Karollinka 06.09.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 my jeszcze nie kupujemy, ale mąż mówił że powinno nam wystarczyć 4t. ale ja lubię ciepło:) więc nie wiem My kupiliśmy dwie tony węgla już wcześniej, teraz planowaliśmy dokupić jeszcze dwie, ale zdecydowaliśmy się na pelet i mam nadzieję że 4 tony wystarczą na cały sezon grzewczy. Dziewczyny, jakie planujecie panele i drzwi wew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 06.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 obiecane zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 06.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 My kupiliśmy dwie tony węgla już wcześniej, teraz planowaliśmy dokupić jeszcze dwie, ale zdecydowaliśmy się na pelet i mam nadzieję że 4 tony wystarczą na cały sezon grzewczy. Dziewczyny, jakie planujecie panele i drzwi wew? my panele mamy z paradora a drzwi polskone sempre sense Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 My kupiliśmy dwie tony węgla już wcześniej, teraz planowaliśmy dokupić jeszcze dwie, ale zdecydowaliśmy się na pelet i mam nadzieję że 4 tony wystarczą na cały sezon grzewczy. Dziewczyny, jakie planujecie panele i drzwi wew? My mamy panele C4 8mm u dzieciaków i w gabinecie już leżą na podłodzem miałam dziś wstawić zdjęcia bo część mebelków już dzieciaki mają ale zapomomniałam aparatu .Dziś wymalowałam salon 2 farstwą zostało mi koło okien pomalować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 06.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 i jeszcze jedno z górnej łazienki, na górze już wszędzie mamy położone panele, ale jeszcze przykryte folią.cieszyłam się że juz w czwaartek będą mebelki w kuchni ale dzwonię do faceta a ten mówi ze jeszcze nie ma wszystkich elementów:mad:no i może w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Nasz wstępny wybór paneli:Na dół: Classen Dąb Verden AC 4 10 mmhttp://www.partner-panele.pl/img/9230/products_large/dan_verden_grafitowy.jpgNa górę:Tarkett Wodorost AC 4 8 mm:http://image.ceneo.pl/data/products/2119770/i-tarkett-wodorost-jasny-ac3-7mm.jpglubClassen Orzech Brodick 7mm:http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/64/53/56/1764535632 Drzwi podobają nam się z DRE. Chociaż jeszcze nie wiemy który model. Również spodobały nam się drzwi Verden w kolorze Orzech 2:http://www.swiat-stolarki.pl/_uploads/thumb/vertec5_jpg_180_100_forcewidth.jpg Jak myślicie dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Magsawa fajnie że wstawiłaś fotki. Kiedy u mnie tak będzie?! Zielony pokoik dla kogo jest zarezerwowany? Jest pod wrażeniem waszego tarasu. Wydaje się bardzo duży na zdjęciu. Pamiętasz może wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.09.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 zielony pokój to dla syna, taras jest z realu duzy, ale taki chcielismy:)dokładnych wymiarów nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.09.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Kochane jakiej wielkości wstawiacie wannę do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.09.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 170x75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.09.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 dziewczyny, własnie sie dowiedziałam od faceta z sklepie lokalnym, ze podobno "tubylcy" uważają nasz domek za najładniejszy w całej wsi:) ale fajnie, prawda? co do czarnych kafli-> mamy prysznic wykafelkowany na czarno i.... nie idzie domyć kabiny. na czarnym tle każda kropelka na szybie jest widoczna;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dziewczyny, własnie sie dowiedziałam od faceta z sklepie lokalnym, ze podobno "tubylcy" uważają nasz domek za najładniejszy w całej wsi:) ale fajnie, prawda? co do czarnych kafli-> mamy prysznic wykafelkowany na czarno i.... nie idzie domyć kabiny. na czarnym tle każda kropelka na szybie jest widoczna;/ Beatko wierzę że domek się podoba, nam też mówią że ładny:yes: dziewczyny, jeszcze 3 tyg i ruszamy z podłogami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 obiecane zdjęcia:) Pięknie już u Was, taras faktycznie wielki, planujecie go zadaszyć? Łazienka też świetnie wyszła. Podnosiliście ściankę kolankową na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nasz wstępny wybór paneli: Na dół: Classen Dąb Verden AC 4 10 mm http://www.partner-panele.pl/img/9230/products_large/dan_verden_grafitowy.jpg Na górę: Tarkett Wodorost AC 4 8 mm: http://image.ceneo.pl/data/products/2119770/i-tarkett-wodorost-jasny-ac3-7mm.jpg lub Classen Orzech Brodick 7mm: http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/64/53/56/1764535632 Drzwi podobają nam się z DRE. Chociaż jeszcze nie wiemy który model. Również spodobały nam się drzwi Verden w kolorze Orzech 2: http://www.swiat-stolarki.pl/_uploads/thumb/vertec5_jpg_180_100_forcewidth.jpg Jak myślicie dobry wybór? My tez planujemy drzwi DRE, mamy już wybrany model, panele raczej też będą te, które wcześniej wybraliśmy i też mam nadzieję że to dobre wybory. Sylwia chcecie ciemne drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A na który model drzwi się zdecydowaliście i kolor? Bo my jeszcze nie wiemy. Zrobimy najpierw podłogi a później zdecydujemy. Zastanawiam się co zrobić na ścianie na klatce schodowej. Może któraś z Was ma jakiś fajne pomysły? Nie chciałabym zostawiać klatki schodowej tylko pomalowanej farbą. Lece szukać jakie ty wybrałaś panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 takie planujemy drzwi, na klatkę chcemy jakiś tynk strukturalny ale bliższej koncepcji jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Karolinko a możesz jeszcze raz napisać jakie wybraliście panele? A płytki do kuchni też już masz wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.09.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 [ATTACH=CONFIG]73855[/ATTACH] takie planujemy drzwi, na klatkę chcemy jakiś tynk strukturalny ale bliższej koncepcji jeszcze nie ma Nam też się podobają takie drzwi. I te podobne ze zdjecia tylko z samymi waskim szybkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Sylwuś panele są na 84 stronie komentarzy, popatrz sobie, tylko zupełnie inaczej wyglądają na monitorze a zupełnie inaczej w rzeczywistości. A do kuchni na podłogę pójdzie Nowa Gala jaśniutka szara w połysku (no może w macie tu jeszcze się nie zdecydowałam bo polysk piękny a mat łatwiejszy w utrzymaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nam też się podobają takie drzwi. I te podobne ze zdjecia tylko z samymi waskim szybkami. no, no, ja pokazałam tylko wzór i kolor bo do łazienek będą bardziej zabudowane, do kotłowni i spiżarki całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts