:)my dajemy pod panele takie płyty a dokładnie sa to iglice z drzew zmielone i sprasowane, dokładnie nie wiem jak sie nazywają ale coś z eko:cool:to fakt szosy w Lublinie sa nieźle rozkopane, aczkolwiek ja obecnie zajmuje się 5miesięcznym synkiem więc tego nie odczuwam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 06.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 a co do pieca to już podjelismy decyzje i bedzie Red, zobaczymy w praktyce jak będzie się sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.09.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Zakupujecie już węgiel na zimę? Może któraś z Was się orientuje ile jest potrzebnego opału na pierwszą zimę w koniczynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 06.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 my jeszcze nie kupujemy, ale mąż mówił że powinno nam wystarczyć 4t. ale ja lubię ciepło:) więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 06.09.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ja też poczekam na tez zdjęcia pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts