Karollinka 08.09.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ja w ciemno to wybieram coś takiego:http://www.helvetia.com.pl/upload/helvetiadb_2091.jpg przyznam że nie w moim typie, w naszym salonie chyba lepiej będzie wyglądało coś "lżejszego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.09.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 przyznam że nie w moim typie, w naszym salonie chyba lepiej będzie wyglądało coś "lżejszego" Może i masz rację. Chociaż jak by miał inne obicie, jaśniejsze to pewnie dałby inny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Być może, chociaż mi się podobają tapicerowane ale wiadomo że każdy lubi coś innego.Sylwia Wy już po urlopie?? macie już pomysł na kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Tak my już po urlopie. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo pogoda nam przez 2 tygodnie dopisywała. Kuchnia już wiadomo jaka będzie. W niedziele przyjedzie pan stolarz i wszystkie pomysły zbierze w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.09.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Z wyborem narożnika u nas nie tak łatwo, niestety większość narożników jest dużych a nas ogranicza niewielka wnęka salonowa - u nas 280x178. W związku z powyższym poszukujemy mebla ok.270x165 co w przypadku narożnika proste nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Tak my już po urlopie. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo pogoda nam przez 2 tygodnie dopisywała. Kuchnia już wiadomo jaka będzie. W niedziele przyjedzie pan stolarz i wszystkie pomysły zbierze w całość. Super że wypoczeliście, w górach byliście? Uchyl chociaż rąbka tajemnicy jakie kolory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Z wyborem narożnika u nas nie tak łatwo, niestety większość narożników jest dużych a nas ogranicza niewielka wnęka salonowa - u nas 280x178. W związku z powyższym poszukujemy mebla ok.270x165 co w przypadku narożnika proste nie jest. Dokładnie, dlatego ja się zastanawiam nad sofą i fotelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.09.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Urlop bardziej biernie spędziliśmy. Byliśmy w Kazimierzu Dolnym. Postawiliśmy raczej na relaks we własnym towarzystwie a nie zwiedzanie. Góry zostały na następny raz. Kuchnia będzie biało-czarna. Dokładnie zaplanujemy w niedziele z panem, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.09.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Kuchnia będzie biało-czarna. Dokładnie zaplanujemy w niedziele z panem, co i jak. brzmi bardzo ciekawie.... u nas w planach standard czyli biały połysk ale coraz częściej myślę o wprowadzeniu jakiegoś koloru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.09.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 brzmi bardzo ciekawie.... u nas w planach standard czyli biały połysk ale coraz częściej myślę o wprowadzeniu jakiegoś koloru.... My też chcemy biały - połysk i czarny. A w jakim kolorze chciałabyś sprzęty do białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 brzmi ciekawie..... u nas w planach dość już popularny biały połysk ale coraz częściej się zastanawiam na wprowadzeniem jakiegość koloru..... dokładnie tak samo myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.09.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 My też chcemy biały - połysk i czarny. A w jakim kolorze chciałabyś sprzęty do białego? czarne najchętniej albo srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.09.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 może czarno-czerwona? http://euromeble.net/media/vewe//gawin1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 biało-czarna z drewnem - też miła dla oka http://www.dogmeble.pl/promocje/images/full/bialo-czarna01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dla mnie najpiękniejsze to takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.09.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dla mnie najpiękniejsze to takie [ATTACH=CONFIG]73924[/ATTACH] ładny ten blacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ładny ten blacik bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 08.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dziewczyny a myślałyscie nad ustawieniem mebelków w pokojach u dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Madziu 6 latce (prawie) wcale nie tak łatwo zaplanować urządzenie pokoju;) na każdy temat ma swoje niepodważalne zdanie, ale wiadomo że będzie kącik do nauki, wypoczynku, jakiś stolik z fotelikami do przyjmowania gości bo moje dziecko jest baaardzo towarzyskie:)Najpierw musimy się zdecydować który pokój będzie Kini, ja chciałam ten z oknem trójkątnym ale chyba jednak będzie z dachowym bo jest widniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts