Matilde1 14.09.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Cześć Szukam pomysłu na płytki do garażu, pralni i kotłowni. Może któraś z Was posiada jakieś zdjęcia z tych pomieszczeń? Była bym wdzięczna za pomoc. Podłogę w garażu prawdopodobnie będę malować. Do kotłowni na parter poszły płytki takie same jak reszta płytek "parterowych", czyli signum, tylko inny kolor - jasny szary. Za te płytki do kotłowni przepłaciłam , można było wybrać tańsze zdecydowanie. Ale będziemy tamtędy codziennie wędrować pomiędzy domem a garażem, więc chciałam mieć ten sam model. Częściowo przykleiliśmy je już w kotłowni sami. Co pójdzie do pralni na podłogę - jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.09.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Wydaje mi się, że już o tym pisałyście ale jakoś się nie mogę doszukać więc się zapytywuję - ile was kosztowała hydraulika? Nie chodzi mi o konkretną sumę ale o rząd wielkości 5, 6, 8 tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ale mówisz o kosztach łącznych z materiałem? mnie najbardziej sama robocizna interesuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.09.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Robocizna 5 tyś z podłączeniem wodociągu. Było może ciut taniej, ale w trakcie zmienialiśmy hydraulika.Dodam jeszcze że nie będziemy juz nic płacić za potrzebne dokumenty do odbiory domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.09.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 oki, mam już jakiś pogląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.09.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 A co tu tak pusto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.09.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Sylwuś u nas praca, praca, praca. Kingi zajęcia dodatkowe, zakupy, wesela;) Ciągły bieg i żadnej wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.09.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 (edytowane) A my korzystamy z tego ,że mąż na urlopie jeszcze to załatwiamy różne sprawy meble w kuchni te dolne stoją już skręcone w kuchni dziś chyba pojedziemy po górne .Część palisady na schody zewnętrzne kupiona ,zbiornik na ciepłą wodę i grzejniki czekają na podłączenie.Czekamy na dostawe styropiany,żeby dalej ocieplać. Edytowane 17 Września 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.09.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Gosiu fajnie ,że wszystko już dobrze u was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 21.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Gosiu również cieszę się, że już się odezwałaś i wszystko jest w porządku - myslałam dzisiaj o Tobie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No ja też się cieszę Zdjęcie kominka a reszta zdjęć (w tym znad Soliny) w albumie [ATTACH=CONFIG]75640[/ATTACH] no nie, znowu muszę odgrzebać linka gdzieś z otchłani poczty..... ufff, nie możecie dziewczyny przenieść zdjęć do albumu forumowego, tez można w nim ustawić brak dostępu dla osób postronnych a my wtajemniczeni mielibyśmy łatwiej..... taka tam moja pokorna prośba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.09.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 a poza tym witam po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 a że tak wtrącę ogrodniczo, któraś z Was sadziła sosny? jakiej wielkości sadzonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.09.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Rozumujesz prawidłowo, zaproszenie potwierdziłam, teraz lecę do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.09.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 DZIAŁA i jak prosto, nigdzie szukać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.09.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 no i weszłam jako niezalogowany użytkownik a właściwie to nie weszłam - więc jest bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.09.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 a że tak wtrącę ogrodniczo, któraś z Was sadziła sosny? jakiej wielkości sadzonki? Sylwuś my sadziliśmy jednoroczne sosny (ok 20 cm). Jesienią tego roku minie 2 lata jak rosną i większość z nich ma wysokość ok metra. Jak nie zapomnę to jutro zrobię zdjęcie, mojego mini lasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 21.09.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 goga wysłałam Ci wiadomość na priv. Otrzymałaś ją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Sylwia założyłam na próbę album, na razie kilka zdjęć w nim jest. Zaprosiłam Cię do moich kontaktów. Czy mogłabyś mi powiedzieć czy masz dostęp do mojego albumu, bo ustawiłam go jako prywatny. A chyba właśnie poprzez te zaproszenia kontaktowe będziecie miały dostęp do tego forumowego albumu?? Dobrze rozumuję?? Bo ja trochę na bakier z komputerem jestem:oops: Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych. Też wolałabym korzystać z forumowej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jesteś już w moich znajomych,więc i galerię możesz oglądać. Zdjęcia uzupełniłam:) Widziałam, oglądałam i podoba mi się. Fajnie bo będzie można pod każdym zdjęciem wpisywać komentarze. Teraz czas na moją galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts