Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Cześć:)

Szukam pomysłu na płytki do garażu, pralni i kotłowni. Może któraś z Was posiada jakieś zdjęcia z tych pomieszczeń? Była bym wdzięczna za pomoc.

Podłogę w garażu prawdopodobnie będę malować. Do kotłowni na parter poszły płytki takie same jak reszta płytek "parterowych", czyli signum, tylko inny kolor - jasny szary. Za te płytki do kotłowni przepłaciłam :), można było wybrać tańsze zdecydowanie. Ale będziemy tamtędy codziennie wędrować pomiędzy domem a garażem, więc chciałam mieć ten sam model. Częściowo przykleiliśmy je już w kotłowni sami.

Co pójdzie do pralni na podłogę - jeszcze nie wiem.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A my korzystamy z tego ,że mąż na urlopie jeszcze to załatwiamy różne sprawy meble w kuchni te dolne stoją już skręcone w kuchni dziś chyba pojedziemy po górne .Część palisady na schody zewnętrzne kupiona ,zbiornik na ciepłą wodę i grzejniki czekają na podłączenie.Czekamy na dostawe styropiany,żeby dalej ocieplać. Edytowane przez Renatamama3

No ja też się cieszę;)

Zdjęcie kominka a reszta zdjęć (w tym znad Soliny) w albumie

[ATTACH=CONFIG]75640[/ATTACH]

no nie, znowu muszę odgrzebać linka gdzieś z otchłani poczty..... ufff, nie możecie dziewczyny przenieść zdjęć do albumu forumowego, tez można w nim ustawić brak dostępu dla osób postronnych a my wtajemniczeni mielibyśmy łatwiej..... taka tam moja pokorna prośba.....

a że tak wtrącę ogrodniczo, któraś z Was sadziła sosny? jakiej wielkości sadzonki?

Sylwuś my sadziliśmy jednoroczne sosny (ok 20 cm). Jesienią tego roku minie 2 lata jak rosną i większość z nich ma wysokość ok metra. Jak nie zapomnę to jutro zrobię zdjęcie, mojego mini lasku.

Sylwia założyłam na próbę album, na razie kilka zdjęć w nim jest. Zaprosiłam Cię do moich kontaktów. Czy mogłabyś mi powiedzieć czy masz dostęp do mojego albumu, bo ustawiłam go jako prywatny. A chyba właśnie poprzez te zaproszenia kontaktowe będziecie miały dostęp do tego forumowego albumu?? Dobrze rozumuję?? Bo ja trochę na bakier z komputerem jestem:oops:

Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych. Też wolałabym korzystać z forumowej galerii.