Matilde1 08.09.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Cześć dziewczyny:) Czy któraś z Was zna sklep http://www.e-budujemy.pl/ w Lublinie na ul. Diamentowej? Z tego co widzę mają bardzo konkurencyjne ceny. Mam chęć tam pojechać, a może któraś z Was tam była? Pozdrawiam Zakupiłam tam glazurę, właśnie dzisiaj wysłali do mnie zamówienie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 08.09.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A to mój wstępny typ na sofę, na której wygodnie mi się siedziało[ATTACH=CONFIG]73931[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.09.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A to mój wstępny typ na sofę, na której wygodnie mi się siedziało [ATTACH=CONFIG]73931[/ATTACH] fajna, jaka to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 08.09.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 fajna, jaka to? http://www.galameble.com/pl,collection,46,bono.html Nie będę chyba wstawiała narożnika, za duże są. Czyli bardziej się skłaniam ku opcji sofa+fotel, z tym że fotel niekoniecznie z tego samego modelu co sofa. Zupełnie nie mam pomysłu na stolik kawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 09.09.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 kuchnie prima:) mnie zauroczyła kuchnia abstrakt szary w ikei. Podczas gdy ja byłam zajęta oglądaniem, mój 1,8 letni syn sprawdzał czy faktycznie szuflady się same domykają. Co do salonu, to stawiam na narożnik, biorąc pod uwagę, że okno tarasowe od str. narożnika będzie fixem może być większy Zamówiłam okna AVANTE... zaszalałam:(PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.09.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Zamówiłam okna AVANTE... zaszalałam:(PZDR Na jakie się zdecydowałaś? "ciepłe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 09.09.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 tak. 3-szybowe 6 komorowe, ta wersja kosztować mnie będzie 2 000 więcej od poprzedniczki:) wiem, że avante ma beata. Bardzo mi się te jej okna podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Hej tu kilka zdjęć wstawiłam http://www.mojalbum.com.pl/Album=8AVUFIHC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Renata, na kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) Matilde chcielibśmy jak najszybciej ale nie gnamy ,robimy pomału ,musimy zamonotać grzejniki i kominek oraz zbiornik na ciepłą wodę zbiornik ma być po niedzieli wtedy hydraulik musi to wszystko pozakładać no i kuchnia ale mamy nadzieję ,że w październiku .Teraz właśnie mąż ociepla ja układam kamień na barku i maluję blat . Edytowane 10 Września 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 10.09.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Renata, to już blisko jesteście bardzo końca, co zresztą widać na zdjęciach. A blat z czego, drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.09.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Renata, to już blisko jesteście bardzo końca, co zresztą widać na zdjęciach. A blat z czego, drewno? Tak drewno ,parapety też drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.09.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Mam pytanie o "barierki" betonowe przy wejściu, wiem że nie wszystkie z was robiły ten element. Jak wykańczacie te elementy betonowe? Samym tynkiem, czy najpierw warstwa styropianu? Nie bardzo wiem co tam powinno być i jak się za to zabrać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Tak drewno ,parapety też drewniane. I czym to traktujesz? Lakierem, farbą, olejem? Zamówiłam parapety surowe, na razie dwie sztuki, w planach mam olejowanie. Zobaczymy jak to wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.09.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 I czym to traktujesz? Lakierem, farbą, olejem? Zamówiłam parapety surowe, na razie dwie sztuki, w planach mam olejowanie. Zobaczymy jak to wyjdzie . Ja też kupiłam surowe ,pomalowałam lakierobejcą 3V3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.09.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Mam pytanie o "barierki" betonowe przy wejściu, wiem że nie wszystkie z was robiły ten element. Jak wykańczacie te elementy betonowe? Samym tynkiem, czy najpierw warstwa styropianu? Nie bardzo wiem co tam powinno być i jak się za to zabrać. pozdrawiam My na razie chcemy je tylko wymurować, przed kostką. Chcieliśmy je zrobić kamieniem elewacyjnym z daszkami, ale nasz fachowiec mówi że jeżeli kamień będzie bezfugowy, to może nam pod wpływem warunków atmosferycznych odklejać się. Chociaż nam ta wersja przypadła najbardziej do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 My na razie chcemy je tylko wymurować, przed kostką. Chcieliśmy je zrobić kamieniem elewacyjnym z daszkami, ale nasz fachowiec mówi że jeżeli kamień będzie bezfugowy, to może nam pod wpływem warunków atmosferycznych odklejać się. Chociaż nam ta wersja przypadła najbardziej do gustu. No właśnie, wykonawca murków też mówił, że cokolwiek tam przykleję to będzie odpadać z biegiem czasu. Dlatego potobno lepiej najpierw warstwę zbrojącą - cienki styropian plus klej. Ale chciałabym jakoś potwierdzić te informacje. Sylwia, moje płytki zakupione w e-budujemy przyjechały wczoraj. Nie mam zastrzeżeń do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No właśnie, wykonawca murków też mówił, że cokolwiek tam przykleję to będzie odpadać z biegiem czasu. Dlatego potobno lepiej najpierw warstwę zbrojącą - cienki styropian plus klej. Ale chciałabym jakoś potwierdzić te informacje. Sylwia, moje płytki zakupione w e-budujemy przyjechały wczoraj. Nie mam zastrzeżeń do sklepu. Dziękuję za informację. Nie długo też mam zamiar zamówić płytki. A panele kupowaliście też ze sklepu internetowego? Jak tak to można wiedzieć z jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.09.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Cześć Szukam pomysłu na płytki do garażu, pralni i kotłowni. Może któraś z Was posiada jakieś zdjęcia z tych pomieszczeń? Była bym wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.09.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dziękuję za informację. Nie długo też mam zamiar zamówić płytki. A panele kupowaliście też ze sklepu internetowego? Jak tak to można wiedzieć z jakiego? Paneli jeszcze nie kupowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts