dorben 18.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Witam wszystkich - po zbudowaniu SSO wg projektu wystąpiła pewna nieprzewidziana okoliczność - ściana zewnętrzna budynku nie zakrywa pomieszczenia nad podcieniem (jest tam strop drewniany)-jak na zdjęciu. Chcielibyśmy to jakos uzupełnic, zeby góra tego budynku ponad podcieniem była w całości wytynkowana - dodam, ze jest to budynek gospodarczy więc chodzi tylko o wygląd zewnętrzny, nie musi to być ciepłe ani super szczelne. Ostatnia belka stropowa jest przyległa do silki od wewnątrz - więc nie ma na czym postawić ściany - myślałam o jakiejś płycie na dystansach.. CZY ktoś ma pomysł jak możnaby to zrobić?pozdrawiam Dhttp://img406.imageshack.us/img406/2937/p1010027gn.jpg http://img267.imageshack.us/img267/3787/p1010026d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 18.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 profil stalowy, taki jak do ścianek działowych i płyta na mim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 19.01.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Kajman dziękuję za odpowiedź, jeszcze dopytam - czy może to być zwykła płyta GK lub MDF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 19.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Kajman dziękuję za odpowiedź, jeszcze dopytam - czy może to być zwykła płyta GK lub MDF? żaden MDF , nie daj Boże GK - tylko OSB + steropian ( na śróby do drewna z podkładką plastykową) min 2 cm grubości + siata, klej ( do równego) .Potem tynk na całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 19.01.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 żaden MDF , nie daj Boże GK - tylko OSB + steropian ( na śróby do drewna z podkładką plastykową) min 2 cm grubości + siata, klej ( do równego) .Potem tynk na całości OSB tak ale jak wkręcać śruby do drewna do profili metalowych to nie wiem, ENIU czytaj dokładniej co napisano powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 19.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 OSB tak ale jak wkręcać śruby do drewna do profili metalowych to nie wiem, ENIU czytaj dokładniej co napisano powyzej śrubami z podkładkami przykręć styropian do płyty OSB."Dziękuję" byłoby lepsze niż opr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 20.01.2011 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 eniu - ja Ci bardzo dziękuję! i wszytskim Wam! Teraz do sklepu, a jak zrobimy pochwalę się zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts