Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

łazienka na górze to tubądzin zien piccadilly, w-black i w-white na ściany a podłogowe to marco polo white i black, a dół to płytka drewnopodobna by may way paradyż rovere rosso plus płytka chińska bez nazwy:)w kuchni tez nie mamy firmówek ale bardzo nam sie spodobała i wygrała z innymi a wymiary jej to 65x95,5:)

łazienka na górze to tubądzin zien piccadilly, w-black i w-white na ściany a podłogowe to marco polo white i black, a dół to płytka drewnopodobna by may way paradyż rovere rosso plus płytka chińska bez nazwy:)

No nie, w takim razie KONIECZNIE fotki poproszę - biało-czarna łazienka w tubądzinie to moje marzenie (do zrealizowania niedługo mam nadzieję) :D

Ja właśnie z kafelkarzem w sobote się rozliczałam a dziś myłam łazienkę.Cenę zapłaciłąm super za 82 m płytek ,pan murował mi też ściankę do prysznica .Jutro pstrykne zdjęcia to wstawie .A nam też odradzano defro mąż poczytał na różnych forach i potwierdziło się i się wachamy bo byliśmy zdecydowani a teraz szukanie pieca od nowa.

Hej, znam ten sklep,zamawialam i wszystko ok!to jest sklep internetowy i nie mozna tam nic zobaczyć i nawet nie można oderbac osobiście.mimo ze mieszkamy w Lublinie to i tak zamóiwony towar przywoził kurier.

Hej, dzwoniłam wczoraj do tego sklepu i już wiem że to sklep internetowy. Chyba się zdecydujemy zakupić tam płytki i panele. Robiliśmy małe porównanie co ile kosztuje i okazuje się że u nas w Chełmie jest najdrożej. A byliśmy i w Lublinie i w Puławach no i w Zamościu. Najlepszy przykład to drzwi które oglądaliśmy w Fachowcu w Chełmie kosztowały 1100 zł, a w tym samym sklepie w Puławach nie dużo ponad 900zł.

Magsawa również jestem ciekawa Waszych płytek. Chętnie zobaczę zdjęcia z realu. A co do pieca my mamy z podajnikiem piec z Pleszewa. Wygląda na dość masywny, a jak będzie okaże się w praniu. Sąsiad nasz ma taki sam i sobie go chwali.

A tak poza tym Magsawa to nie zazdroszczę Ci dojazdu do pracy. Co oni robią tam u Was na drodze?! Masakra. Wszędzie rozkopane.

Buźka

ja prawie wszystko doo łazienek kupowałam w sklepie internetowym dekordia, naprawde super kontakt i ceny podlegają negocjacji:)

my dajemy pod panele takie płyty a dokładnie sa to iglice z drzew zmielone i sprasowane, dokładnie nie wiem jak sie nazywają ale coś z eko:cool:

to fakt szosy w Lublinie sa nieźle rozkopane, aczkolwiek ja obecnie zajmuje się 5miesięcznym synkiem więc tego nie odczuwam:)