Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Cześć dziewczyny:)

Czy któraś z Was zna sklep http://www.e-budujemy.pl/ w Lublinie na ul. Diamentowej? Z tego co widzę mają bardzo konkurencyjne ceny. Mam chęć tam pojechać, a może któraś z Was tam była?

Pozdrawiam

Zakupiłam tam glazurę, właśnie dzisiaj wysłali do mnie zamówienie.

pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kuchnie prima:) mnie zauroczyła kuchnia abstrakt szary w ikei. Podczas gdy ja byłam zajęta oglądaniem, mój 1,8 letni syn sprawdzał czy faktycznie szuflady się same domykają. Co do salonu, to stawiam na narożnik, biorąc pod uwagę, że okno tarasowe od str. narożnika będzie fixem może być większy Zamówiłam okna AVANTE... :) zaszalałam:(PZDR

Matilde chcielibśmy jak najszybciej ale nie gnamy ,robimy pomału ,musimy zamonotać grzejniki i kominek oraz zbiornik na ciepłą wodę zbiornik ma być po niedzieli wtedy hydraulik musi to wszystko pozakładać no i kuchnia ale mamy nadzieję ,że w październiku .Teraz właśnie mąż ociepla ja układam kamień na barku i maluję blat . Edytowane przez Renatamama3

Mam pytanie o "barierki" betonowe przy wejściu, wiem że nie wszystkie z was robiły ten element. Jak wykańczacie te elementy betonowe? Samym tynkiem, czy najpierw warstwa styropianu? Nie bardzo wiem co tam powinno być i jak się za to zabrać.

pozdrawiam

My na razie chcemy je tylko wymurować, przed kostką. Chcieliśmy je zrobić kamieniem elewacyjnym z daszkami, ale nasz fachowiec mówi że jeżeli kamień będzie bezfugowy, to może nam pod wpływem warunków atmosferycznych odklejać się. Chociaż nam ta wersja przypadła najbardziej do gustu.

My na razie chcemy je tylko wymurować, przed kostką. Chcieliśmy je zrobić kamieniem elewacyjnym z daszkami, ale nasz fachowiec mówi że jeżeli kamień będzie bezfugowy, to może nam pod wpływem warunków atmosferycznych odklejać się. Chociaż nam ta wersja przypadła najbardziej do gustu.

No właśnie, wykonawca murków też mówił, że cokolwiek tam przykleję to będzie odpadać z biegiem czasu. Dlatego potobno lepiej najpierw warstwę zbrojącą - cienki styropian plus klej. Ale chciałabym jakoś potwierdzić te informacje.

Sylwia, moje płytki zakupione w e-budujemy przyjechały wczoraj. Nie mam zastrzeżeń do sklepu.

No właśnie, wykonawca murków też mówił, że cokolwiek tam przykleję to będzie odpadać z biegiem czasu. Dlatego potobno lepiej najpierw warstwę zbrojącą - cienki styropian plus klej. Ale chciałabym jakoś potwierdzić te informacje.

Sylwia, moje płytki zakupione w e-budujemy przyjechały wczoraj. Nie mam zastrzeżeń do sklepu.

Dziękuję za informację. Nie długo też mam zamiar zamówić płytki. A panele kupowaliście też ze sklepu internetowego? Jak tak to można wiedzieć z jakiego?